• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99063022733
  • خبرنگار : 30054

سرور مجازی ویندوز

سرور مجازی ویندوز چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

سرور مجازی ویندوز چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

این سوالی هست که در این متن میخواهیم به آن اشاره کنیم تا دقیق تر با سرور های مجازی ویندوز و ویژگی های منحصر بفرد آن ها آشنا شویم، پس با ما همراه باشید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام مبین هاست، سرور مجازی در واقع یک کامپیوتر بسیار قدرتمند می باشد که همیشه روشن است و دارای اینترنت بسیار پرسرعت می باشد.

شبکه ای با سرعت حداقل ۱۰ گیگ بر ثانیه روی سرور مجازی می توان انواع سیستم عامل ها را نصب و راه اندازی کرد. یکی از سیستم عامل هایی که می توان روی سرور مجازی نصب کرد، سیستم عامل ویندوز می باشد.

ویندوز سرور با ویندوز دسکتاپ های خانگی تفاوت هایی دارد، این ویندوزها مخصوص سرور مجازی طراحی شده اند و دارای امکاناتی بیشتر نسبت به ویندوز های معمولی می باشند که روی سرور های مجازی نصب میشوند.

کار کردن با این ویندوز ها کاملا مشابه ویندوز لپتاپ خودتان است. نام گذاری این ویندوز ها به صورت ویندوز سرور ۲۰۰۳، ویندوز سرور ۲۰۰۸، ویندوز سرور ۲۰۱۲، ویندوز سرور ۲۰۱۶ و ویندوز سرور ۲۰۱۹ میباشد. در واقع میتوان گفت ویندوز سرور ۲۰۱۹ معادل ویندوز ۱۰ معمولی است.

در زیر به چند ویژگی شاخص این سرور  اشاره می کنیم؛

سرعت بالای اینترنت

همانطور که در ابتدا اشاره شد، سرور مجازی و سرور اختصاصی دارای پورت بسیار بالا می باشد و سرعت دانلود و آپلود در سرور مجازی بسیار بالا بوده که این ویژگی از موارد مهم سرور مجازی می باشد.

روشن بودن ۲۴ ساعته

سرورهای مجازی بصورت دائمی روشن هستند و اصلا خاموش نمی شوند، این امر کمک بسیار زیادی به انجام کارهایی دارد که شما نمی توانید با لپ تاپ و کامپیوتر شخصی تان انجام بدید.

منابع سخت افزاری قدرتمند

یک سرور مجازی و بخصوص سرور اختصاصی ویندوز می تواند دارای حافظه و پردازنده بسیار قدرتمند باشد که در کامپیوترهای خانگی این امکان وجود نخواهد داشت. و با توجه به این ویژگی شما قادر خواهید بود پردازش های بسیار سنگینی را با این سرورها انجام بدهید.

دردسترس بودن

سرور مجازی ویندوز با توجه به اینکه دارای اینترنت ۲۴ ساعته می باشد، شما براحتی با داشتن اینترنت در هر جایی می توانید به سرور مجازی با سیستم عامل ویندوزتان دسترسی داشته و از آن استفاده کنید.

در ادامه می خواهیم به چند مورد استفاده از سرور مجازی اشاره کنیم

آیا تا حالا شده بخواهید یک فایل حجیم را دانلود کنید و سپس بخواهید در سایت دیگه ای آپلود کنید؟ به عنوان مثال اگر شما مدیر یک وب سایت هستید، حتما برای شما پیش آمده که بخواهید اطلاعاتی را با سرعت بالا روی سایتتان آپلود کنید، برای این منظور بهترین راهکار برای شما خرید سرور مجازی ویندوز می باشد.

آیا شما در بورس فعالیت دارید؟ تا حالا شده سرخطی بخواهید بزنید و سفارش شما بسیار دیر ثبت شده باشد؟ تا حالا شده بخواهید عرضه اولیه ها را پس از عرضه شدن خرید بزنید ولی صف بسیار سنگین خرید آن سهم مانع از خرید شما شده باشد؟ شما بدون شک نیاز به یک سرور مجازی بورس دارید.

آیا شما دارای وب سایتی هستید که بخواهید هر روز از سایتتون بکاپ خودکار تهیه شود و بکاپ ها به یک سرور دیگری  منتقل شود؟ بنابراین شما نیاز به خرید سرور مجازی بکاپ ویندوز دارید.

آیا شما دارای حساب پی پال هستید و نگران مسدود شدن حسابتان هستید؟ شما با خرید سرور مجازی پی پال می توانید این مشکل را برای همیشه حل کنید و با خیال راحت پرداخت هایتان را انجام بدهید.

موارد زیادی وجود دارد که شما با داشتن یک وی پی اس ویندوز می توانید از امکانات بسیار ارزشمند آن استفاده کنید.

پیشنهاد ما به شما در جهت تهیه سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز، مراجعه به سرویس دهنده هایی می باشد که در این حوزه بصورت تخصصی فعالیت دارند و با توجه به نیاز و مورد استفاده شما سرور مجازی را کانفیگ و ارائه می کنند، از شرکت هایی که بصورت کاملا تخصصی در این زمینه مدت های زیادی فعالیت دارد، می توان به شرکت مبین هاست اشاره کرد.

شما می توانید برای مشاوره و راهنمایی با بخش پشتیبانی این شرکت تماس گرفته و سرویس موردنظر خودتان را تهیه بفرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha