• شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۱۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400030805368
  • خبرنگار : 71623

قاچاق تلویزیون بلای جان تولیدکنندگان

قاچاق تلویزیون بلای جان تولیدکنندگان

رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان صوت و تصویر کشور با بیان اینکه عدم پرداخت هزینه‌های دولت از سوی قاچاقچیان و همچنین کاهش نرخ ارز باعث شده در مواردی قیمت تلویزیون قاچاق از کالاهای تولید داخل ارزان‌تر شود، تصریح کرد: تولیدکنندگان با قاچاقچیان رقابت می‌کنند چراکه هزینه‌های نیروی انسانی، انرژی، مالیات و عوارض دولتی را پرداخت نمی‌کنند. 

سیدعلیرضا موسوی مجد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قاچاق لوازم خانگی از جمله تلویزیون از مرزهای غربی و جنوبی کشور، گفت: قاچاقچیان مقداری از پول را از مشتری دریافت می‌کنند، سپس کالا را از بانه وارد می‌کنند و در منزل مشتری، هزینه را با کارت خوان سیار دریافت می‌کنند. بنابراین در حال حاضر بیش‌تر از کالاهای قاچاق در مغازه‌ها با فروشگاه اینترنتی مواجه هستیم که حتی دستگاه پز و کارت بانکی مشخص و قابل رهگیری هستند و می‌توان با آن ها برخورد کرد. 

فریب تبلیغات را نخورید!

رئیس انجمن تولیدکنندگان صوت و تصویر با بیان اینکه برخی از مردم ترجیح می‌دهند به جای برند داخلی، کالای سامسونگ قاچاق بخرند، تصریح کرد: همین مشتریان زمانی که کالا ایراد پیدا می‌کند دچار مشکل می‌شوند، چرا که محصولات قاچاق گارانتی ندارند. بنابراین با شرایطی مواجه هستیم که ارز از کشور خارج می‌شود، اما خدمات پس از فروش در اختیار مردم نیست و ما هم حداقل روزانه با پنج مورد شکایتی مواجه هستیم که نمی‌توانیم کاری برای آنها انجام دهیم. بنابراین به مردم هشدار می‌دهیم که فریب تبلیغات را نخورند. 

به گفته وی در حال حاضر همه تلویزیون‌های سامسونگ، ال جی، سونی و سایر برند های خارجی موجود در بازار قاچاق هستند و پشت آن‌ها نیز نوشته شده در چه کشورهایی ساخته شدند. 

موسوی با بیان اینکه قاچاق تلویزیون به دلیل آسان بودن از سایر کالاهای لوازم خانگی بیشتر است، در پاسخ به سوالی درباره برآورد از حجم کالای قاچاق موجود در بازار گفت: آمار خیلی زیاد است و بهتر است من این رقم را نگویم! در حال حاضر در خیابان جمهوری تعداد زیادی تلویزیون قاچاق وجود دارد. وضعیت برای تولید کنندگان داخلی عذاب‌آور است، چرا که با در نظر گرفتن مالیات‌ها و هزینه‌های مختلف، شرایط حداقل ۲۵ درصد به نفع قاچاقچی است. 

هنوز تصمیمی برای بازگشت برندهای خارجی گرفته نشده

رئیس انجمن تولیدکنندگان صوت و تصویر در پایان درباره بازگشت شرکت‌های سامسونگ و ال جی به ایران، گفت: هنوز تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است و ما هم تابع سیاست‌های صنعتی کشور، مصلحت نظام و نفع مردم هستیم و در حال حاضر تولید در حال انجام است. اما باید به این نکته توجه شود که محصولات این شرکت‌ها در ایران مونتاژ نمی‌شد بلکه ماشین‌آلات مستقر شده بود و ساخت قطعات نیز انجام می‌شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۰۷:۳۰

همه ما میدونیم در سطح جهانی برند های ایرانی تولید کننده حداقل تلویزیون یا وسایل دیگر برند نیستند، و حتی بخش هایی از قطعات را وارد می کنند و فناوری آن بومی نیست ، با همین شرایط کار برای رقابت قانونی با جنس خارجی سخت است چه برسد که کالای قاچاق باشد و معاف از مالیات ! مسئله اعتمادسازی به گارانتی ها هم مشکل بزرگی است اگر گارانتی در صنعت خودرو و لوازم خانگی معتمد باشد خیلی بهتر بود.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۰۷:۳۳

من یخچال فریزر سامسونک وماشین لباسشویی اصل کره دارم خیلی هم راضی هستم

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۰۹:۱۹

تورا خدا دفاع ار تولید کنندگان به این شکل نکنید اتحادیه پدر مردم را دراوردن اگر کالا وارد نشود تولیدکنندگان خودرو لوازم خانگی ووووپدر مردم را در می اورن امریکا چین المان بالاترین واردات را به کشورشون دارن چرا کیفیت بهتر قیمت منطقی است ولی ذر ایران از موز تا خودرو باید انحصاری باشد مطالب انها را نشر ندهید

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۰۹:۳۳

چی بخریم ؟ کالای درجه دو به قیمت درجه یک ؟ اونقدر قیمت رو بی قاعده بردید بالا آدم خندش میگیره یک روزی تلوزیون تو ایران 2 میلیون بود الان زیر 10 میلیون مهمون 1 سال آدم هم نیست تازه با تکنولوژی قدیمی

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۰:۴۹

ارزان ترین قیمت برق(انرژی) و کارگر(نیروی انسانی) در ایران است. پس هیچ وقت نباید نگران واردات قاچاق بود بلکه باید سیاست گذاری کرد محصولات ایرانی به صورت قاچاق از ایران خارج نشود. در غیر اینصورت مشکل از جای دیگر است یا تولید محصولات بی‌کیفیت و یا مشکلات اقتصادی ملی

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۱:۳۸

در ایران تولید تلویزیون نداریم در ایران فقط مونتاژ داریم همه قطعات از چین وارد میشود.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۰۸ ۱۵:۰۰

سه ماهه تلویزیون مونتاژی ایران خریدم. از روز اول اسیرم! شماره خدمات نصب سه روز جواب نداد! بعد که از طریق فروشنده پیگیری کردم ساعت 12 شب اومد و خواب آلود به خیال خودش راه انداخت. الان 2 ساعت که روشن می مونه گیر می کنه. کیفیت تصویر هم فقط از روبرو خوبه. یک کم که کج بشینه صفحه سفید می شه. به خدا همون تلویزیون ژاپونی 30 سال پیش خودمون بهتر بود. تلویزیون ایرانی فقط پول دور ریختنه! تازه نهایتا هم که جنس اصلیش چینیه و حمایت از کارگر ایرانی حرف و باد هواست!