• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1400101410501
  • منبع : روابط عمومی برنامه

معاون فرهنگی هنری ستاد فهما

هدف رویداد ملی فهما کادرسازی برای آینده انقلاب اسلامی است/اعلام جزئیات فرآیند داوری

هدف رویداد ملی فهما کادرسازی برای آینده انقلاب اسلامی است/اعلام جزئیات فرآیند داوری

با اشاره به پایان ثبت آثار و گزارش فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سامانه اظهار کرد: معاون فرهنگی هنری ستاد فهما گفت:امسال شاهد حضور پرشور اعضای کانون‌ها بوده ایم به نحوی که اعضای کانون‌ها در قالب سه شبستان و ۱۲ رواق، آثار متعدد و بعضا فاخری را ثبت و ارسال کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، «سعید سعادتی» در گفت وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، افزود: در داوری امسال سعی شده است، به نقش محوری ستادهای استانی توجه بیشتری شده در کنار توجه به محدودیت کانون های روستایی، به عملکرد کلی یک کانون از جهات مختلف در رواق پرداخته شده و فقط به  بر بررسی تخصصی یک اثر اکتفا نشود.

معاون فرهنگی هنری ستاد فهما با بیان اینکه در هر مرحله کانون‌های برتر بر اساس پنج شاخص بررسی می‌شوند، افزود: این پنج شاخص عبارت اند از: «مسجد محوری، نگاه کانونی و تشکیلاتی، جاذبه آفرینی هنری، خودکفایی و پیوست رسانه ای» که بر اساس این مولفه ها مستندات کانون ها بررسی می شود. در این راستا کانون‌های منتخب استان از ۲۰ تا ۲۴ دی ماه فرصت دارند مستندات خود را در سامانه بچه های مسجد بارگذاری کنند.

 وی ادامه داد: از ۱۵ دی ماه اطلاعات مربوط به حدودا ۴۲۰۰ کانون فرهنگی هنری برتر که - متناسب با میزان مشارکت فعال کانون‌های مساجد هر استان در هر رواق است، در اختیار ستادهای استانی قرار گرفته و هیات انتخاب کانون‌های برتر هر استان تا تاریخ  ۲۰ دی ماه فرصت دارند تا انتخاب اولیه را انجام داده و کانون های  برتر استان خود را براساس سهمیه اختصاص یافته در سامانه فهما ثبت کنند.

 سعادتی تصریح کرد: همچنین هیات انتخاب ستاد فهما از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ دی از بین حدود ۴۲۰ کانون انتخابی استانها،  ۶۰ کانون برتر را بر اساس مستندات  تکمیلی ارسالی کانون ها برای داوری نهایی انتخاب می کنند.  داوری نهایی در روزها ۲۹ و ۳۰ دی ماه برگزار می شود.

وی در بخش دیگری از مباحث خود با تاکید بر اینکه رویداد ملی فهما یک فرصت برای شناخت استعدادهای برتر در سطح کانون‌های مساجد سراسر کشور است، گفت: در فرآیند برگزاری این رویداد به دنبال کادرسازی هستیم. هدف ما این است که بتوانیم نسل جوانِ متخصص، مومن و انقلابی را دل مساجد به وسیله فعالیت‌های مختلف فرهنگی هنری در کانون ها تربیت کنیم تا در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به مساله کادرسازی گام برداشته باشیم و با این نگاه برای تقویت این جریان از همه نظرات و پیشنهادات تمامی کارشناسان و صاحب نظران حوزه مسجد و فرهنگ  استقبال می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha