• چهارشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400072114754
  • منبع : خانه ملت

رحیمی جهان آبادی در دیدار با رئیس دوره ای APA:

سازمان APA می‌تواند توانایی کشورهای عضو برای مقابله با چالشها را افزایش دهد

سازمان APA می‌تواند توانایی کشورهای عضو برای مقابله با چالشها را افزایش دهد

رئیس گروه پارلمانی ایران در APA تاکید کرد: حداکثر بهره‌مندی از پتانسیل‌های موجود در این سازمان بین المللی، می تواند به افزایش انگیزه در میان کشورهای عضو منجر شود و توانایی آنها را در مقابله با چالش‌های موجود افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه دومین نشست هیئت رئیسه مجمع مجالس آسیایی (APA)، با آسومان اردوغان، رئیس دوره ای این مجمع دیدار و گفتگو کرد.

جلیل رحیمی جهان آبادی، رئیس گروه پارلمانی ایران در APA، در ابتدای این دیدار از تلاش‌های پارلمان ترکیه در دوره ریاست مجمع مجالس آسیایی در جهت تحقق اهداف این مجمع تقدیر کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در مجمع مجالس آسیایی اظهار داشت: حداکثر بهره‌مندی از پتانسیل‌های موجود در این سازمان بین المللی، می تواند به افزایش انگیزه در میان کشورهای عضو منجر شود و توانایی آنها را در مقابله با چالش‌های موجود افزایش دهد.

آسومان اردوغان، رئیس دوره ای مجمع مجالس آسیایی نیز ضمن اشاره به همکاری موثر میان هیئت پارلمانی ایران و ترکیه در این مجمع، بر اهمیت نقش APA و اقدامات انجام شده در این سازمان بین المللی، تاکید کرد و افزود: در آسیا قدرت‌های بزرگی وجود دارند که با تشریک مساعی می توانند جایگاه مجمع مجالس آسیایی را تقویت کنند.

در این دیدار، غلامرضا نوری قزلجه و معصومه پاشایی بهرام از اعضای هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha