• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96032715054
  • خبرنگار : 71573

انتشار «نوشتن مانند بزرگان»، «اسرار کتاب سیاه» و «دست آخر»

انتشار «نوشتن مانند بزرگان»، «اسرار کتاب سیاه» و «دست آخر»

ترجمه کتاب‌های «نوشتن مانند بزرگان» از ویلیام کین، «اسرار کتاب سیاه» از دارمین حاجی بگویچ و «دست آخر» از ساموئل بکت منتشر شده‌ است.

به گزارش ایسنا، جلد اول کتاب «نوشتن مانند بزرگان» از ویلیام کین با ترجمه مریم کهنسال‌ نودهی و کاوه فولادی‌نسب در ۲۱۵ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۱۹هزار تومان در نشر چشمه عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: در «نوشتن مانند بزرگان» ویلیام کین - نه با رفتن به هزارتوی  بحث‌های نظری، بلکه با شیوه‌ای جذاب و مبتنی بر نمونه‌های موردی - سراغ روش «همانندسازی» رفته و با بررسی و تحلیل شیوه روایت، سبک و فنون بلاغی بیست و یک نویسنده بزرگ تاریخ ادبیات جدید، به خواننده کمک می‌کند تا شناخت خودش را از ساختار داستانی عمیق‌تر کند، پایه‌ فنی‌اش را ارتقا دهد و امکانات نهفته در زبان را کشف و درک کند. «همانندسازی» یکی از قدیمی‌ترین و موثرترین شیوه‌های یادگیری نوشتن است و چنان که کین در مقدمه این کتاب توضیح می‌دهد، بعد سال‌ها دوری از مراکز و قرار گرفتن در حاشیه، دوباره در دانشکده‌ها و مدرسه‌های داستان‌نویسی آمریکایی احیا شده است.


همچنین  کتاب «اسرار کتاب سیاه» (با نوشته‌ها، گفته‌ها، عکس‌ها و طرح‌هایی از اُرهان پاموک) به اهتمام دارمین حاجی بگویچ با ترجمه عین‌له غریب در ۱۸۲ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و با قیمت ۱۵ هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: کتابِ «اسرار کتاب سیاه» یک اثر جذاب است درباره نوشته شدن یکی از مهم‌ترین رمان‌های اُرهان پاموک. رمان «کتاب سیاه» که عملا باعث شهرت و اعتبار بیش از پیش پاموک شد مملو از تکنیک‌ها، تجربه‌ها، تاریخ، سیاست و استفاده نویسنده‌اش است  از آدم‌های واقعی اطرافش. و در این کتاب پاموک نشان می‌دهد که چطور این رمان بزرگ را نوشته است. او همه دفترچه‌هایی را که حین نوشتن رمان در آن‌ها اتود می‌زده حفظ کرده. عکس آدم‌هایی را که در کتاب نقشی دارند آورده و نشان داده که چگونه این رمان را نوشته است. کتاب را دارمین حاجی بگویچ زیر نظر پاموک تدوین کرده است. او برای این امر گاهی به زندگی خصوصی  نویسنده در زمان نوشته شدن کتاب هم سرک کشیده است. حتا برخوردهای گاه تند منتقدان ادبیات ترکیه با او را آورده و همین‌طور نظرات حامیان او را. پاموک در این‌ کتاب تصویر کرده که چگونه این رمان جاه‌طلبانه را با توجه به تمام داشته‌های ذهنی و عینی‌اش نوشته و چگونه‌ پرورانده‌شان. چگونه برای شخصیت‌ها نام گذاشته و چگونه سعی کرده ماجرا را به هم متصل کند. «اسرار کتاب سیاه» اثری است بسیار خواندنی درباره نوشته‌شدن یک شاهکار. این‌که یک داستان‌نویس چطور ارواح را تسخیر می‌کند.

دیگر کتاب منتشر شده در نشر چشمه، کتاب «دست‌ آخر» نوشته ساموئل بکت با ترجمه مهدی‌ نوید است که در ۲۵۹ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۲۳ هزار تومان به چاپ رسیده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: یه دیوونه رو می‌شناسم که فکر می‌کرد دنیا به آخر رسیده. نقاش بود و حکاک. خیلی دوستش داشتم. می‌رفتم و می‌دیدمش، توی دیوونه‌خونه. با دست‌هام می‌گرفتمش و می‌کشوندمش کنار پنجره. ببین! ذرت‌های درحال قد کشیدن! حالا اون‌جا‍! ببین! بادبون‌های قایق‌های ماهی‌گیری! همه اون زیبایی! دستش رو پس می‌کشد و به کنج خودش برمی‌گشت. هراسون بود. هرچی دیده بود خاکستر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha