• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99092418386
  • خبرنگار : 71282

پرداخت غرامت دستمزد ایام کرونا به کارگران

پرداخت غرامت دستمزد ایام کرونا به کارگران

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران می گوید با فراهم شدن امکان پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام کرونا، کارگران دیگر نگران از دست دادن شغل خود به دلیل ابتلا به کرونا نخواهند بود.

ناصر چمنی در گفت وگو با ایسنا، درباره پرداخت غیرحضوری مقرری بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری کرونا توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر این اقدام عملی شود در جلوگیری از گسترش کرونا و رفع دغدغه جامعه کارگری بسیار موثر است.

وی افزود: قبلا کارگرانی که به کرونا دچار می شدند به دلیل ترس از دست دادن شغل و بیکار شدن، بیماری خود را پنهان می کردند و با این کار خطر ابتلای دیگر کارگران را بالا می بردند ولی با این اقدام سازمان تامین اجتماعی که به نوعی حمایت از نیروهای کار بیکار شده از کرونا یا مبتلا به کرونا است دیگر کارگران نگران از دست دادن شغل نخواهند بود.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ادامه داد: کارگرانی که کرونا می گرفتند با مشکلات زیادی در گرفتن غرامت دستمزد ایام بیکاری مواجه می شدند و بعضا برای دو هفته استراحت باید دو ماه دوندگی می کردند و به پول احتیاج داشتند چون درآمدشان طوری نبود که پس اندازی داشته باشند به همین دلیل ترجیح می دادند که در صورت بیماری به کارفرما نگویند ولی در صورتی که سیستم پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام بیماری و بیمه بیکاری عملیاتی و مقدمات دسترسی به سیستم فراهم شود به نفع کارگران و کارفرمایان است.

چمنی با بیان اینکه برای دریافت بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام کرونا نیازی به ثبت تقاضا در سامانه نیست، افزود: طبق آنچه که سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده در صورتی که تست کرونای فرد مثبت باشد بدون نیاز به ثبت درخواست، اطلاعات او از طریق ستاد مقابله با کرونا به تامین اجتماعی اعلام می شود و سازمان برای مدت دو هفته غرامت دستمزد ایام بیماری را می پردازد که این اقدام موثری در جهت حمایت از کارگرانی است که به کرونا دچار شده اند.

به گفته وی در بحران کرونا بخشهای تولیدی و صنعتی کمتر دچار مشکل شدند و مشاغل و صنوف خدماتی بیشترین آسیب را دیدند که لازم است در دوران کرونا و پس از آن برنامه مدونی در حمایت از این دسته مشاغل تدوین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۴ ۱۴:۲۶

با سلام خدمت پرسنل زحمت کش خبرگزاری ایسنا احتراما با توجه دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص امهال وام کرونایی مشاغل اینجانب مدیرعامل شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری میباشم که کارگاه خود را با توجه به وضعیت بد اقتصادی و کرونایی و متحمل شدن ضررهای بسیار زیاد حتی یک روز هم کارمندهای خودم را بیکار نکردم و مشغول به کار هستند در تاریخ شهریور ماه متاسفانه بعد از سه ماه دوندگی موفق به دریافت وام کرونایی شدم و در تاریخ ابانماه اولین قسط را پرداخت کرده و باتوجه به امهال تا پایان سال در باز پرداخت اقساط پس از مراجعه به بانک متوجه شدم که این چند ماه کوتاه امهال رو که منظور کرده اند و قرار شده برای باز پرداخت و درصد اضافه تری(درصد سود بانکی ) از بنده بگیرند و همچنین به من گفته اند تمام مدارک ضامنیین و چک کلی که از بنده دریافت کرده اند باید افزایش پیدا کند . از خبرگزاری محترم که همیشه در صحنه میباشد تقاضای پیگیری را دارم . برای چندین همکار بنده هم همین اتفاق افتاده . تقاضا دارم از مسئول مربوطه سوال شود چرا برای امهال مجدد باید دو برابر بازپرداخت شود . آیا این تخلف نیست آیا کارفرمایی که ضررهای ناشی از تحریم و تورم و بخصوص صنعت گردشگری . با چنگ و دندان اشتغال زایی خود را با ضرر نگه داشته باید این رفتار شود .