• جمعه / ۱۶ مهر ۱۴۰۰ / ۰۲:۱۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400071510277
  • خبرنگار : 71505

مدیر امور عشایر استان تهران خبر داد

خرید تضمینی دام عشایر استان تهران/ اختصاص اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی برای بهسازی جاده عشایر

خرید تضمینی دام عشایر استان تهران/ اختصاص اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی برای بهسازی جاده عشایر

مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به اجرایی شدن طرح خرید تضمینی دام عشایر استان تهران از اختصاص اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و حوزه عشایری به امر بهسازی جاده عشایری استان تهران خبر داد.

فرشید ذبیحی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح تحقق خرید تضمینی دام عشایر استان تهران گفت: برای جلوگیری از تنش و جلوگیری از افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، خرید تضمینی دام زنده از عشایر استان در دستور کار قرار گرفته است. این طرح با همکاری اداره کل پشتیبانی امور دام استان آغاز شده و در حال اجرا است.


وی ادامه داد: با هماهنگی معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، اداره کل پشتیبانی امور دام استان و هیات مدیره اتحادیه تعاونی های کشاورزی و عشایری استان تهران مقرر شد تا هر کیلوگرم میش و بز ۳۶ هزار تومان و همچنین بره و بزغاله پرواری هر کیلوگرم ۵۴ هزار تومان از عشایر خریداری شود.


ذبیحی افزود: همچنین مقرر شد به ازای هر کیلوگرم دام خریداری شده ۳ کیلوگرم جو نیز به صورت تشویقی به عشایر تخصیص پیدا کند.اداره کل پشتیبانی امور دام مسئول مستقیم دام خریداری شده از عشایر است و با همکاری شبکه تعاونی های عشایری استان و سازمان جهاد کشاورزی این طرح در استان تهران اجرایی و عملیاتی خواهد شد.


وی تاکید کرد: عشایر متقاضی می توانند با در دست داشتن مستندات بیمه و پلاک کوبی هر رأس دام و فرم خود اظهاری باردار نبودن دام هنگام تحویل، به شرکتهای تعاونی عشایری به عنوان هماهنگ کننده طرح مذکور در سراسر استان مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

مدیر امور عشایر استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود درباره بهسازی جاده عشایری استان تهران گفت: در طول سال‌های اخیر، با اقدامات مؤثری نظیر اصلاح و مرمت جاده عشایری، تأمین آب مورد نیاز، تهیه ۸۰ تخته چادر عشایری و اختصاص اعتبارات مورد نیاز از محل مالیات بر ارزش افزوده، تلاش شده تا بخشی از نیازهای این جامعه را برطرف کنند.


وی افزود: بارش‌های فصلی و طغیان رودخانه در سال‌های گذشته، بخشی از مسیر تردد عشایر را تخریب کرد که طی سال‌های اخیر تلاش شد تا با احداث پل، آب‌نما و بهسازی معابر، از تخریب این مسیر جلوگیری شود. امسال به منظور رفع مشکل تخریب جاده بر اثر سیلاب، اعتباری ۱۰ میلیارد ریالی از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و حوزه عشایری به امر بهسازی جاده اختصاص یافته که این طرح در ۲ فاز عملیاتی خواهد شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha