• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 99072921785
  • خبرنگار : 71452

راه یافتگان به مرحله نهایی مشخص شدند

چهارمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای در ایستگاه پایانی

چهارمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای در ایستگاه پایانی

مرحله نیمه نهایی چهارمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای با حضور عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، جمعی از مسئولان جهاد دانشگاهی و اساتید دانشگاه، عصر امروز به صورت مجازی برگزار شد و راه یافتگان به مرحله نهایی بر اساس رأی هیأت داوران مشخص شدند.

به گزارش ایسنا، بر این اساس، زینب رفیعی، فرزانه غریبی، محمد زارع، سبحان ملک محمدی، به عنوان نفرات برگزیده، به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

همچنین فلورا فرخی، سیده شکوفه موسوی، محمد سرایی، بهزاد رئیسی به عنوان نفرات دوم گروه های خود، وارد مرحله رأی گیری مردمی شدند.

از این جمع، یک نفر نیز با رأی مردمی راهی مرحله فینال خواهد شد.

همچنین از سه واحد برگزیده، محمدرضا دهقانی، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی یزد، محمدی، سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر، حسین پور، معاونت فرهنگی واحد جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، به پاس مشارکت در زمینه اجرای این دوره از مسابقات تقدیر شد.

عدم رعایت حقوق مالکیت معنوی از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران

حامد علی اکبرزاده، رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در این مراسم گفت: در مجموع ۴۸۰ نفر از ۱۳ استان و دانشگاه‌های مختلف کشور در این دوره مسابقات شرکت داشتند. به دلیل شرایط کرونا در کشور، مرحله نیمه نهایی به صورت مجازی برگزار شده و ویدئوهای سه دقیقه‌ای شرکت کنندگان مورد ارزیابی قرار گرفتند.

علی اکبرزاده افزود: متناسب با شرایط پیش آمده، تغییراتی در فرم‌های داوری ایجاد کردیم. فرم‌های داوری سال گذشته از استاندارد دانشگاه کوئینزلند استرالیا برخوردار نبودند، اما فرم‌های داوری امسال کاملا مطابق با فرم‌های این دانشگاه تهیه شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد:  برنامه اختتامیه و مرحله نهایی همزمان با جشنواره پایان نامه سال دانشجویی در صورت مهیا بودن شرایط به شکل حضوری برگزار خواهد شد.

رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به سابقه برگزاری این مسابقات گفت: از سال ۹۵ مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه را آغاز کرده و در این زمینه پیش‌رو محسوب می شویم. اما متاسفانه اواخر سال گذشته با فراخوانی از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران کشور مواجه شدیم که بدون رعایت حقوق مالکیت معنوی، فراخوانی تحت عنوان نخستین دوره دفاع سه دقیقه ای پایان نامه را با رقم‌های جایزه بالا و تبلیغات فراوان منتشر شد.

علی اکبرزاده افزود: با این اقدام، کار از حالت دانشجویی خارج شده است، اما هیچ عکس العملی به اعتراضات ما نشان داده نشد. توصیه و رفتار عاقلانه این است که آنها نیز در کنار جهاد دانشگاهی قرار گرفته و از تجربیات یک تیم حرفه‌ای با سابقه برگزاری ۴ دوره این مسابقات استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: در جهاد دانشگاهی، خلاقیت و ابتکار موج می‌زند و امسال قصد داریم برنامه کتاب ۳ دقیقه‌ای را برگزار کنیم.

مسابقات دفاع سه دقیقه ای از بلوغ طرح پایان نامه های برتر دانشجویی شکل گرفته است

در ادامه، علیزاده ضمن تقدیر از دست اندرکاران و برگزار کنندگان این مسابقات گفت: در پی آسیب شناسی پایان‌نامه‌ها نیستیم، اما اگر می‌گوییم که محتوا و موضوع پایان نامه‌ها مورد قبول نیست، بخشی از موضوع به استاد، دانشگاه و دانشجو بازمی‌گردد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای از بلوغ طرح پایان نامه‌های برتر دانشجویی شکل گرفته و در مدت کوتاه توانسته به جایگاه خوبی دست پیدا کند.

علیزاده خاطر نشان کرد: مهمترین موضوع در برگزاری این مسابقات این است که دانشجو به عنوان اولین نفر متوجه می‌شود کاری که تولید کرده است، اساسا مفید بوده یا خیر.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به موضوع برگزاری رقابت مشابه از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران گفت: نگران تقلید از برنامه های جهاد دانشگاهی نیستیم، چراکه جهاد دانشگاهی از ظرفیت بالایی برخوردار بوده و قادر به تعریف فعالیت‌های جدید و مورد نیاز است، اما اخلاق در هر رشته‌ای باید رعایت شده و اصول نادیده گرفته نشوند. کار دانشجویی با پول و تبلیغ زیاد انجام نمی‌شود و وابسته به حضور مؤثر دانشجویان است.

فرآیند داوری مرحله نیمه نهایی

توحید اسدی، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به فرآیند داوری مرحله نهایی اشاره کرد و گفت: ۳۳ نفر راه یافته به مرحله نیمه نهایی به ۳ گروه ۸ نفره و ۱ گروه ۹ نفره تقسیم شدند.

اسدی افزود: از هر گروه یک نفر به صورت مستقیم راهی مرحله فینال شده و نفر دوم هر گروه، وارد مرحله رأی‌گیری مردمی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: ویدئوهای سه دقیقه‌ای نفرات دوم گروه‌ها، در صفحه اینستاگرام سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی (isba.ir) قرار گرفته و نفر پنجم با رأی مستقیم مردم، راهی فینال خواهد شد.

بر اساس این گزارش، هیأت داوران چهارمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای شامل دکتر نگین معنوی زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر فاطمه پرسته، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرج، دکتر شاهو صبار، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، دکتر سید محمود مصباح نمینی، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر رضا عسگری مقدم، رییس پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری و عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی، ۳۳ ویدئوی سه دقیقه ای ارسالی توسط شرکت کنندگان را مورد بررسی قرار داده و نفرات برگزیده را انتخاب کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha