• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99101410139
  • خبرنگار : 71432

پزشک مکزیکی پس از تزریق واکسن فایزر روانه بیمارستان شد

پزشک مکزیکی پس از تزریق واکسن فایزر روانه بیمارستان شد

یک پزشک در مکزیک پس از دریافت واکسن کروناویروس فایزر در بخش مراقبت های ویژه بستری شد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت مکزیک روز گذشته (شنبه) اعلام کرد: یک پزشک دریافت کننده واکسن کروناویروس فایزر به دلیل تشنج، مشکلات تنفسی و احتمال التهاب مغز در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد.

بنابر اعلام این وزارتخانه، این پزشک ۳۲ ساله که واکسن کووید-۱۹ را تزریق کرده بود پس از بروز بثورات پوستی، تشنج، ضعف عضلانی و مشکلات تنفسی ظرف نیم ساعت پس از واکسیناسیون در بخش مراقبت های ویژه بستری شد.

این عارضه زمانی رخ داد که پزشک مزبور در مرکز درمانی تحت کنترل قرار داشت و علت بروز آن در حال بررسی است.

وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرد: این پزشک به منظور کاهش التهاب مغزی تحت نظر و معالجه متخصصان قرار دارد.

گفته می شود که بیمار سابقه واکنش های آلرژیک به سایر داروها مانند تریمتوپریم به همراه سولفامتوکسازول را دارد که می تواند علائم جدی به ویژه بثورات پوستی، آنژیوادم و واکنش آنافیلاکسی یا حتی مرگ ایجاد کند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، وزارت بهداشت مکزیک در اطلاعیه ای آورده است که طبق داده های علمی موجود در مورد واکسن فایزر و بیو ان تک هیچ فردی پس از استفاده از تزریق واکسن به التهاب مغز دچار نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha