• یکشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400053121586
  • خبرنگار : 71282

در گفت و گو با ایسنا مطرح شد

گزارش واکسیناسیون کارگران را منتشر کنید

گزارش واکسیناسیون کارگران را منتشر کنید

یک فعال حوزه کار با استقبال از راه اندازی پایگاه های واکسیناسیون در شهرک های صنعتی تاکید کرد که این طرح تنها به شهرکهای صنعتی محدود نشود و در تمام کارخانه های دارای نیروی انسانی بالا به اجرا درآید. وی ارائه گزارشی از روند اجرای طرح، عملکرد پایگاههای واکسیناسیون و تعداد کارگرانی که واکسن دریافت کرده اند را خواستار شد.

ناصر چمنی در گفت و گو با ایسنا، درباره ایجاد پایگاه های واکسیناسیون در شهرکهای صنعتی اظهار کرد: این اقدام را هر چند که دیر آغاز شده  به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم راه اندازی این پایگاه‌ها محدود به شهرک‌های صنعتی تهران نباشد و در سایر استانها نیز عملیاتی شود.

وی که از مجلس ختم یکی از کارگران باز می گشت، گفت: متاسفانه این کارگر  با ۱۲ سال سابقه کار در اثر ابتلا به کرونا فوت کرد و مراسم خاکسپاری یکی دیگر از همکاران وی نیز اخیرا انجام شده است، این مسأله نشان می دهد که اگرچه آماری از جانباختگان کرونا در جامعه کارگری منتشر نمی شود اما این قشر زحمتکش نیز از تلفات جانی کرونا در امان نیست.

چمنی عدم توجه به جامعه کارگری در بحث واکسناسیون را مورد انتقاد قرار داد و گفت: در بحث ایجاد پایگاه های واکسیناسیون در شهرک های صنعتی پیشنهاد می شود این پایگاه‌ها در شهرکهای صنعتی استان‌ها دایر شود و تشکل های کارگری استانی گزارش روند اجرای طرح و عملکرد پایگاههای واکسیناسیون را در اختیار بگیرند و مشخص شود در کدام شهرکهای صنعتی و برای چه تعداد کارگر تزریق واکسن صورت گرفته است؟

این فعال حوزه کار ادامه داد: در حال حاضر تمام شهرها و استانها دارای شهرک‌ صنعتی هستند که می توان پایگاههای واکسیناسیون را در آنها ایجاد کرد ولی بخش عمده‌ای از کارگران  در شهرک های صنعتی کار نمی کنند و  کارخانه های بزرگ و بسیاری در کشور وجود دارد که دارای پرسنل و نیروی انسانی زیادی هستند لذا باید یک برنامه مشخص و مدون در بحث تزریق واکسن کارگران وجود داشته باشد.

به گفته چمنی، واکسیناسیون رانندگان در تاکسی‌های اینترنتی انجام شده و جای تعجب است که در جامعه بزرگ کارگری علیرغم اعلام آمادگی کارفرمایان کار تزریق واکسن هنوز انجام نگرفته یا با تاخیر آغاز شده است.

وی تاکید کرد: کارفرمایان حاضر بودند نه تنها کارگران بلکه خانواده هایشان را هم واکسینه کنند ولی بیشتر آنها در پیگیری امور و هماهنگی با مسئولان مربوطه دچار مشکل شده اند.

این مقام مسئول کارگری درباره ارسال لیست کارگران برای دریافت واکسن کرونا، تصریح کرد: به جای آنکه کارفرمایان لیست کارگران را به وزارت بهداشت ارائه کنند یا اینکه در نوبت تزریق واکسن قرار بگیرند، سازمان تامین اجتماعی می تواند اطلاعات و کد ملی کارگران را به وزارت بهداشت ارسال و به شکل مرحله ای کار واکسیناسیون کارگران انجام گیرد.

به گفته این فعال حوزه کار صفر تا صد اطلاعات کارگران و محل کار آنها در سازمان تامین اجتماعی موجود است بنابراین اگر بخواهیم کار جهادی انجام دهیم، تامین اجتماعی می‌تواند  لیست این افراد را به وزارت بهداشت ارائه کند؛ منتها فعل خواستن می خواهد که باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha