• جمعه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400112922118
  • خبرنگار : 71442

در رادیو آغاز می شود

پخش سریال های «موسی (ع)» و «خواجه نصرالدین طوسی»

پخش سریال های «موسی (ع)» و «خواجه نصرالدین طوسی»

«دایره قتل»، «زاده نیل»، «شهرآشوب»، «خاطرات یک معلم» و «ته جاده» عناوین سریال های جدیدی هستند که این هفته از شبکه رادیویی نمایش پخش می شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، نمایش رادیویی «دایره قتل» بر اساس کتابی به نام «قتل با مسوولیت محدود» اثر جک لندن و رابرت ال. فیش نوشته شده و داستان آن درباره وجود شرکتی است که تعدادی شخصیت صاحب اندیشه و آرمانگرای هرج و مرج طلب و آشنا با مشکلات جامعه آمریکا با دریافت مبالغی از مشتریان خود بر اساس قوانینی که خود آنها وضع کرده اند، به کشتن افراد مورد تقاضا می پردازند، آنها می خواهند جامعه ای به ظاهر معقولانه خلق کنند.

«دایره قتل» به کارگردانی میرطاهر مظلومی، تنظیم رادیویی جواد پیشگر، تهیه کنندگی نوید جولایی، افکتوری محمدرضا قبادی فر، صدابرداری رضا طاهری و با هنرمندی مجتبی طباطبایی، میرطاهرمظلومی، فریبا نادری، محمد رضا علی، محمد مجدزاده، محمودرضا قدیریان، محمدرضا قلمبر، امین بختیاری، عباس توفیقی و صادق رزاق مهر از روز شنبه (سی ام بهمن ماه) ساعت یک بامداد از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه همان روز تکرار خواهد شد.

سریال رادیویی «شهر آشوب» به زندگی خواجه نصرالدین طوسی می پردازد و از روز شنبه (سی ام بهمن ماه) ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۲۲ تکرار آن است.

نورالدین جوادیان نویسنده و کارگردان، فرشاد آذرنیا تهیه کننده، محمدرضا قبادی فر افکتور، حیدر صفدری صدابردار و مجید حمزه، بهرام سروری نژاد، کامیار محبی، احمد لشینی، حمید هدایتی، سعید سلطانی، مهدی نمینی مقدم، باقر کریم پور، سیما خوش چشم، عباس توفیقی، حمید یزدانی، رامین پورایمان، عبدالعلی کمالی، نورالدین جوادیان، علی میلانی، علی اصغر دریایی و مهرخ افضلی بازیگران آن هستند.

سریال «خاطرات یک معلم» داستان زندگی محمد بهمن بیگی پایه گذار آموزش عشایر است.  

«خاطرات یک معلم» به نویسندگی سیمین غلامی ورنامخواستی، سردبیری شهلا دباغی، کارگردانی حمید منوچهری، تهیه کنندگی فرشاد آذرنیا، افکتوری نازنین حسن پور، صدابرداری جعفرجودتی و با هنرمندی رایمن پورایمان، شیما جانقربان، حمید یزدانی، سیما خوش چشم، مجید حمزه، سعیده فرضی، محمد شریفی مقدم، معصومه عزیز محمدی، سیما رستگاران، امیر زنده دلان، عباس توفیقی، مهدی نمینی مقدم، کرامت رودساز، صفا آقاجانی، محمد مجدزاده و امیر منوچهری از سی ام بهمن ماه، ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۱۵ تکرار آن پخش خواهد شد.

سریال رادیویی «زاده نیل» به زندگی حضرت موسی «ع» از نوجوانی تا قبل از رسیدن به مقام والای نبوت می پردازد.

«زاده نیل» از سی ام بهمن ماه ساعت ۱ و ۳۰ دقیقه بامداد از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۲۳:۰۰ تکرار آن است.

جواد پیشگر نویسنده و کارگردان، فرشاد آذرنیا تهیه کننده، محمدرضا قبادی فرافکتور، حیدر صفدری صدابردار و محسن بهرامی، رامین پورایمان، مهرخ افضلی، شهین نجف زاده، کرامت رودساز، محمد پورحسن، مجتبی طباطبایی، سعید سلطانی، عباس توفیقی، سلمان خطی، کامیار محبی، بیوک میرزایی، کامیار محبی، محمد رضا علی، حمید رضا هدایتی، محمد مجدزاده و فریبا طاهری بازیگران این سریال هستند.

 سریال رادیویی «ته جاده» که داستانی معما گونه و اجتماعی را روایت می کند از روز شنبه سی ام بهمن ماه ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه از رادیو نمایش پخش می شود و از یک اسفند ساعت ۲ بامداد تکرار آن پخش خواهد شد.

مینو جبارزاده کارگردان، جهانشاه آل محمود نویسنده، مهدی نمینی مقدم تهیه کننده، نرگس موسی پور افکتور، جعفر جودتی صدابردار و رامین پورایمان، ناهید مسلمی، محمدرضا قلمبر، رویا فلاحی، امیر فرحان نیا، مجید حمزه، شهین نجف زاده، حمید یزدانی، بیوک میرزایی، معصومه عزیز محمدی، محمد آقا محمدی، محمد پورحسن، سعید سلطانی، محمد شریفی مقدم و مونا صفی بازیگران آن هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۶ ۰۰:۳۳

داستان زندگی پیامبران مثل حضرت موسی-حضرت سلیمان-حضرت ابراهیم و..... داستان هایی می باشند که در بین ادیان مختلف قابل قبولند در بین مسلمانان-مسیحیان-یهودیان و در اکثر مطالب زندگی آنها بین ادیان مختلف اشتراک است فقط در مواردی با هم اختلاف عقیده دارند که اون موارد نمی تواند باعث شود که از دیدن آن فیلم حزر کنند اگر در فیلمنامه این داستان ها دقت بشه و با رعایت نکات فنی در تولید و بصورت حرفه ای و انتخاب بازیگران مناسب نقش ها و فیلمنامه ای حرفه ای ساخته شود می تواند مخاطب بسیاری در سراسر دنیا جذب کند و چندین برابر بودجه صرف تولید فیلم درآمد داشته باشد. فروش و جذب مخاطب که فیلم های داستان های زندگی پیامبران دارند سایر فیلم های تاریخی مثل سلمان فارسی و مختارنامه ندارند چون مخاطب این فیلم ها فقط شیعیان ایران است و دیگر کشورهای جهان به این فیلم ها نگاه نمی کنند. سریال حضرت موسی در سطح کلاس هالیوود و فیلم هایی مثل ده فرمان با صحنه ها و جلوه های ویژه ای مثل فیلم خروج ریدی اسکات و فیلم تروی ساخته شود باید یک بودجه خوب و درخور برای آن اختصاص دهد و اما بعد ساخت فیلم اگر فیلم حرفه ای ساخته شود فروش خوبی خواهد داشت و کشورهای دیگر آن را خواهند خرید پروژه حضرت موسی خلاف سریال های تاریخی دیگر چندین برابر بازدهی و بیننده و فروش در سطح ایران و جهان خواهد داشت دکورها-تصویربرداری-جلوه های ویژه و تصاویر بصری-طراحی لباس ها-طراحی صحنه-انتخاب بازیگران-چهره پردازی و.... باید در سطح کلاس هالیوود و مثل فیلم هایی نظیر تروی-گلادیاتور-ده فرمان و.... باشد که حس و حال تاریخی بودن و 3000 سال قبل را القا کند تا بتواند در مقابل فیلم ده فرمان سیسل به دمیل حرفی برای گفتن داشته باشد باید روی انتخاب تک تک بازیگران دقت لازم انجام دهند تا مثل فیلم ده فرمان هر بازیگرش مطابق نقش و کارکترش جذاب باشد ریدی اسکات با فیلم خروج نتوانست فیلم ده فرمان را شکست دهد و آن را پشت سر خود قرار دهد در سریال حضرت موسی آنچه که از داستانش نشان میدهد داستان ها و معجزه ها و جلوه های ویژه متعددی خواهد داشت و دکورهای بسیار عظیمی می طلبد.

avatar
۱۴۰۱-۱۱-۱۶ ۰۰:۳۴

در انتخاب کارکترها خصوصا کارکتر نقش حضرت موسی باید دقت بسیار شود و یک بازیگر مناسب-جذاب و حرفه ای و معروف برای این نقش با چهره و شمایل مناسب انتخاب شود چون نقش اول فیلم است و می تواند در دیدنی شدن فیلم تاثیر زیادی داشته باشد آنچه که در بین بازیگران معروف ایرانی دیدم پژمان بازغی برای کارکترنقش موسی مناسب است و شمایلش با چهره پردازی به نقش موسی که در ذهن مخاطب است نزدیک است و میتونه نقش موندگار از حضرت موسی ایفا کند برای سه دوره جوانی-میانسالی و کهنسالی حضرت موسی مناسب است برای نقش هایی مثل یوشع جانشین موسی-هارون-خضر نبی و دیگران یاران موسی بنی اسرائیل که در فیلمنامه آمدند بازیگرانی مثل حسین یاری-مهدی پاکدل-شهروز ابراهیمی و....با چهره پردازی مناسبن چون شمایل چهره آنها با چهره پردازی به کارکتر پیامبران نزدیک و شبیه است برای رامسس دوم و فرعون بعد رامسس که با موسی می جنگد آسیه همسر فرعون و فرعونیان-نقش صفورا همسر حضرت موسی نقش شعیب پیامبر و.......نیز بازیگران مناسب باید انتخاب شود جعفر دهقان می تواند نقش رامسس دوم باشد و مهتاب کرامتی در نقش آسیه همسر فرعون باشد. بعضی ها میگن بودجه این فیلم ها بسیار زیاد است در حد 15 هزار میلیارد تومن کاش فقط بودجه و بیت المال صرف این کارها می شد!!!! اختلاس ها تو ایران را ببینید بودجه این فیلم ها 1 هزارم این اختلاس های انجام شده توسط مسئولان دولتی هم نیست نمونه یکی از این دزدی ها و اختلاس ها همین امسال در شرکت صنایع و فولاد مدیران این شرکت بالغ به 100 هزار میلیارد دلار دزدی و اختلاس کردند که بودجه این فیلم ها یک صدم این اختلاس هم نبود!!!!! می شود از بخش خصوصی و شرکت ها و کمپانی های خصوصی برای سرمایه گذاری بودجه تولید این فیلم ها استفاده کرد مثلا سرمایه گذار 20 هزار میلیارد تومن سرمایه گذاری می کند برای هزینه تولید و دستمزد عوامل فیلم و بعد هزینه حق پخش و فروش نمایش خانگی آن و فروش به سایر کشورها از آن او است و بصورت نمایش خانگی آن را بفروش رسانید و درآمدی چندین برابر 20 هزار میلیارد تومن نسیب سرمایه گذار می شود مثل دیگر سرمایه گذاری ها در بخش های عمرانی و ساخت و سازهای کشور آنطور که میگن محمدسعید بهمن پور و ابراهیم حاتمی کارگردان این فیلم فیلمنامه فرج الله سلحشور را بازنویسی کردند محمدسعید بهمن پور قبلا فیلمنامه سریال اصحاب کهف را نوشته