• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99061712761
  • خبرنگار : 71635

وضعیت کرونا در لرستان و اسامی شهرستان‌های زرد و قرمز استان

وضعیت کرونا در لرستان و اسامی شهرستان‌های زرد و قرمز استان

سخنگوی وزارت بهداشت به تشریح وضعیت بیماری کرونا در استان لرستان پرداخت و اسامی شهرستان‌های قرمز این استان را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری درباره وضعیت بیماری در استان لرستان، گفت: پس از یک خیز در اسفندماه سال ۱۳۹۸ در این استان و یک خیز نسبتا شدیدتر در فروردین ماه امسال، از اوایل خرداد ماه مجددا شاهد یک شیب صعودی در موارد ابتلا و بستری در اغلب شهرستان‌های استان بوده‌ایم به شکلی که در اواسط تیرماه سال جاری تعداد ابتلا و بستری روزانه در استان به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

وی افزود: خوشبختانه با همکاری مردم این استان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تلاش شبانه‌روزی کادر بهداشت و درمان و حمایت ستاد استانی کرونا از اواخر تیرماه نمودار موارد ابتلا و بستری روزانه در استان لرستان روند کاهشی به خود گرفته است که البته طی هفته‌های گذشته تا حدی از شدت این روند کاهشی، کاسته شده است.

لاری ادامه داد: شهرستان‌های الیگودرز، خرم‌آباد، دلفان و سلسله در این استان در وضعیت قرمز قرار دارند و شهرستان‌های ازنا، بروجرد، پلدختر، درود و کوهدشت در وضعیت زرد با خطر متوسط بیماری قرار دارند. میانگین روزانه فوت مبتلایان به کرونا در استان لرستان هم اکنون ۲.۳ است که نسبت به ماه‌های تیر و مرداد کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این استان در ادارات و سازمان‌ها دولتی گزارش شده است، اظهار کرد: بالاترین میزات رعایت ۷۶ درصد و کمترین میزان رعایت در پاساژها ۵۱ درصد است. میران استفاده از ماسک توسط مردم این استان در وسایل نقلیه عمومی ۷۰ درصد و در مراجعه به واحدهای صنفی و عمومی استان ۸۲ درصد است. همچنین میزان استفاده از ماسک توسط کارمندان ادارات، سازمان‌ها و بانک‌های استان ۹۹ درصد و میزان استفاده از ماسک توسط متصدیان و شاغلان واحدهای صنفی عمومی ۸۰ درصد گزارش شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: با رعایت جدی‌تر پروتکل‌های بهداشتی و استفاده بیشتر از ماسک توسط مردم این استان، شاهد خروج شهرستان‌های این استان در هفته‌های آتی خواهیم بود. هرگونه عادی انگاری شرایط زمینه را جهت خیز مجدد بیماری در این استان پدید خواهد آورد. امیدواریم با تداوم عزم و اراده مردم کشور در رعایت اصول سه گانه شست و شوی دست‌ها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha