• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۱:۲۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95031713073
  • خبرنگار : 71431

موضع ستاد کل درباره منتفی‌شدن تغییر شرایط معافیت از سربازی

موضع ستاد کل درباره منتفی‌شدن تغییر شرایط معافیت از سربازی

در پی رد لایحه احکام دائمی شدن برنامه‌های توسعه کشور از سوی شورای نگهبان، طرح کاهش زمان جانبازی، آزادگی و رزمندگی برای بهره مندی از معافیت سربازی نیز رد شد. موضوعی که سردار کمالی در گفت‌وگو با ایسنا به تشریح موضع ستاد کل نیروهای مسلح در قبال آن پرداخت.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره موضع ستاد کل پیرامون رد این لایحه، اظهار کرد: در ماده ۵ این لایحه آمده بود که برای معافیت از سربازی درصد جانبازی پدران از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یابد همچنین طول مدت آزادگی یا رزمندگی نیز از ۲۴ ماه و ۳۰ ماه به ۱۲ ماه کاهش پیدا کند. که شورای نگهبان در مجموع با این لایحه موافقت نکرده و بالطبع طرح مذکور نیز از سوی شورای نگهبان رد شد.

سردار کمالی با بیان اینکه بخشی از توان رزمی و نیروی انسانی در نیروهای مسلح را کارکنان وظیفه یا همان سربازان شامل می‌شوند گفت: سربازان نقش کلیدی در نیروهای مسلح دارند و لذا هر طرح و لایحه‌ای که سبب کاهش تعداد کارکنان وظیفه شود، به توان رزمی کشور صدمه می‌زند. از این رو تصمیم گیری درباره آن باید با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح باشد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه درباره این طرح نظر ستاد کل نیروهای مسلح پرسیده نشده و بدون هماهنگی در مجلس تصویب شد اظهار کرد: به همین دلیل ستاد کل موافق آن نبود. از نظر ما این موضوع با توجه به حساسیت‌هایی که دارد باید در جلسه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و سپس درباره آن تصمیم گیری شود.

کمالی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بحث بر سر موافقت یا عدم موافقت با ارائه تسهیلات سربازی به فرزندان و خانواده‌های جانبازان، آزادگان و رزمندان نیست گفت: در حال حاضر بحث ما بر سر تشریفات این طرح است که بدون هماهنگی ما انجام شده که امیدواریم مجلس نظرات ستاد کل را اخذ کرده و این طرح پس از اخذ نظرات کارشناسی تصویب شود.

وی درباره اینکه در حال حاضر خدمات ارائه شده به فرزندان ایثارگران، جانبازان و رزمندگان چگونه است به ایسنا گفت: هم اکنون به ازای هر ۲۵ درصد جانبازی یکی از فرزندان جانبازان از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی یک فرزند و به ازای هر ۳۰ ماه سابقه رزمندگی نیز یک فرزند این افراد می‌تواند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۰۹:۰۸

نوبت بچه هاي ما كه از قشر آسيب‌پذير جامعه هستيم رسید، ايراد ميگيرند و تصويب نمي كنند

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۰۹:۴۷

یعنی چی به نظر شما ؟ امکان داره جلسه مشترک برگزار بشه و بررسی کنن ؟

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۱۱:۰۷

ته دل ایثارگران خالی تر از قبل شد

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۱۱:۰۸

نوبت بچه هاي ما كه ازقشر آسيب پذير جامعه هستيم ايراد ميگيرند و تصويب نمي كنند

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۱۱:۲۲

سلام خسته نباشید.قالب ایسنا به نظرم خیلی بد شده ،قبلا بهتر بود

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۱۳:۳۰

چرا منابع انسانی ستادکل امریه سربازی جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مدرک دکترا رو تایید نمی کنه الان 90 نفر که اکثرا متاهل و تشکیل خانواده داده اند دچار استرس و فشار روحی هستند در سالی که خود مقام معظم رهبری نیز در بحث اشتغال تاکید دارند این موضوع باعث سرگردانی این 90 نفر میشه. از خبرگزاری خوب ایسنا تقاضا دارم مطلبم را چاپ نماید.

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۳ ۱۴:۴۷

تو رو خدا جواب بدید الان یعنی چی میشه؟امکان داره دوباره مورد برسی قرار بگیره و بره برای تصویب