• شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400080805765
  • خبرنگار : 71647

طرح جدید اکونومیست برای هشدار در برابر تغییرات اقلیمی

طرح جدید اکونومیست برای هشدار در برابر تغییرات اقلیمی

نشست گروه جی ۲۰ در رم، همایش اقلیمی کاپ ۲۶، اقتصاد آمریکا پس از کرونا و هوش مصنوعی، عناوین مهم روزنامه‌های امروز جهان هستند.

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ در شرح مهمترین اخبار روزنامه‌های شنبه ـ ۸ آبان ماه ـ می‌نویسد:


رهبران سیاسی در رم

طرح جدید اکونومیست برای هشدار در برابر تغییرات اقلیمی


فایننشال تایمز نوشت: سران کشورهای جی بیست، در رم. جی بیست و  رهبران جهانی آن، در رم، به چه می خواهند دست پیدا کنند و به چه چیزهایی دست خواهند یافت؟ جنگ میان انگلیس و فرانسه، بر سر صیادی در دریا.

این از نتایج آغازین خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است. انتخاب دوباره امانوئل و امید پهن کردن تور صیادی فرانسه، بیش از بیش انگلیس را آزار خواهد داد. حزب لیبرال دموکراتیک، از  ۱۹۵۵ یعنی از هنگام پیدایش آن حکومت و سیاست را در ژاپن در دست دارد. البته، جز دو وقفه کوتاه یکی دو ساله. البته این امر، رای دهنگان را شاد نمی سازد.

جای باران بر سر زمین بلا می‌بارد!

طرح جدید اکونومیست برای هشدار در برابر تغییرات اقلیمی


اکونومیست، هفته نامه انگلیسی می نویسد: در گلاسکو، یکشنبه، همایش اقلیمی کاپ ۲۶ هم حاد و هم نومیدساز خواهد بود. چرا؟ اگرچه چنین گردهمایی ها هنوز بهترین راهکار برای ایجاد تغییرات اقلیمی است. کاریکاتور «آندره اوسینی» بر جلد هفته نامه اکونومیست با عنوان کاپ بیرون همراه شده است، این طرح، به جای سه میمون، سه پنگوئن را نشان می دهد، که با دست هایشان، چشم ها،  گوش ها و دهانشان را پوشانده اند. از سال ۱۹۹۵ کشورها، در برابر تغییرات اقلیمی، هر سال گرد آمده اند و هنوز هم همین کار را می‌کنند. مثل باران که در نمایش «شب دوازدهم» ویلیام شکسپیر  که به گفته بازیگر آن در پایان نمایش: باران هر روز می بارد، همایش اقلیمی، هر سال بر پا می شود اما تغییرات اقلیمی، بلاها را بر سر زمین می بارد.


مراقبت ویژه از اقتصاد پس از کرونا

طرح جدید اکونومیست برای هشدار در برابر تغییرات اقلیمی


فایننشال تایمز، نوشت: مراقبت های ویژه اقتصاد پس از عصر کرونا در آمریکا، به نظر یک بازگشت نومیدانه به عقب و پر شباهت به ترامپ است. انتظارات بیش تری از سرعت گرفتن چرخه اقتصاد در دسترس نیست. اگر چه گفته می شود، آمریکا، از رکودی که سال پیش با آن رو در رو بود، به آرامی نفسی می کشد اما تا افتادن روی «ریل» به زمان بیشتری نیاز است.


 در حاشیه خبرهای امروز می‌خوانیم:

ماشین های هوشمندتر از انسان

گاردین نوشت: پروفسور ستوآرت راسل بنیانگذار مرکز هوش مصنوعی در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی می گوید، بیشتر متخصصان بر این باورند که ماشین های هوشمندتر از انسان در این قرن، ساخته و توسعه می یابند. جامعه هوش مصنوعی، هنوز این حقیقت را درک نکرده است که ماشین های هوشمند، به راستی، اثرهای بزرگ در دنیای واقعی دارند. هوش مصنوعی، در عرصه های بسیاری راه یافته است مثل: موتورهای جست و جوی بانکداری، شناسایی چهره ها و ماشین ترجمه که در سال های اخیر، به دامنه های گسترده ای دست یافته اند. باید برخورد انسان با ماشین های هوشمند، محتاطانه باشد. نباید برای پیشتازی هوش مصنوعی، انسان را قربانی یا خوکچه هندی آزمایشگاه ها کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha