• چهارشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1401090906010
  • خبرنگار : 71461

تدوین شیوه‌نامه مسجد "برقرار" و ابلاغ آن به نواحی هجده‌گانه مرکز رسیدگی به امور مساجد

تدوین شیوه‌نامه مسجد "برقرار" و ابلاغ آن به نواحی هجده‌گانه مرکز رسیدگی به امور مساجد

آیین رونمایی از قالب جدید و سرویس های تخصصی پایگاه تخصصی مسجد امروز (چهارشنبه، 9 آذرماه) همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) با حضور حجت‌الاسلام ذاکر رئیس و معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدابراهیم رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران در محل این مرکز برگزار شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین محمدابراهیم - رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران- در این آیین ضمن تبریک ایام میلاد حضرت زینب(س) اظهار کرد: پایگاه تخصصی مسجد محلی برای بهره‌مندی و حضور کنشگران فعال مسجدی است، در واقع تمامی اطلاعات از پژوهش‌ها، فعالیت‌ها و ... باید در این پایگاه عرضه شود.

وی با بیان اینکه ما به این پایگاه تخصصی باید به عنوان یک دایره‌المعارف مسجدی نگاه کنیم، تصریح کرد: باید بین تمامی ائمه جماعات فرهنگ مراجعه به این پایگاه را جا بیاندازیم، هرچند این پایگاه از سال‌های فعال شده اما در قالب جدید و با افزوده شدن بخش های جدید باید هر آنچه فعالان و ارکان مسجدی اعم از ائمه جماعات، هیئت امناء و ... نیاز دارند در آن ارائه و امکان ارتباط دوسویه بین کاربران و پایگاه برقرار شود. همچنین می‌توان ایده‌های مسجدی خود را در این پایگاه ثبت کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران در مورد وضعیت برقراری مساجد و فعال شدن آنها نیز گفت: برقراری مساجد از مطالبات جدی و ابداعات مقام معظم رهبری است چرا که مردم به طور معمول مطالبه دارند که مساجد از ساعتی قبل از نماز ظهر تا ساعتی پس از عشاء باز باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدابراهیم از تدوین شیوه‌نامه مسجد برقرار و ابلاغ آن به نواحی هجده‌گانه مرکز رسیدگی به امور مساجد خبر داد و ابراز کرد: البته این برقراری به تناسب جغرافیای استقرار مساجد متفاوت است و طرح مربوطه باید بومی‌سازی شود زیرا ممکن است در نواحی سکونتی معمولا تقاضا برای برقراری مساجد کمتر اما در برخی مناطق تجاری و محل تردد مردم این تقاضا بیشتر و جدی‌تر باشد.

وی ادامه داد: درگیری و زاویه نگاه در برخی مساجد میان ارکان وجود دارد اما در کمیته صیانت که از خروجی‌های دفتر نظارت و ارزیابی مرکز است، راه‌های جلوگیری از درگیری و رفع آن را بررسی و اجرا خواهیم کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران در خصوص ایجاد شرایطی برای حضور پررنگ‌تر نوجوانان و جوانان در مساجد، خاطرنشان کرد: اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه به منظور حضور ائمه جماعات در مدارس و ایجاد زمینه حضور دانش آموزان در مسجد و استفاده از ظرفیت ائمه جماعات در طرح امین است که توانسته اتفاقات خوبی را رقم بزند.

حجت‌الاسلام محمدابراهیم در مورد حضور هیات‌های مذهبی در مساجد و تعامل بین این دو مجموعه مذهبی گفت: ما هیچ ممنوعیتی برای حضور هیئت‌های مذهبی در مساجد نداریم،البته فراموش نکنیم که کنشگران مسجدی متعدد هستند اما اگر هیئت یا بسیج یا هر رکن دیگر مسجدی بخواهد مدیریت مسجد را بر عهده بگیرد امور بر هم می‌ریزد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha