• دوشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99120402264
  • خبرنگار : 71523

وزارت اقتصاد به ایسنا اعلام کرد

تغییر در میزان سود سالیانه سهام عدالت/ دو درخواست مهم از مشمولان

تغییر در میزان سود سالیانه سهام عدالت/ دو درخواست مهم از مشمولان

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد ضمن تشریح نحوه پرداخت سود سالیانه سهام عدالت به مشمولان از این افراد تقاضا کرد ضمن ثبت نام در سامانه سجام در مجامع الکترونیکی شرکت های سرمایه گذاری استانی شرکت کنند.

سعید توتونچی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فرآیند آزادسازی سهام عدالت در اردیبهشت ماه سال جاری اظهار کرد: مطابق با ابلاغیه مقام معظم رهبری در نهم اردیبهشت ماه سال جاری و متعاقب درخواست رئیس جمهور آزادسازی سهام عدالت صورت گرفت و دولت این فرآیند را به وزارت اقتصاد واگذار کرد.

وی با بیان اینکه تعداد مشمولان سهام عدالت ۴۹ میلیون نفر است، گفت: در زمان آزادسازی انتخاب نحوه مدیریت سهام به مردم واگذار شد و مردم می توانستند یکی از دو روش مستقیم یا غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند.

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد ادامه داد: بر این اساس ۱۹ میلیون نفر روش مستقیم و ۳۰ میلیون نفر روش غیر مستقیم را برای مدیریت خود انتخاب کردند و بر این اساس این ۳۰ میلیون نفر سهامدار شرکت های سرمایه گذاری استانی شدند. تعداد این شرکت ها با توجه به تفکیک تهران و البرز از یکدیگر ۳۱ شرکت است.

توتونچی با تاکید بر اینکه نخستین گام شرکت های مذکور ثبت افزایش سرمایه و طی کردن فرآیند پنج گانه برای ورود به بازار سرمایه بود اظهار کرد: تا کنون بورسی شدن ۲۸ شرکت نهایی شده و امور مربوط به شرکت های باقی مانده نیز در حال نهایی شدن است.

لزوم سجامی شدن سهام عدالتی ها

وی در ادامه با تاکید بر لزوم ثبت نام مشمولان سهام عدالت در سامانه سجام گفت: تا کنون از ۳۰ میلیون نفر مشمول سهام عدالت که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردند ۵۶ درصد در سامانه سجام ثبت نام کرده اند.

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد در مورد چرایی اهمیت سجامی شدن سهام عدالتی ها توضیح داد: مشمولان با ثبت نام در سامانه سجام شناسنامه دار می شوند و می توانند با شرکت های سرمایه گذاری استانی ارتباطی دو طرفه برقرار کنند. همچنین از طریق سامانه سجام می توانند اعمال رای کنند و سود خود را دریافت کنند.

نحوه انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری

توتونچی در ادامه با اشاره به فرآیند انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری استانی اظهار کرد: وزارت اقتصاد از طریق نهادهای ذیربط از صاحبنظران، کارآفرینان، فعالان اقتصادی و شرکت داران حرفه ای  دعوت کرد تا به عنوان کاندید اعضای هیات مدیره شرکت ها در سامانه ستان به عنوان نامزد ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه مجموع ارزش دارایی ۳۱ شرکت سرمایه گذاری استانی ۳۸۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: سرمایه شرکت ها بر اساس تعداد مشمولان در هر استان است و بر این اساس ارزش دارایی برخی شرکت ها ۵ هزار میلیارد و برخی دیگر  ۲۳ هزار میلیارد تومان است. با توجه به این حجم از سرمایه جایگاه این شرکت ها در آینده اقتصاد استان ها بسیار برجسته است. به همین دلیل از صاحبنظران و نخبگان دعوت می شود که به عنوان کاندید ثبت نام کنند.

۲۰ اسفند بزرگترین انتخابات اقتصادی کشور برگزار می شود

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد در ادامه با اشاره به برگزاری مجامع عمومی عادی فوق العاده شرکت ها در ۲۰ اسفند گفت: با توجه به اهمیتی که سرنوشت شرکت ها در سرنوشت استان ها دارد از همه مشمولان دعوت می شود به صورت الکترونیکی در این مجامع شرکت کنند تا افراد صاحب صلاحیت و حرفه ای انتخاب شده و مدیریت را در دست بگیرند.

توتونچی ادامه داد: برای این منظور مشمولان حتما باید سجامی شوند تا در روز برگزار مجمع بتوانند به صورت الکترونیکی مشارکت کرده و به پنج نفر صاحب صلاحیت رای دهند.

وی ادامه داد: برای برگزاری مجمع عمومی عادی برای نخستین بار باید ۵۰ درصد دارندگان سهام عدالت استان+یک نفر در مجمع شرکت کند تا مجمع رسمیت پیدا کند. در این راستا مجمع در ۱۵ استان برگزار شد اما حد نصاب حائز نشد و باید این مجامع برای بار دوم برگزار شود اما در بار دوم طبق قانون تجارت حضور اکثریت مهم نیست و مجمع با تعداد کمی از دارندگان نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد با تاکید بر اینکه افرادی که کاندیدای اعضای هیات مدیره شرکت ها می شوند باید صلاحیت حرفه ای و تخصصی را کسب کرده باشند، گفت: برای اینکه مدیریت شرکت های سرمایه گذاری استانی خانوادگی نشود مشمولان سهام عدالت باید پس از سجامی شدن در مجامع الکترونیکی شرکت کرده و افراد صاحب صلاحیت عمومی و حرفه ای را انتخاب کنند.

توتونچی در مورد نظارت بر عملکرد شرکت ها در آینده توضیح داد: سازمان بورس به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد شرکت ها نظارت می کند. همچنین این شرکت ها حسابرسی می شوند و اطلاعات آنها در کودال درج خواهد شد.

وی تاکید کرد: مردم باید در این فرآیند احساس مسئولیت کرده و مشارکت کنند.

مدیرکل دفتر امور استان های وزارت اقتصاد در مورد پروژه های شرکت های سرمایه گذاری استانی توضیح داد: پروژه ها توسط اعضای هیات مدیره شرکت ها در آینده انتخاب خواهد شد.

وضعیت سود سالانه سهام عدالت

توتونچی در ادامه در مورد وضعیت سود سالانه سهام عدالت نیز توضیح داد از آنجایی که مدیریت سهام عدالت در روش غیر مستقیم در اختیار شرکت های استانی قرار می گیرد میزان سود سالانه مشمولان متناسب با عملکرد اعضای هیات مدیره خواهد بود. به همین دلیل انتخاب اعضای هیات مدیره بسیار مهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۲:۲۱

باسلام چرا سود سهام عدالت برایم صآدر نمیشود از مسئولین امررسیدگی بفرمآئید باتشکر

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۲:۴۲

فقط چرت و پرت میگید چرا سودو واریز نمی‌کنید همش قصه میگید

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۲:۵۱

خدا وکیلی دولت در حال برنامه ریزی است که چطور میشود این سهام را از دست مردم درآورد

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۴:۳۳

سلام تورو خدا پیگیری کنید چرا سود سهام عدالت رو واریز نکردن به خدا قسم ما هم گرفتاریم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۴:۳۳

این باز چه بازی ایه در آوردن یه کلام بگین دیگه سهام عدالت بی سهام عدالت هیچکس حرف نزنه چون زورمون زیاده همینه که هس

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۴:۵۴

سلام ما که روش مستقیم و انتخاب کردیم..وفقط از فروش سهام ۷۳۰ تومن پول دریافت کردیم چگار باید بکنیم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۴:۵۵

آقای محترم ول کنید این حرف های مفت را پول سهام عدالت ما را واریز کنید نزدیک عیده هزار جور بدبختی و گرفتاری داریم چشم اعضای خانواده بدست ما است ما هم بیکار و بی درآمد و بیمار، شما دیگه کمکی نمیکنید لااقل حق خودمان را به ما بدهید، والله دیگه خسته شدیم، کامنت گذاشتیم زنگ زدیم شکایت کردیم التماس کردیم دیگه باید چکار کنیم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۶:۳۰

آقا اونایی که روش مستقیم رو انتخاب کردن باید چه خاکی به سرشون بریزن

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۷:۱۵

من سهام خودم راسی صدرد فروختم والعان ۶ملیون خوردی به من ندادن زنگ میزنم به ۶۹ ۱۵ میگن اصلا دارای نداری یعنی سفارش فروش نداری در حالی که من العان در برنامه ایوا که نگاه میکنم سه گذینه هست یکی دارای سهام عدالت یکی هست چه قدر دیه میتوانی بفروشی ودیگری هم هست سفارشات فروش در سفارشات فروش ۶ ملیون خوردی دارم ۶۹ ۱۵ که زنگ میزنم میگه سفارش فروش ندارم این چه دوروغی پول سهام نارا ندادن ونمیدهند سود سهام را میدهند

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۸:۰۹

سلام مسئولا محترم مگه مااز این خاک نیستیم چرا سهام عدالت مارا نمیدید بکلی سایت بستند نصف مردم جا ماندن

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۸:۳۴

باسلام کل سهام که آزادنشده پس سود۴۰درصد سهام آزادشده هابه کجامیرود چراسوداون سهام آزادنشده حرفی به میان نمیادلطفا شفاف سازی کنید

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۹:۰۳

ممنونم ازلطفتون

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۴ ۱۹:۱۱

سلام پس چرا به بعضی ها اصلا حق ثبت نام سهام عدالت ندادند این نفاق وتفرقه چراهست ؟برابعضیا تعلق گرفت سهام برابعضی ها که زیرخط فقرن تعلق نگرفته چرا؟

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۰۰:۰۲

چطوری سهام عدالت رو بفروشیم؟

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۰۰:۴۴

هیچ نظری ندارم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۰۰:۴۵

من ماهیانه هیچ درآمدی ندارم ومسآجرهم هستم

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۰۷:۳۳

من درمرحله نخست سهام عدالتم. ودرسامانه سجام ثبت نام کردم. ولی متاسفانه خواستم بفروشم سهام خودم رو که گفتندبازاربورس ازهم پاشیده. ونفروشیدبهتره. آیاچنین امری درسته. وصحت داره. وکی جه تاریخی سودواریزمیشه