• یکشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400012917333
  • خبرنگار : 71012

نامه انتقادی به ساترا و پاسخ به آن

دردسرهایی از جنس «دراکولا»

دردسرهایی از جنس «دراکولا»

انتقاد اخیر از برخی صحنه‌های «دراکولا»، مهران مدیری و دیگر عوامل این سریال را با چالشی جدید مواجه کرده است؛ جریانی که با ارسال یک نامه‌ی انتقادی از دو هفته قبل آغاز و حالا متن آن رسانه‌ای شده است.

به گزارش ایسنا، در این نامه، نماینده ارشاد با استناد به بندهایی از قانون ساماندهی مد و لباس، خواهان حذف برخی صحنه‌های تولید یا پخش‌شده از سریال «دراکولا» شده و آن‌ها را مغایر با دستورالعمل شاخص‌های لباس دانسته است. 

این درخواست طی نامه‌ای به ساترا (سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر) پیگیری شده است؛ چراکه در حال حاضر مسوولیت صدور مجوز انتشار به تولیدات شبکه نمایش خانگی، به این سازمان و کارگزاری‌های آن واگذار شده است.

اما جزییات این اتفاق از این قرار است که مرضیه شفاپور ـ دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس ارشاد ـ در نامه‌ای خطاب به امامیان، رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، نسبت به برخی سکانس‌های سریال «دراکولا» با تصاویری از مدلینگ و مدل زنده، اعتراض کرده و خواهان حذف آنها شده است.

او در بخشی از این نامه به ماده یک قانون ساماندهی مد و لباس مصوب مجلس شورای اسلامی استناد و تاکید کرده است که هرگونه نمایش زنده لباس یا هرگونه استفاده از مدل زنده ممنوع است.

شفاپور همچنین به دستورالعمل‌ شاخص‌های لباس اشاره کرده و نوشته است که «استفاده از سربند یا توربان هم ممنوع است.» 

در پی طرح و رسانه‌ای شدن این نامه انتقادی، یکی از معاونان ساترا توضیحاتی را به ایسنا ارائه داد. 

علی سعد ـ معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی سازمان تنظیم مقررات رسانه صوت و تصویر فراگیر (ساترا) ـ در گفت‌وگویی با ایسنا با تایید اصل نامه و توضیح اینکه این نامه به دو هفته قبل اختصاص دارد، در توضیحاتی خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از خانم دکتر شفاپور دبیر کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد باید عرض کنم، انتقادهای مطرح‌شده درباره سریال «دراکولا»، بیش از آنکه به ساترا مرتبط باشد، به عملکرد شورای پروانه تولید وزارت ارشاد برمی‌گردد.

او در عین حال خاطرنشان کرد: با توجه به تولید شدن سریال امکان اصلاح چندانی وجود نداشت ولی با این وجود در بازبینی کارگزاری محتوایی برخی از آنها رفع شدند. لذا اگرچه برخی از این انتقادها مورد قبول است ولی باید این نکات در زمان صدور پروانه ساخت لحاظ می شد.
معاون ساترا در پایان گفت: ان‌شاءالله با رفع برخی نقاط ضعف در حوزه پروانه تولید، ساترا با همکاری رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر تلاش می‌کند نسبت به افزایش غنای کیفی آثار و توجه به دغدغه های بومی اقدام کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۹ ۱۹:۲۲

الحمدلله که افرادی هستند که به فکر مشکلات مردمند. به قول مهران مدیری خدارا شوکر

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۰۰:۱۳

این چشمهای جستجوگران!!! انقدر با جزییات نگاه میکنید و جزییات رو کشف میکنید که ما به تواناییهای چشم خودمون هم شک‌ میکنیم! آخه توی یه سریال تلویزیونی این جزییات رو کی میبینه؟ نمیدونیم، شاید این جزییات رو با چشم دل میبینید! ولی چه چشمهایی دارید!!

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۰۱:۳۸

ساترا؟ آدم ناخودآگاه یا پاندا میافته راستی برای تنطیم بازار مرغ،‌گوشت، روغن، اقلام عمومی چه سازمانی هست؟

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۰۳:۰۰

خانم مرضیه شفاپور را در گوگل جستجو کردم. معلوم است چرا ناراحت هستند.