• سه‌شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401031007224
  • خبرنگار : 71641

سازمان امور مالیاتی اعلام کرد

برخی پزشکان به‌جای استفاده از کارتخوان از بیمار دلار می‌گیرند!

برخی پزشکان به‌جای استفاده از کارتخوان از بیمار دلار می‌گیرند!

مدیر دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه بیشتر گزارش‌های مردم از فرار مالیاتی به استفاده نکردن پزشکان از کارتخوان مربوط است و برای آن‌ها پیامک اخطار ارسال خواهد شد، گفت: برخی از مراکز درمانی و کلینیک‌ها به‌جای کارتخوان، افراد را به خرید دلار برای پرداخت هزینه خدمات درمانی وادار کرده‌اند.

وحید عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دستورالعمل سوت‌زنی در تاریخ ۸ اسفندماه سال گذشته توسط رئیس کل سازمان امور مالیاتی ابلاغ شد و افرادی که گزارش موثری برای فرار مالیاتی بدهند و این گزارش منجر به وصول درآمد مالیاتی شود، از محل این وصول مالیاتی پاداش دریافت می‌کنند. 

وی افزود: گزارش‌هایی که تاکنون در سامانه سوت‌زنی درباره فرار مالیاتی از سوی مردم به ثبت رسیده، بیانگر استقبال خوبی در این زمینه است و عمده گزارش‌ها در زمینه استفاده نکردن پزشکان و مراکز درمانی از کارتخوان است که مردم به  استفاده از سایر روش‌ها برای پرداخت هزینه‌ها هدایت می‌کنند. بیش از دوسوم گزارش‌های مردمی در سامانه سوت‌زنی استفاده نکردن از کارتخوان چه از سوی پزشکان و باقی اصناف است.

ارسال پیامک به پزشکان بدون کارتخوان

این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی ادامه داد: خیلی از گزارش‌های ارسالی مردم به سازمان امور مالیاتی قابلیت وصول مالیات ندارند و فقط به ذکر نام اشخاص یا سازمان اکتفا شده و جزئیات دیگری بیان نشده است. در راستای استفاده نکردن پزشکان از کارتخوان در دو نوبت فهرست پزشکانی که نام آن‌ها ذکر شده که از کارتخوان استفاده نمی‌کنند، تهیه شده و در این  هفته پیامک هشدار به آن‌ها ارسال خواهد شد و درصورت تکرار این اتفاق، برخورد جدی با آنها صورت می‌گیرد.

عزیزی گفت: برخی از مراکز درمانی و کلینیک‌ها در زمینه استفاده نکردن از کارتخوان آزار بیشتری به مردم متحمل کرده‌اند، به عنوان مثال برخی از آن‌ها افراد را به خرید دلار برای پرداخت هزینه خدمات درمانی وادار کرده‌اند که برخی از این موارد در حال بازدید میدانی ماموران سازمان امور مالیاتی است. مورد دیگری نیز وجود دارد که یک بیمارستان از کارتخوان یک رستوران استفاده می‌کرده است.

راهکار بازدارنده برای استفاده نکردن از کارتخوان 

وی راهکار اصلی برخورد با استفاده نکردن از کارتخوان را تفکیک حساب‌های تجاری و شخصی دانست و بیان کرد: با این تفکیک دیگر نگرانی از استفاده نکردن اصناف به خصوص پزشکان از کارتخوان نخواهیم داشت، زیرا با اجرای این طرح، افرادی که تعداد واریزی‌هایی زیادی در ماه داشته باشند، مشکوک به حساب تجاری تلقی می‌شوند و باید بابت درآمد حسابشان اظهارنامه ارائه کنند. 

مدیر دفتر بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی افزود: گزارش‌های مردمی فرار مالیاتی در صورتی منجر به پرداخت پاداش می‌شود، آن گزارش به وصول مالیات ختم شود و از آنجا که ممکن است که این فرایند طولانی شود، برخی از این گزارش‌ها که امید بیشتری به آن‌ها است تا به درآمد مالیاتی منجر شوند، به تشخیص رئیس کل سازمان امور مالیاتی هدایایی پرداخت می‌شود.

شکاف ۱۰۰ هزار میلیاردی مالیاتی 

وی با بیان اینکه فعلا گزارش‌های مردمی درباره فرار مالیاتی به وصول مالیات منجر نشده است، گفت: پرداخت پاداش برای گزارش فرارهای مالیاتی یک محدودیت دارد و این است که با توجه به هزینه‌های وصول مالیات، آن گزارش مربوط به وصول مالیات موثری باشد و وصولی آن بیش از ۴۰ میلون تومان برای سازمان امور مالیاتی باشد. 

عزیزی درباره میزان فرارهای مالیاتی گفت: اعلام رقم دقیق فرار مالیاتی به میزان ظرفیت مالیاتی کشور و کاهش فرار و احتناب مالیاتی از این میزان بستگی دارد اما متاسفانه اعداد قابل توجهی از فرار مالیاتی وجود دارد. شکاف مالیاتی که فرار مالیاتی به اضافه اجتناب مالیاتی است، بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان قرار مالیاتی است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۱:۰۹

با سلام.برخی از پزشکان محترم برای یک عمل جزیی که هزینه عمل از بیمارستان اعلام شده حدود ده میلیون با بیمه می گویند یک سکه می گیریم تا عمل کنیم.

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۴:۲۵

به جای نق زدن به پزشکان این مملکت ، برید به سیستم مفلوک پوشش بیمه کشور اعتراض کنید...بعد هم مگه مجبورید به بخش خصوصی مراجعه کنید؟...تشریف ببرید مراکز دولتی!

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۲:۰۸

دکتر متخصصی هست و با سهمیه مدرک گرفته برای عمل جراحیِ یک سرباز درخواست 15 م تومان کرده. . فقط وزیت را با کارتخوان انجام میدن. اکثر پزشکان خودشون دستگاه های مختلف دارند که برای آزمایش بیمار میگن که برو این مبلغ رو کارت به کارت کن تا آزمایش ازت بگیریم.کجا از پزشکان مالیات میگیرن. بهترین ویلاها و املاک برای پزشکان هست.کجای دنیا پزشکان اینقدر درامد دارند؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۴:۵۴

سازمان امور مالیاتی گردن کلفت ها را رها کرده بسراغ آفتابه دزدان رفته!؟ 60 درصد اقتصاد کلان ایران مالیات نمی دهند.

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۴:۵۸

تو سوگندنامه شون هست که گرفتن دلار از بیمار ثواب اخروی هم دارد!

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۵:۱۳

البته سکه را ترجیح می دهند چون تهیه دلار برای همه مردم خیلی راحت نیست . از یکی از اشناها برای جراحی زانو سکه خواسته بودند. همه این کارها برای فرار از مالیات است . ظاهرا قانون فقط برای کارمندان و طبقه ضعیف جامعه هست. سوال این است که چرا در کشور ما همه چیز تربیت می شود ولی یک انسان تقریبا خیلی کم.

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۱۵:۲۳

تنها راه خاموش کردن چراغ مافیای پزشکی است راه آن هم افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی از میان خیل عظیم داوطلبان مستعد بیش از 20هزار نفر درسال است با این روش در 8یا 9 سال آینده کشور می تواند به تعادل عرضه و تقاضا برسد و پزشکان نوبت های 4یا5 ماهه ندهند.

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۲۱:۵۹

آفرین ...........

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۲۲:۴۱

وقتی در حرفه ای انحصار ایجاد شود باید منتظر چنین رفتارهای گستاخی از آنها بود. انحصار در پزشکی به حد اعلا رسیده است. آنها با پول همه را خریده اند و هیچ کس توان شکستن این انحصار را ندارد.

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۱۰ ۲۳:۱۶

لطفاًپزشکان خوب وبدرابه مردم معرفی کنید.