• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400061309617
  • خبرنگار : 71145

پلیتیکو: "تناقض عجیب" در استراتژی پنتاگون در قبال افغانستان

پلیتیکو: "تناقض عجیب" در استراتژی پنتاگون در قبال افغانستان

سایت "پلیتیکو"ی آمریکا گزارش داد، بعد از اتمام خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان احتمالا بار ماموریت مقابله با تروریسم در این کشور به بردوش نیروی دریایی آمریکا باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از این سایت، حضور نظامی آمریکا در افغانستان به زودی به شکل کلی در ضمن مسؤولیت‌های نیروی دریایی قرار می‌گیرد که از نظر این سایت این مساله "پارادوکسی عجیب" در ماموریت نیروی دریایی در کشوری غیرساحلی است.

این سایت می‌افزاید: دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به دلیل نگرانی‌هایش از امکان توسعه نفوذ دو تشکیلات داعش و القاعده در افغانستان متعهد به انجام حملات هوایی از خارج کشور به مواضع این دو گروه تروریستی شده است. اما طرح‌های مفصل درباره نحوه اجرای این ماموریت هنوز آماده نیستند.

این سایت اضافه می‌کند: جنگنده‌های آمریکا که ماموریت خود در منطقه را از پایگاه‌های العدید در قطر و الظفره در امارات انجام می‌دهند ناگزیز به ماندن در حریم هوایی برای ساعت‌ها و سوخت‌گیری مجدد دست‌کم برای یک بار هستند در حالیکه ناو هواپیمابرها در منطقه مدت این ماموریت را کاهش خواهند داد و به شکل ملموسی این ماموریت را تسهیل می‌کنند.

پلیتیکو به نقل از نیروی دریایی آمریکا می‌آورد: به نظرم بخش اعظمی از این ماموریت بر دوش نیروهای دریایی خواهد بود و این نمونه خوبی برای دلیلی است که ما نیاز به تامین مالی بیشتر جهت ادامه ماموریت‌مان داریم. این همان ماموریتی است که ما برای انجام آن تشکیل شدیم. اما نیاز به ادامه حمایت مالی و پشتیبانی داریم. این قبلا وجود نداشته است. 

این مسؤول که خواست نامش فاش نشود، گفت: طرح‌های پنتاگون در این باره هنوز تکمیل نشده است.

احتمال می‌رود، پهپادهای نظامی در این ماموریت نقش مهمی ایفا کنند.

طبق این گزارش، نیروی دریایی آمریکا در رایزنی‌های داخلی از مدت‌ها پیش به طرح‌های استقرار یک یا دو ناو هواپیمابر در دریای عرب و خلیج فارس برای حمایت از پشتیبانی دریایی که پنتاگون در افغانستان، عراق و سوریه از روی زمین انجام می‌دهد، اعتراض کرده است.

پلیتیکو اضافه می‌کند: برخی مسؤولان نگران هستند این طرح‌ها مستلزم منابع مالی بیشتر باشند و احتمالا به تضعیف مواضع ارتش آمریکا در اقیانوس آرام منجر شوند؛ منطقه‌ای که منافع استراتژیک دولت بایدن در حال حاضر بر آنجا متمرکز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha