• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۰:۳۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 95050114449
  • خبرنگار : 71503

اولتیماتومی برای اجرایی شدن پیشنهاد فرشچیان

اولتیماتومی برای اجرایی شدن پیشنهاد فرشچیان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: اگر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیش از اندازه در اجرایی شدن دانشگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی تأخیر کند، ممکن است در این زمینه تجدید نظر کنیم.

محمدرضا مخبر دزفولی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مصوبه راه‌اندازی دانشگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی که سال‌ها پیش از سوی استاد فرشچیان مطرح شد، بیان کرد: آقای فرشچیان سال‌ها به‌دنبال راه‌اندازی دانشگاه صنایع دستی بود و اگر از خود آقای فرشچیان هم بپرسید می‌گوید، اولین کسی که برای پیش بردن این کار داوطلب شد،‌ خود من بودم. کسی دیگر بارِ این مسأله را حل نکرده بود. استاد فرشچیان قبل از شورای عالی انقلاب فرهنگی به همه دستگاه‌های مرتبط مراجعه کرده بود، اما هیچ اقدامی انجام نشد.

او با بیان این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی این کار را انجام داد، گفت: این شورا محکم ایستاد، اساسنامه آن را هم تصویب کرد و اجرایی شدن آن را به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واگذار کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که کار را جلو برد، در حالی که پیش از این هیچ‌کس دیگری این موضوع را حل نکرده بود. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید این موضوع را پیگیری کند، ابعاد قضیه را بررسی و جلسات هماهنگی آن را برگزار کند.

مخبر دزفولی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی با افتخار اعلام می‌کند، درخواست استاد عزیز و منحصربه‌فرد کشورمان در عرصه نقاشی و نگارگری را که سال‌ها متقاضی آن و روی زمین مانده بود، انجام داد و باید برای اجرایی شدن این موضوع تلاش شود. اگر نیاز باشد که ما کار دیگری انجام دهیم، حتما این کار را خواهیم کرد.

او افزود: اگر سازمان میراث فرهنگی بیش از اندازه در این زمینه تأخیر کند، ممکن است ما تجدید نظر کنیم، زیرا جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد نیز متقاضی انجام این کار هستند و امکانات قابل توجه‌ای دارند که در اختیار استاد فرشچیان قرار دهند.

رییس جهاد دانشگاهی نیز در این‌باره به خبرنگار ایسنا، گفت: بعد از مطرح شدن این موضوع هرچه سریع‌تر در این زمینه تصمیم گیری شد و سازمان‌های متقاضی در این زمینه اعلام آمادگی کردند.

حمیدرضا طیبی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خودش را محقق اجرای تصمیم استاد فرشچیان دانست، دانشگاه آزاد هم علاقه‌مند بود؛ اما در نامه‌ای مطرح شد که سازمان میراث فرهنگی این کار را انجام دهد و در نهایت، سازمان میراث متولی انجام این کار شد. در حال حاضر هم فکر می‌کنم این موضوع باید پیگیری شود کما این‌که همچنان جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد متقاضی این کار هستند.

او اضافه کرد: فکر می‌کنیم با روحیه‌ای که در جهاد دانشگاهی وجود دارد و با توجه با فضایی که در اختیار داریم، کاندیدای اصلح برای انجام این کار هستیم.

به گزارش ایسنا، معاون صنایع دستی پیش از این به خبرنگار ایسنا گفته بود: ما مسیری از راه‌اندازی دانشگاه‌ هنرهای سنتی که آقای فرشچیان آن را پیشنهاد دادند، طی کردیم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مطرح شد؛ اما متأسفانه این موضوع هنوز از سوی آن‌ها به ما ابلاغ نشده و بعد از پیگیری‌های انجام‌شده هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. این موضوع جای تأسف دارد، زیرا اگر چنین پیشنهادی در کشورهای دیگر مثل چین یا هند توسط استاد برجسته‌ای مثل آقای فرشچیان مطرح می‌شد، حتما تا کنون اجرایی شده بود. متأسفانه در این زمینه دچار کارهای بروکراسی عجیب و غریبی شده‌ایم.

بهمن نامورمطلق همچنین اظهار کرده بود: زمانی که این پیشنهاد از سوی استاد فرشچیان مطرح شد، سازمان میراث فرهنگی، فضای مربوط به این کار را هم آماده کرده بود و من می‌ترسم با گذر زمان، انگیزه‌های سازمان کم شود. این طرح می‌توانست در مدت دو سال مصوب شود، اما نزدیک به ۱۰ سال است که هنوز تمام نشده و این نشان‌دهنده نوعی بیماری در سیستم اداری ماست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha