• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99093023362
  • خبرنگار : 71290

خرازی: مدرک‌گرایی حاکم بر جامعه بازار فسادانگیزی را ایجاد کرده است

خرازی: مدرک‌گرایی حاکم بر جامعه بازار فسادانگیزی را ایجاد کرده است

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ابراز امیدواری کرد که وضعیت پژوهش در کشور ارتقا یابد و پژوهشگرانی تربیت شوند که نه الزاماً برای امرار معاش و کسب درآمد، بلکه به دلیل انگیزه‌های والاتری پژوهش کنند.

به گزارش ایسنا، در آیین بزرگداشت هفته پژوهش که به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همکاری وزارت امور خارجه برگزار شد، سیدکمال خرازی،  که به‌صورت مجازی مهمان این رویداد بود، ضمن قدردانی از زحمات سازمان فرهنگ و ارتباطات و نمایندگی‌های آن در خارج از کشور گفت: باید اذعان کرد که در شرایط فعلی پژوهش به‌صورت امری برای امرار معاش در آمده است؛ به‌طوری‌که متأسفانه هدف بسیاری از پژوهش‌­های دانشگاهی کسب امتیاز برای ارتقای مراتب دانشگاهی است. علاوه بر این بر فضای جامعه نیز مدرک‌گرایی حاکم است و این بازار فساد انگیزی را نیز ایجاد کرده است.

 وی با ذکر نام نمونه‌هایی از پژوهشگران متقدم و متأخر از علما، اندیشمندان و دانشمندان همچون ابن‌سینا، ابوریحان بیرونی، ناصرخسرو، علامه امینی، شهید مطهری و علامه طباطبایی و … تصریح کرد: هر یک از این بزرگان در طول عمر پربرکت خویش صرفاً با انگیزه­‌های مذهبی، ملی یا علمی به پژوهش پرداختند و با تحمل مشقات سفر به نقاط دوردست و رنج‌های فراوان توانستند آثار ماندگار و گران‌سنگی را از خود بر جای بگذارند و انگیزه‌های مادی عامل تلاش آن‌ها نبود.

خرازی در پایان ابراز امیدواری کرد که شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایجاد سیاست‌های مؤثری بتواند کمی گرایی حاکم بر مراکز علمی و پژوهشی را به سمت کیفی گرایی سوق دهد، به‌نحوی‌که پژوهشگرانی که قابلیت و توانایی ارائه کارهای کیفی دارند دغدغه امرار معاش خود را نداشته باشند و با انگیزه‌ای والاتر به پژوهش بپردازند و بدین ترتیب محصولات آن‌ها در تاریخ پرعظمت ایران اسلامی ماندگار گردد.

در این مراسم که ابراهیمی ترکمان،  ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات، دکتر سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر سید سعید رضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به‌صورت مجازی حضور داشتند، از تازه‌های نشر وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رونمایی و پژوهشگران برتر این دو دستگاه معرفی و از ایشان قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha