• یکشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99090907091
  • خبرنگار : 71646

واکنش مدیرکل محیط زیست شهرداری به بازگشت بوی نامطبوع به تهران

واکنش مدیرکل محیط زیست شهرداری به بازگشت بوی نامطبوع به تهران

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در واکنش به استشمام بوی نامطبوع در برخی نقاط شهر تهران در روز شنبه (۸ آذر ماه) گفت: هنوز منبع یا منابع دقیقی برای بوی نامطبوع تهران شناخته نشده‌اند اما انباشت زه آب در لایه‌های زیر سطحی پس از بارش باران ، افرایش بار فاضلاب در شبکه زیر سطحی ، آلودگی ناشی از سوخت فسیلی و تغییرات SO۲ (دی‌اکسید گوگرد) در هوا و رطوبت هوا در این موضوع بی تاثیر نیستند.

شینا انصاری در گفت و گو با ایسنا در واکنش به بازگشت بوی نامطبوع تهران گفت: امسال سومین سالی است که کلانشهر تهران درگیر انتشار بوی نامطبوع شده است. سال ۹۷ برای نخستین‌بار در  روز چهارشنبه مورخ  12 دی ماه و در سال ۹۸  در روزهای ۱۱، ۱۷، ۲۳ و ۲۴ آذرماه و روز یکم دی ماه،  و در سال جاری در 8 آذر ماه بوی نامطبوعی در بخش‌هایی از شهر تهران برای چند ساعت استشمام شد.

وی ضمن بیان اینکه طبق بررسی‌های صورت گرفته با همکاری ادارات محیط زیست مناطق ۲۲ گانه شهر تهران امسال نیز همانند سال گذشته مناطق مرکزی شهر تهران بیشتر با استشمام بوی نامطبوع درگیر بودند، اظهار کرد: در ۸ آذر سال جاری بویی در مناطق ۴، ۵، ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ از حدود ساعت ۱۶ الی ۱۸ قابل استشمام بود.

انصاری ادامه داد: مطابق با گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نیز هم سال گذشته و هم سال جاری در این روزها با توجه به داده‌های ایستگاه‌های سنجش هوا در سطح شهر تهران غلظت SO۲ (دی‌اکسید گوگرد) به طور ناگهانی افزایش پیدا کرده است.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اضافه کرد: در این راستا اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران پروژه‌ای تحت عنوان " شناسایی عوامل بوی نامطبوع شهر تهران و ارائه راهکارهای اجرایی و مدیریتی جهت رفع آن" در دست انجام دارد تا علل ایجاد و انتشار ناگهانی بوی‌ نامطبوع در شهر تهران شناسایی و رفع شود.

انصاری در پایان گفت: گرچه هنوز منبع یا منابع دقیقی برای بوی نامطبوع تهران شناخته نشده است اما انباشت زه آب در لایه‌های زیر سطحی پس از بارش باران ، افرایش بار فاضلاب در شبکه زیر سطحی ، آلودگی ناشی از سوخت فسیلی و تغییرات SO۲ (دی‌اکسید گوگرد) در هوا و رطوبت هوا در این موضوع بی تاثیر نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha