• جمعه / ۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99110301743
  • منبع : جمعیت هلال احمر

ضرورت تامین اعتبارات جمعیت هلال احمر از منابع پایدار

ضرورت تامین اعتبارات جمعیت هلال احمر از منابع پایدار

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: با توجه به حجم انتظارات و سطح پوشش خدمات و امدادرسانی جمعیت هلال احمر در حوادث طبیعی و غیرطبیعی به تامین و تخصیص اعتبارات متناسب از محل منابع پایدار نیازمندیم.

به گزارش ایسنا مهدی ولی پور در دیدار با استاندار و نمایندگان مردم شهرستان های کرمان، راور، بافت، رابر و ارزوئیه اظهارکرد: با توجه به حادثه خیزی کشور، نیاز به تقویت و بروز رسانی تجهیزات امدادی و منابع انسانی آموزش دیده داریم.

وی با اشاره به افزایش وظایف و تکالیف جمعیت هلال احمر در بعضی از حوادث که قبلا جز وظایف تکلیفی این جمعیت نبوده است، گفت: برای اینکه در کشور آمادگی کامل برای امدادرسانی را داشته باشیم نیازمند به تقویت و بروز رسانی ناوگان ترابری، تجهیزات، نیروی انسانی و تقویت ذخایر امدادی در انبارهای سراسر کشور هستیم و این موضوع مستلزم تامین بودجه تخصیصی است.

ولی پور ضمن قدردانی از حمایت ها و توجهات نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به دغدغه های جمعیت هلال احمر تصریح کرد: با تدبیر و چاره اندیشی مجلس شورای اسلامی در حوزه امدادونجات نیازمند ردیف بودجه ای ثابت و مجزایی هستیم تا در امدادرسانی هوایی و زمینی در سراسر کشور بر اساس انتظارات و وظایف تعریف شده عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان امدادونجات متولی وظایف حاکمیتی محول شده به جمعیت هلال احمر است، افزود: فعالیت های مجموعه جمعیت هلال احمر دارای دو بخش داوطلبانه و حاکمیتی است که در بخش حاکمیتی پوشش حوادث طبیعی و غیرطبیعی در قالب شبکه پایگاه های امدادونجات در سطح داخل و در صورت نیاز در خارج از کشور انجام می شود.

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه اظهار کرد: توسعه و گسترش ناوگان امدادونجات، امداد هوایی و تشکیل تیم های تخصصی امدادونجات و بهداشت و درمان اضطراری  از جمله اقدامات بسیار مهمی است که بعد از زلزله تاسف بار بم تاکنون در جمعیت هلال احمر انجام شده است.

ولی پور با اشاره به کمبود نیروی انسانی در حوزه امدادونجات گفت: کمتر از 4000 نیروی کادر در سراسر کشور در شعب، پایگاه های امدادونجات و مراکز EOC فعالیت می کنند و می بایست  بر اساس وظایف و ماموریتهای محوله در سطح متناسب با انتظارات افزایش یابد.

وی افزود: طبق آخرین بررسی ها، به منظور تقویت و نوسازی ناوگان امدادی و تجهیزات تخصصی، سازمان امداد و نجات هلال احمر، نیازمند ۱۴ هزار میلیارد اعتبار است  تا در حوزه های مختلف بتواند به صورت بهینه پاسخگوی حوادث و سوانح باشد.

در ادامه این نشست زینی وند - استاندار کرمان - با اشاره به وسعت حادثه خیزی استان کرمان گفت: تقویت ناوگان امدادونجات جمعیت هلال احمر استان ضروری است.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر کرمان پشتیبان استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان محسوب می شود، اظهارکرد: کرمان با توجه به وسعت و حادثه خیزی جزو مخاطره ترین استان های کشور محسوب می شود که می بایست ذخایر انبارها و پایگاه های امدادی جمعیت هلال احمر  تقویت و به روز رسانی شود تا پایگاه لجستیکی و پشتیبانی قوی در استان کرمان داشته باشیم.

زینی وند با اشاره به فعالیت مرکز کشوری تخصصی آموزش های امدادونجات جمعیت هلال احمر استان کرمان خاطرنشان کرد: پایلوت آموزش های کشور در استان کرمان راه اندازی می شود و از سوی استانداری در تحقق این مهم حمایت خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر وی ضمن استقبال از سفر سوم رییس جمعیت هلال احمر به استان کرمان تصریح کرد: استانداری با تمام توان جمعیت هلال احمر را حمایت خواهد کرد تا در زمان وقوع حوادث دچار مشکل نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha