• چهارشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401050504045
  • خبرنگار : 71656

رییس موزه هنرهای معاصر فلسطین در گفت‌وگو با ایسنا:

مظلومیت هنر انقلاب را در پیکر بی‌جان حبیب‌الله صادقی دیدم

مظلومیت هنر انقلاب را در پیکر بی‌جان حبیب‌الله صادقی دیدم

«حبیب الله صادقی همیشه پیشگام بود. من از نزدیک شاهد بودم که ایشان حتی در برخی موارد از خودشان هزینه کردند؛ البته شاید اصلا پسندیده نباشد که من بخواهم بگویم، ولی آقای صادقی تمام اتفاق را شخصی رقم زدند و قطعا از پیشگامان هنر انقلاب هستند.»

جملات بالا اظهارات مردی است که همین چند ساعت قبل بر بالای پیکر هنرمند انقلابی کشورمان، حبیب‌الله صادقی حاضر شد؛ بابک پوریان، رییس موزه هنرهای معاصر فلسطین. او که باور دارد «مظلومیت انقلاب» را در چهره این هنرمند (حبیب الله صادقی) دیده، درباره‌ ویژگی‌های شخصیتی و هنری او می‌گوید: «من افتخار ۲۰ سال کار کردن در خدمت ایشان را داشتم. قطعا ایشان از برجستگان و پیشگامان هنر انقلاب بودند.»

او ادامه می‌دهد: «آقای صادقی سال‌های سال از اساتید برجسته دانشگاه و یک نقاش صاحب قلم و نظر بودند. در این یکی ـ دو سال گذشته، اثری از ایشان با موضوع حاج قاسم سلیمانی در خدمتشان بودیم. عاشقانه کار کردند و واقعا متأسفم که ایشان را از دست دادیم.»

آخرین اثری که از حبیب الله صادقی دیده و اخبارش در همه جا منتشر شد، تابلویی با عنوان «در رثای سیمرغ تجلی» بود. یک ترکیب بندی نمادین و ۱۰۰ مترمربعی که در تعداد زیادی بوم اجرا شده بود. رییس موزه هنرهای معاصر فلسطین درباره این اثر هنری که روایتی تصویری از وقایع مهم تاریخ معاصر است و به موضوعاتی چون انقلاب اسلامی ایران، دفاع مقدس، جنایات داعش و رشادت‌های سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخته، می‌گوید: «این کار بی نظیر است و آقای صادقی خیلی روی آن وقت گذاشتند و از خودشان خیلی مایه گذاشتند و حتی می‌توان گفت که به خودشان آسیب زدند ولی الان الحمدالله کار تمام شده و باید بگویم ایشان یک اثر ملی خلق کردند.»

پوریان اضافه می‌کند: «این تابلو درحال حاضر در کارگاه این هنرمند در موزه هنرهای معاصر فلسطین است. اگر قرار باشد نمایشگاهی از آثار ایشان برگزار شود، منوط به تصمیم فرهنگستان هنر و خانواده ایشان است. آقای صادقی دلی کار می‌کردند و اثر ایشان با موضوع حاج قاسم سلیمانی قطعا یک اثر ملی محسوب می‌شود.»

او در ادامه اظهار می‌کند: «من الان پیکر ایشان را مشاهده کردم و باور کنید که مظلومیت و باور کنید مظلومیت هنر انقلاب را دیدیم. آقای صادقی از پیشگامان هنر انقلابی بودند. بخاطر ندارم اتفاقی در این حوزه بخواهد رخ دهد و ایشان و نظرشان نباشد. ایشان همیشه پیشگام بودند و حتی من از نزدیک شاهد بودم که ایشان حتی در برخی موارد نیز از خودشان هزینه کردند.»

پوریان در آخر بیان می‌کند: «شاید اصلا پسندیده نباشد که من بخواهم بگویم، ولی آقای صادقی تمام اتفاق را شخصی رقم زدند و قطعا از پیشگامان هنر انقلاب هستند.»

به گزارش ایسنا، حبیب‌الله صادقی، هنرمند پیشکسوت در عرصه هنرهای تجسمی صبح چهارشنبه (پنجم مرداد ماه) در سن ۶۵ سالگی به دلیل ایست قلبی از دنیا رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha