• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99082113962
  • خبرنگار : 71402

دموکرات‌ها دوباره کنترل مجلس نمایندگان آمریکا را به دست گرفتند

دموکرات‌ها دوباره کنترل مجلس نمایندگان آمریکا را به دست گرفتند

دموکرات‌های آمریکایی بار دیگر کنترل مجلس نمایندگان را از آن خود کردند، اما این بار از میزان اکثریت آن‌ها در این مجلس کنگره کاسته شده و این اهرم فشاری را در اختیار جمهوری‌خواهان قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا،‌ به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، حزب دموکرات در انتخابات سوم نوامبر کنگره، کرسی‌های بسیاری را در مجلس نمایندگان به جمهوری‌خواهان واگذار کرد و از میزان اکثریت آن‌ها کاسته شده است.   

براساس گزارش روز سه‌شنبه آسوشیتدپرس، دموکرات‌ها تاکنون با کسب ۲۱۸ کرسی به اکثریت در مجلس نمایندگان آمریکا رسیده‌اند، اما نسبت به انتخابات گذشته، عملکرد ضعیف‌تری از خودشان به نمایش گذاشته‌اند. جمهوری‌خواهان هم تاکنون به ۲۰۱ کرسی دست یافته‌اند.

از مجموع ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان آمریکا که در انتخابات سوم نوامبر به رای گذاشته شد، تکلیف ۴۱۹ کرسی مشخص شده و وضعیت ۱۶ کرسی دیگر هنوز نامشخص است.

در کنگره قبلی، کنترل مجلس نمایندگان آمریکا با تعداد نمایندگان بیشتری در اختیار دموکرات‌ها بود. بخشی از کرسی‌هایی که به تازگی در کنترل جمهوری‌خواهان قرار گرفته است، در سال ۲۰۱۶ هم در اختیار آن‌ها بود.

در همین حال رقابت در سنا همچنان ۴۸ به ۴۸ باقی مانده است. ۴۸ کرسی دموکرات‌ها شامل دو نیروی مستقل می‌شود. از مجموع ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی این مجلس که در انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ به رای گذاشته شد، فقط تکلیف ۳۱ کرسی روشن شده است.

عملکرد جمهوری‌خواهان در رقابت مجلس نمایندگان آمریکا بهتر از حد انتظار بود. کوین مک‌کارتی، رهبر اقلیت جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا و همکاران ارشد او در حال طراحی برنامه‌هایی هستند تا میان دموکرات‌ها تفرقه‌افکنی کرده و در صحن این مجلس اخلال ایجاد کنند.

استیو اسکالیس،‌ هماهنگ‌کننده اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا هم گفته است: ما از هر ابزاری برای مبارزه با اصول محافظه‌کاری و نبرد علیه سوسیالیست‌ها استفاده می‌کنیم. و اکنون تعداد نیروهای محافظه‌کار بیشتری وارد می‌شوند که مایل هستند بخشی از آن مبارزه باشند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۱ ۱۲:۰۶

اکثر تصمیمات مهم در مجلس سنا و کنگره آمریکا اتفاق میفته که اونم متاسفانه در دست جمهوری جمهوری خواهان و نیروهای تندرو و ضد ایرانی است که میتونه در منافع ایران و رفع تحریم های ایران تاثیر بدی بزاره.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۲ ۱۲:۱۸

کنگره، مجموع دو مجلس سنا و مجلس نمایندگان است.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۱ ۱۴:۳۹

هر دو حزب امریکا دشمنان ایران هستند با این تفاوت که دمکراتهادشمنان با نقاب هستند و جنهوریخواهان دشمنان بی نقاب .