• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400081208933
  • خبرنگار : 71610

انصارالله: هدف از تجاوزات ائتلاف عربی ایجاد هرج و مرج در یمن است

انصارالله: هدف از تجاوزات ائتلاف عربی ایجاد هرج و مرج در یمن است

رئیس هیأت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن در سخنانی هدف از تداوم تجاوزگری ائتلاف متجاوز عربی علیه کشورش را ایجاد هرج و مرج در تمامی زمینه‌ها در یمن خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه المسیره، محمد عبد السلام سخنگو و رئیس هیأت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن در سخنانی اظهار کرد که ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی در اصرار به ادامه تجاوزات وحشیانه خود علیه یمن اشتباه می‌کند.

وی افزود: خطرناک‌تر از ادامه تجاوز اصرار ائتلاف متجاوز بر خفه کردن یمن با محاصره ظالمانه است.

عبد السلام ادامه داد: هدف از تداوم اتخاذ اقدامات خودسرانه ائتلاف متجاوز دچار کردن کل کشور به وضعیت وخیم اقتصادی مناطق تحت اشغال و ایجاد هرج و مرج در تمامی زمینه‌ها است؛ البته این هدف به لطف خدا محقق نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha