• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 00061911565
  • خبرنگار : 71647

در پی جنگ در اوکراین

رسانه ها از غم نان می گویند

رسانه ها از غم نان می گویند

رسانه های امروز جهان درباره نگرانی از کمبود نان در منطقه به سبب جنگ در اوکراین نوشته اند.

به گزارش ایسنا، مهمترین اخبار روزنامه های جهان (چهارشنبه ۱۸ اسفند ماه) به روایت آلبرت کوچویی، به شرح زیر است:

به خطر زدن لهستان

رسانه ها از غم نان می گویند

روزنامه های اسپانیا و با آن ها ال پائیس، نگاه به همسایه شان دارند. به لهستان. می نویسد: لهستان نقشی فراتر از قد و قواره اش در تلاش غرب، برای یاری رساندن به اوکراین، ایفا می کند. نقشی که منافعی دارد و البته خطرهایی هم. لهستان مدت ها بود که هشدار می داد این همسایه دیوار به دیوار ناتو و اتحادیه اروپا، نیاز به کمک دارد. اما مگر غرب گوش شنوایی داشت؟ اکنون لهستان در خط نخست منطقه ای است که چاشنی انفجار آن کشیده شده است. لهستان نقشی پراهمیت را دارد برای اوکراین بازی می کند و البته پرخطر هم. لهستان صدها موشک ستینگر و ضد تانک در آشیانه دارد.


در صف نان

رسانه ها از غم نان می گویند


عکسی از محمد عبدالغنی در رویترز، آدم های آشفته در صف نان را در قاهره نشان می دهد. خبر آمده می  گوید، کمبود آرد، پیش از این به برخی از کشورهای منطقه هم، آسیب زده است. اکنون جنگ اوکراین، این هشدار را در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا در کمبود مواد غذایی و افزایش قیمت ها می دهد. روسیه و اوکراین، یک چهارم صادرات گندم به جهان را تامین می کنند. مصر ، از بزرگ ترین واردکنندگان گندم است. و این زنگ خطری است برای آن و برای تونس و یمن هم. نیمی از گندم تونس، از اوکراین می آید.


توقف واردات نفت
روزنامه های آمریکا و با آن وال ستریت جورنال می گویند، جو بایدن، به سبب وقوع جنگ در اوکراین، واردات، نفت از روسیه را به سبب اعمال تحریم علیه آن کشور، متوقف می کند. این اقدام رئیس جمهوری آمریکا، سبب سپاسگزاری زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین شده است. آمریکا، به تنهایی دست به چنین اقدامی می زند و متحدان و به ویژه دوستان اروپایی را وادار به چنین حرکتی مشابه نمی کند.


در حاشیه خبرهای امروز آمده است:
جوان سازی سلول ها

رسانه ها از غم نان می گویند


روزنامه گاردین، از تازه ترین پژوهشی می گوید که در موسسه «آکتوس» در «سن دیگو»، انجام شده است. این دانشمندان می گویند در عرصه ژن درمانی، توانسته اند، سلول ها را جوان کنند. این چیزی است که در نشریه علمی «نیچر ایجینگ» آمده است. نخستین گام در این راه، در درمان بیماری فراموشی یا آلزایمر، به سبب زوال سلول ها، و بعد در بیماری ها پوستی و کلیه ها، به کار خواهد رفت. جوان سازی سلول ها در این پژوهش، با موفقیت همراه بوده و نوید موثر بودن در درمان های در راه را می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha