• دوشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400070503066
  • خبرنگار : 71477

بحرین به نیروی ضربت پهپادی آمریکا در خلیج فارس ملحق می‌شود

بحرین به نیروی ضربت پهپادی آمریکا در خلیج فارس ملحق می‌شود

اداره روابط عمومی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد، بحرین نخستین کشور حوزه خلیج فارس است که موافقت کرد با این ناوگان در ادغام سریع سیستم‌های نظامی جدید بدون سرنشین شریک شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: مقامات ارشد بحرین از جمله فرماندهان گارد ساحلی و نیروی دریایی این کشور اخیرا با همتایان آمریکایی خود در یکی از تاسیسات دریایی آمریکا در بحرین دیدار، درباره توسعه همکاری‌ها مذاکره و تازه‌ترین پهپادهای نظامی آمریکا را ملاحظه کردند.

آدمیرال برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی نیروهای دریایی آمریکا در جریان این دیدار گفت: ما یک روابط استراتژیک پایدار با بحرین داریم و تعهد متقابل ما به سیستم‌های بدون‌سرنشین جدید پیشرفته نشان می‌دهد که ما شراکت‌مان را به شیوه‌ای جدید تقویت می‌کنیم.

وی افزود: این ابتکار عمل ما را قدر می‌سازد تا آگاهی حوزه دریایی را بر روی، بالای و زیر آب‌ها توسعه دهیم تا بازدارندگی منطقه‌ای را تقویت کنیم.

آدمیرال کوپر اشاره‌ای نکرد که این نیروهای تحت رهبری آمریکا این بازدارندگی را در مقابل کدام کشورها تقویت می‌کنند.

این اظهارات کوپر به دنبال تشکیل نیروی ضربت 59 در اوایل ماه جاری میلادی مطرح شد؛ نیروی ضربت جدیدی مستقر در خاورمیانه که از تکنولوژی پهپادی و هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

براساس این توافق، نیروی دریایی بحرین در مانورهای تحت رهبری آمریکا در ماه اکتبر شرکت خواهند کرد تا اثربخشی کشتی‌های سطحی بدون سرنشین را نشان دهند. نیروی دریایی بحرین همچنین در مانورهای دیگری با "شرکای منطقه‌ای و ائتلافی" که هنوز نامشان مشخص نیست، و قرار است پس از مانور مذکور برگزار شوند، شرکت خواهد کرد.

نیروی دریایی آمریکا "اهمیت استراتژیک، آب و هوا و جغرافیای منحصر به فرد" منطقه خاورمیانه را به عنوان "یکی از محیط‌های ایده‌آل" برای استفاده از پهپادهای جدیدش در مناطقی چون تنگه هرمز، کانال سوئز، تنگه باب‌المندب که سه گذرگاه کلیدی در تجارت بین‌المللی محسوب می‌شوند، توصیف می‌کند.    

سیستم‌های بدون سرنشینی که انتظار می‌رود توسط نیروی ضربت 5 استفاده شوند، قرار است شامل سیستم‌های بدون سرنشینی که در ماه آوریل توسط ناوگان اقیانوس آرام آزمایش شدند از جمله پهپادهای نظارت هوایی جدید با استقامت طولانی، کشتی‌های سطحی همچون کشتی "سی هاوک" و "سی هانتر" و زیردریایی‌های بی سرنشین به سبک اژدر باشد.

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مسئول عملیات دریایی در خلیج فارس، دریای سرخ، دریای عربی و بخش‌هایی از اقیانوس هند است. این ناوگان اوایل ماه جاری میلادی از تشکیل یک نیروی ضربت دریایی جدید در بحرین مجهز به جدیدترین پهپادهای نظامی هوایی، آبی و زیرآبی آمریکا خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۰۵ ۱۷:۱۴

در حد جارو کشی محوطه پهبادها؟ آخه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟