• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99092418416
  • خبرنگار : 30057

معاون وزیر علوم خبر داد

رونمایی از ۸۸ فناوری در نمایشگاه هفته پژوهش/دستاوردهای پژوهشی را به صورت مجازی ببینید

رونمایی از ۸۸ فناوری در نمایشگاه هفته پژوهش/دستاوردهای پژوهشی را به صورت مجازی ببینید

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از انتخاب ۸۸ طرح از میان ۲۶۰۰ فناوری برای رونمایی در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه ۱۲۶ طرح از سوی شرکت های خصوصی، ۵۴۰ طرح از سوی پارک ها و ۳۸۶ طرح از سوی مراکز رشد ارائه شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین رحیمی در نشست خبری امروز برگزاری نمایشگاه های هفته پژوهش و فناوری را فعالیت مستمر جمهوری اسلامی ایران در حوزه علم و فناوری دانست و افزود: در این هفته ما کامیابی ها و توفیقات خود را در حوزه های پژوهش، فناوری و نوآوری مورد ارزیابی قرار می دهیم و در صورت وجود ضعف آن را برای سال های بعد مرتفع خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در وضعیت حاد کرونایی آغاز به کار کرده است، اظهار کرد: ما تصمیم بر برگزاری حضوری این نمایشگاه را داشتیم، ولی به دلیل شدت یافتن این بیماری تصمیم گرفتیم که به صورت مجازی اقدام به برگزاری این دوره از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه کنیم.

رحیمی با تاکید بر اینکه در این دوره تلاش شد که از رونق این هفته به دلیل مجازی بودن آن کاسته نشود، یادآور شد: در سامانه ای که برای هفته پژوهش و فناوری پیاده سازی شده است، ۲۶۰۰ فناوری در آن بارگذاری شد که پس از داوری های اولیه ۱۴۰۰ طرح شایسته ارزیابی های دقیق تر شدند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم یادآور شد: پس از ارزیابی ها در مرحله دوم از میان ۱۴۰۰ طرح، ۸۸ طرح برای رونمایی انتخاب شدند.

به گفته وی، در این دوره از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری ۶۹ دانشگاه، ۳۵ پارک علم و فناوری، ۱۸ پژوهشگاه، ۱۵ مرکز رشد و پنج موسسه تحقیقاتی وابسته به دستگاه های اجرایی حضور دارند.

وی اضافه کرد: در بیست و یکمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری ۱۲۶ طرح از سوی شرکت های خصوصی، ۱۲۸۷ طرح از سوی دانشگاه ها، ۵۴۰ طرح از سوی پارک های علم و فناوری، ۳۸۶ طرح از سوی مراکز رشد و ۲۴۸ طرح از سوی پژوهشگاه ها ارائه شده است.

رحیمی اضافه کرد: بیشترین طرح های ارسال شده به این دوره از نمایشگاه، استان تهران با ۶۱۲ طرح و پس از آن استان مازندران با ۲۲۲ طرح و استان گیلان با ۲۱۴ طرح قرار دارند. استان های اصفهان، اردبیل، گلستان و خراسان رضوی در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شناسایی و شناساندن نخبگان و پژوهشگرانی که بیشترین اثرگذاری را در حوزه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت داشته اند را از برنامه های جدید بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار نام برد و خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ما در هفته پژوهش و فناوری سال جاری بیشترین توجه را به حوزه علوم انسانی داشتیم و برنامه های متعددی از پنجشنبه هفته گذشته تا پنجشنبه هفته جاری برگزار می شود.

به گفته وی این نمایشگاه از روز ۲۷ تا ۳۰ آذر ماه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha