• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 96060905583
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی:

در 500 هزار هکتار از اراضی شیب‌دار گونه‌های مثمر کشت خواهد شد

در 500 هزار هکتار از اراضی شیب‌دار گونه‌های مثمر کشت خواهد شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: در برنامه ششم توسعه مقرر شده است در ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی شیب‌دار استان‌های کشور، گونه‌های مثمر کشت شود.

به گزارش ایسنا، محمدعلی طهماسبی 9 شهریور ماه در جشنواره تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: کشاورزان گنج‌های مردم هستند که زحمات آن‌ها در جامعه بازخورد و بازتاب ایجاد می‌کند .

وی با اشاره به این‌که هر ساله تولید کنندگان نمونه در سطح ملی و استانی معرفی می‌شوند، افزود: انتخاب این نمونه‌ها بر اساس دانش، مهارت و تجربه طولانی بوده که لازم است به مردم معرفی شوند و تجربیات آن‌ها در اختیار دیگران قرار گیرد .

طهماسبی با بیان این‌که کشور بر روی یک اقلیم شکننده قرار دارد، گفت: در سال‌های گذشته چهارمحال و بختیاری به‌عنوان بام ایران با بیشترین میزان آب شناخته می‌شد که در حال حاضر با کاهش 50 درصدی تولید آب رو به رو شده است .

وی با بیان این مطلب که در برنامه ششم توسعه مقرر شده در ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی شیب‌دار استان‌های کشور، گونه‌های مثمر کشت شود، و با اشاره به این‌که اراضی شیب‌دار در استان‌های ناهموار مستعد سیل خیزی هستند، تصریح کرد : در این اراضی باید با مشارکت مردم و کشت گونه‌های مثمر، آبخیزداری و آبخوان‌داری تقویت شود .

وی گفت: با توجه به وقوع خشکسالی پیش آمده باید با کاهش مصرف آب بتوان از خشک شدن دیگر دشت‌ها جلوگیری کرد .

وی گفت: در سال جاری دولت به منظور تجهیز سامانه نوین آبیاری سه هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته که 85 درصد این اعتبار به صورت تسهیلات بلاعوض است .

طهماسبی با اشاره به این‌که در چهارمحال و بختیاری باید 50 درصد از اراضی باقیمانده کشاورزی به سیستم نوین آبیاری مجهز شوند، خاطرنشان کرد: این استان به دلیل میزان بارش مناسب باران در طول سال، مستعد استفاده از آب سبز است به این معنا که در اراضی شیب‌دار از رطوبت خاک می‌توان برای کشت استفاده کرد .

وی با اشاره به این‌که در بخش کشاورزی این استان زمینه‌های مناسبی وجود دارد و باید از فرصت‌های پیش‌رو نهایت استفاده را انجام داد، گفت: برای حل مشکلات در بخش کشاورزی و پایین بودن میزان تولید، لازم است با آموزش‌های مناسب به افزایش بهره‌وری کمک کرد و باید از ارقامی استفاده شود که تولید را چندین برابر افزایش دهد .

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha