• چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1401121007666
  • خبرنگار : 71653

ماجرای امضای طلایی ۳ هنرمند چه بود؟

ماجرای امضای طلایی ۳ هنرمند چه بود؟

هنرمندان پیشکسوت متولد اسفند ماه، امروز ـ چهارشنبه ـ دهم اسفند ماه ۱۴۰۱ در مجموعه باغ هنر تولد خود را جشن گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در این مراسم که آخرین جشن تولد در سال ۱۴۰۱ بود، سیدعباس عظیمی، مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت و جمعی از هنرمندان متولد اسفندماه حضور داشتند و ضمن بریدن کیک و گرفتنِ عکس یادگاری، تولد خود را جشن گرفتند.

محمدحسن داورزنی، علی فرامرزی، سیاوش طهمورث، احمد پوررفیع عربانی، رشید وطن‌دوست، علی فریدونی، مهپاره اکبری، زهرا سعیدی، کریم بهمنی، ذبیح‌الله احمدی، طاها بهبهانی، مهدی شمس نیکنام، عزت‌الله رمضانی‌فر، ناصر جواهرپور ، آلبرت کوچویی، حسین رحیم‌خانی، مهربانو توفیق، محمود نادعلی، رضا بابک، محمدسعید شریفیان، علیرضا زرین‌دست و احمد عزیز هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.

عباس عظیمی، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت در آستانه‌ سال نو، ضمن عذرخواهی از هنرمندان به‌ دلیل کم‌وکاست‌های این موسسه در سال ۱۴۰۱، درباره‌ی برنامه‌های اقتصادی سال آینده توضیحاتی را ارائه کرد.

او در ادامه به تلاش‌های اعضای هیات‌مدیره‌ برای بهبود امور اقتصادی این مجموعه اشاره کرد و گفت: امسال ما پای نامه‌ی درخواست از مجلس شورای اسلامی، سه امضای طلایی از داریوش ارجمند، حسن ریاحی و انسیه شاه‌حسینی داریم و خوش‌بین‌ هستیم که از این طریق بتوانیم تسهیلات و امکانات بیشتری در اختیار هنرمندان پیشکسوت قرار دهیم.

عظیمی از رایزنی‌هایی برای ایجاد تسهیلات برای چک‌آپ‌ و غربال‌گری قلب با بیمارستان قلب و چک‌آپ اولیه‌ی سرطان با مجموعه‌ای از بیمارستان‌ها خبر داد.

هنرمندان آخرین شمع تولدشان در سال ۱۴۰۱ را فوت کردند

داریوش ارجمند نیز به‌عنوان عضو هیات‌مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت، در ادامه این مراسم به ارائه‌ی درخواست‌هایی از دفتر معاونت رئیس‌جمهوری و مجلس شورای اسلامی به واسطه مراجعه حضوری و نامه‌نگاری اشاره کرد و درباره زنان هنرمند گفت: در این موسسه زنان بسیاری هستند که درجات بالای هنری دارند و سال‌های سال به رشد و اعتلای کشور کمک کرده‌اند و شایسته‌ی بیشترین تقدیرها و معرفی‌ها هستند. آقایان به‌ هر ترتیب حق‌شان را می‌گیرند اما این امکان برای خانم‌ها سخت‌تر است و باید تلاش کنیم تا حقوق تضییع‌شده‌ی آن‌ها برطرف شود.

او در پایان و درباره بی‌نظیر بودنِ موسسه‌ای برای هنرمندان پیشکسوت در دنیا گفت: ما در این مجموعه مینیاتوریست، سوزن‌دوز، پته‌دوز، نقاش، موزیسین، سینماگر و تکنسین‌های بسیاری داریم. این مجموعه می‌توان در کشور بسیار راهگشا باشد. همچنین این موسسه در دنیا و در نوع خودش بی‌نظیر است و نزدیک به سه‌هزار نفر عضو دارد که هرکدام بیش از ۵۰ سال به رشد هنری، تاریخی و فرهنگی کشور کمک کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha