• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99091813652
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی شهید بهشتی

شناسایی ۱۳۳ پاتوق معتادان تزریقی در شرق تهران

شناسایی ۱۳۳ پاتوق معتادان تزریقی در شرق تهران
عکس: آرشیو

تیم سلامت روان مرکز بهداشت شرق تهران از شناسایی ۱۳۳ پاتوق فعال معتادان تزریقی در منطقه شرق تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز بهداشت شرق تهران، کارشناسان سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز با اجرای طرح "برآورد جمعیت اعتیاد تزریقی به روش مکان‌یابی یاMapping  " به شناسایی و بررسی ۱۳۳ پاتوق  فعال معتادان تزریقی در شرق تهران پرداختند.

اجرای طرح مذکور از نیمه اول مردادماه ۹۹ به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و هدف آن برآورد تعداد پاتوق‌ها یا مکان‌های امن مصرف، خرید و فروش، خوابیدن معتادان تزریقی در سطح تهران است.

کار میدانی توسط تیم های اجرایی متشکل از ۱۰ کارشناس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شرق به همراه چهار تن از بهبودیافتگان از ۲۸ آبان شروع شد. تیم مذکور به مدت ۱۰ روز از ۸ صبح تا ۸ شب با ورود به پاتوق‌های اعتیا  به بررسی این اماکن پرداختند.

براساس گزارش تیم اجرایی سلامت روان مرکز و بازدیدهای میدانی در چهار منطقه ۱۲، ۱۳، ۱۴  و ۱۵ شرق تهران ۱۳۳ پاتوق فعال وجود دارد و ۱۷ پاتوق نیز توسط شهرداری و نیروی انتظامی غیرفعال شده است.

براساس این گزارش طرح مپینگ مرکز بهداشت شرق تهران پس از ۱۰ روز کار پیوسته و سخت میدانی توسط تیم سلامت روان به فعالیت خود پایان داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha