• سه‌شنبه / ۴ آبان ۱۴۰۰ / ۰۰:۳۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400080402105
  • خبرنگار : 71214

جزییات ترخیص کامیون‌های وارداتی اعلام شد

جزییات ترخیص کامیون‌های وارداتی اعلام شد

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نوسازی ناوگان اعلام کرد که تا کنون ۶۵۰۰ دستگاه کامیون وارداتی دست دوم اروپایی ثبت سفارش شده‌اند که بر اساس آمار حدود ۱۲۰۰ دستگاه تا کنون ترخیص شده و بقیه آن‌ها نیز با سرعت بیشتری نسبت به گذشته در حال ترخیص است.

صدراله بمانا  در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزییات و چگونگی ترخیص کامیون‌های وارداتی دست دوم اروپایی اظهار کرد: در این میان یک گروه کامیون‌هایی هستند، مشکل ترخیص ندارند  و برخی از آن‌ها نیز با مشکلاتی مواجه هستند که در وهله نخست باید این موانع برداشته شود تا ترخیص شوند.

وی افزود: بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده تا کنون بیش از ۶۵۰۰ دستگاه کامیون وارداتی دست دوم ثبت سفارش شده‌اند و در حال حاضر سرعت ترخیص آن‌ها افزایش یافته است. از این تعداد بر اساس اعلام گمرک ۳۵۰۰ دستگاه تا ۲۲ شهریور ماه ترخیص نشده بودند اما در یک ماهه اخیر حدود ۳۰۰ دستگاه کامیون ترخیص شدند و بقیه هم در حال ترخیص است.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نوسازی ناوگان تاکید کرد: مسئله اساسی در ترخیص کامیون‌های وارداتی این است که وارد کننده باید منشاء ارزی خود را اثبات کند که خارجی است و در این زمینه مستنداتی در اختیار بانک‌ها قرار دارد که باید توسط واردکنندگان تکمیل شود. در واقع اگر واردکننده‌ای موفق به دریافت کد ساتا شد دیگر موانع برای ترخیص کامیون برداشته شده است.

بمانا با بیان اینکه با ورود دستگاه قضایی و هشدارهای داده شده همه واردکنندگان کامیون‌های وارداتی را اظهار کردند، گفت: در گذشته بسیاری از کالاهای وارداتی مانند کامیون اظهار نمی‌شد اما با هشدارهای داده شده مبنی بر اینکه اگر ظرف مدت یک ماه ثبت سفارش و اظهار صورت نگیرد آن کالا متروکه اعلام خواهد شد، این روند برعکس شده و همه با سرعت به دنبال انجام مقدمات برای ترخیص کامیون وارداتی خود هستند.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمارهای دریافت شده طی شش ماه گذشته حدود ۱۲۰۰ دستگاه کامیون ترخیص شده است  و ۲۱۰۰ دستگاه کامیون نیز در نوبت ترخیص قرار دارد اما آمار مشخص و به روزی از تعداد دقیق کامیون‌های ترخیص شده نداریم. البته طبق آمار گمرک حدود ۳۶۰۰ دستگاه کامیون هم در بازرگان است که هنوز در چرخه ترخیص قرار نگرفته‌اند.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نوسازی ناوگان با بیان اینکه انحصاری در واردات کامیون نداریم و همه می‌توانند بر اساس شرایط اعلام شده نسبت به واردات اقدام کنند، اعلام کرد: در  حال حاضر حدود ۱۵۴ وارد کننده کامیون داریم که این کار را انجام می‌دهند و در زمینه قیمت هم تکلیفی برای تعیین نرخ به ما اعلام نشده و از سوی دیگر کامیون‌های دست دوم اروپایی بر اساس پارامترهای بسیاری مانند کارکرد، شکل ظاهری، مشخصات فنی و... قیمت‌های متفاوتی دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۰۵ ۱۲:۴۸

فقط اگر به خود کامیون دارهای قدیمی اجازه بدن خودشان کامیون مورد نظرشون از خارج بخرن. تا 5سال کار ازاد باشه. قیمت هم میاد پایین. دست دلال کوتا میشه