• شنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400042618257
  • خبرنگار : 71523

تصمیم جدید برای انتقال سهام عدالت متوفیان

تصمیم جدید برای انتقال سهام عدالت متوفیان

آمار مشمولان متوفی سهام عدالت درحالی حدود سه میلیون نفر است که هنوز راه حل مشخصی برای انتقال این سهام به وراث متوفیان مشخص نشده است و در این شرایط زمزمه‌های راه‌اندازی سامانه‌ای برای انتقال سهام عدالت به وراث به گوش می‌رسد.

به گزارش ایسنا، آمارها از فوت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت طی ۱۰ سال گذشته خبر می دهد و درحالی که اخبار جسته گریخته‌ای از سوی مسئولان درمورد نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث‌شان اعلام شده است، وراث این افراد همچنان سردرگم هستند و فرایند انتقال سهام در هاله ای از ابهام قرار دارد.

هم در شرایطی که یکی از راه های اعلام شده برای انتقال سهام نیاز به مراجعه حضوری یکی از وراث به پیشخوان دولت دارد که این مراجعه با توجه به شیوع کرونا می‌تواند خطرناک باشد.

در این راستا، مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی اخیرا اعلام کرده است که با برگزاری جلسات متعدد همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و واحد فناوری اطلاعات شرکت، سامانه ای جهت انتقال سهام افراد فوت شده به وارثان آنان ایجاد خواهد شد.

به گفته حسین قشمی، با توجه به تعداد سه میلیون نفر از فوت شدگان سهام عدالت، امکان اینکه عملیات قهری آنان به صورت دستی انجام  و سهام را به وارثان انتقال داد، وجود ندارد.

وی بر ایجاد سامانه ای به منظور انجام عملیات فوق اشاره و اظهار کرده که برای ایجاد این سامانه، جلسات متعددی با همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و همکاران واحد فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد تا اطلاعات موجود متوفیان چه از جهت میزان سهام عدالت چه از جهت تعداد وراث در این سامانه ثبت و ضبط شود تا درصدی که وارثان از سهام ارث می برند مشخص شود که امیدوارم این موضوع در سال جاری عملیاتی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۶ ۱۰:۴۴

اینهمه جلسه پشت جلسه نتیجه اش شد این؟ واقعا خسته نباشید. حیف از حقوقی که شما می گیرید

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۶ ۱۸:۳۳

سلام چرا یک برنامه در ایران باید اینقدر طول بکشد آخه اینم کار داره سری یک برنامه نرم افزاری طراحی کنید وثبت نام کنید و شفاف سازی کنید واقعا که

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۶ ۲۲:۰۳

سلام. همچنان که مشخص هست چند نفر فوت شده دارای سهام هستند. بنابراین می‌شود مشخص کرد که فرد فوت شده چند نفر ورثه دارد. در نتیجه بر اساس همان اطلاعات سهام را طبق قانون ارث به وراث مربوطه منتقل شود.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۹ ۰۱:۱۹

باسلام چراتکلیف سهام عدالت متوفیان راروشن نمیکنند زودترهمش وعدسرخرمن میدن....

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۱۰:۵۱

باسلام مادرم مستمری بگیرتامین اجتمایی بودبعداز فوتشون وراث جمع شدیم یک وکیل انتخاب کردیم ونوشتیم که کارهای اداری بانکهاوشرکتهای دولتی رو بتونه انجامش بده ایابخاطرسهام دوباره بایدوکیل انتخاب کنیم یانه ممنون میشم جوابشوبگید

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۶ ۰۸:۳۶

ی چرا یه شیر پاک خورده فکری به حال فروش سهام عدالت نمیکنه چقد باید بیچارگی وندار...

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۱۴ ۱۰:۰۱

نکنه می خوان سودو اصل سهام رو ماسمالی کنن بره