• پنجشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99091310234
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

رئیس پلیس پیشگیری ناجا:

قوانین در حوزه پیشگیری از جرم باید تکلیف‌آور شود

قوانین در حوزه پیشگیری از جرم باید تکلیف‌آور شود

رئیس پلیس پیشگیری ناجا همراهی آحاد جامعه را برای پیشگیری از جرم ضروری و اجتناب ناپذیر خواند و گفت: قوانین و مقررات لازم در این خصوص باید تقویت و تکلیف آور شود و مشارکت و مسئولیت پذیری در این حوزه بایستی به عنوان وظیفه همگانی و اجتماعی تلقی گردد.

به گزارش ایسنا، سردار مهدی معصوم بیگی در حاشیه شور عمومی پلیس پیشگیری ناجا با تسلیت ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته ای و دفاعی  کشورمان "شهید محسن فخری زاده" اظهار داشت: ترور این دانشمند هسته ای قلب همه ما را آزرده کرد؛ درست است که این انسان بزرگ به آرزوی خود که شهادت بود رسید، اما جامعه اسلامی از حضور این اندیشمند که در امنیت راهبردی کشور موثر بود محروم شد.

وی با بیان اینکه کارهای تحولی و ماندگار نیازمند مجاهدت در همه ابعاد است، افزود: همواره کسانی که دارای انگیزه های قوی بوده موجب تحرک و کارهای مبنایی شده اند و خلاقیت، نوآوری و تحول ریشه در باور، انگیزه و تلاش بی وقفه دارد.

سردار معصوم بیگی در ادامه با بیان اینکه انگیزه های خدایی و معنوی قوی تر و موثرتر از انگیزه های مادی هستند، بیان کرد: انتظار می رود مدیران و روسای رده های تابعه نسبت به تقویت این بخش، در کارکنان زیر مجموعه خود بیش از پیش همت و اهتمام داشته باشند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: در حوزه پلیس، به مسئله ای که باید اهتمام بیشتری داشته باشیم، بخش"پیشگیری از جرم " است که در ایده های نوین پلیسی بسیار حائز اهمیت می باشد. این موضوع حتی در دسته بندی های جدید نیز مورد توجه قرار گرفته و از دیدگاه نوین پلیسی، مداخله قبل از وقوع جرم ، از موثرترین و بهترین روش های افزایش احساس امنیت و امنیت عینی است.

این مقام  ارشد انتظامی بیان کرد: بر حوزه های پیشگیری از جرم و مسئول سازی تمرکز خواهیم کرد و به میزانی که مشارکت سایر دستگاه ها و مردم در تولید امنیت و ایفای نقش اجتماعی افزایش یابد، شاهد امنیت و آرامش بیشتری در جامعه خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: همراهی آحاد جامعه برای پیشگیری از جرم ضروری و اجتناب ناپذیر است و قوانین و مقررات لازم در این خصوص باید تقویت و تکلیف آور شود و مشارکت و مسئولیت پذیری در این حوزه بایستی به عنوان وظیفه همگانی و اجتماعی تلقی گردد.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار معصوم بیگی در خاتمه با بیان اینکه سازمان ها باید در مسیر تکاملی خود تحول آفرین باشند،گفت: سازمان ها به مثابه موجود زنده هستند و تحول و پویایی در آن ها برای رشد، تعالی و کارآمدی امری ضروری و قطعی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha