• چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402062214402
  • خبرنگار : 71021

دعوت ایران از عربستان برای ثبت یک میراث مشترک

دعوت ایران از عربستان برای ثبت یک میراث مشترک

معاون میراث فرهنگی از عربستان سعودی برای پیوستن به پرونده پیشنهادی ایران برای ثبت میراث ناملموس «ضیافت افطاری» دعوت کرد.

به گزارش ایسنا، علی دارابی که برای حضور در چهل‌وپنجمین کمیته میراث جهانی یونسکو به عربستان سفر کرده است در دیدار راکان الطوق، دستیار ویژه وزیر فرهنگ عربستان سعودی و احمد بن عبدالعزیز البلیهد، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در عربستان، بر آمادگی ایران برای گسترش فعالیت‌های مشترک فرهنگی، توسعه گردشگری و انجام اقدامات مشترک در حوزه میراث فرهنگی از قبیل تهیه پرونده‌های مشترک ثبت جهانی میراث فرهنگی ناملموس تاکید کرد.

قائم مقام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این دیدار با اشاره به پرونده پیشنهادی ایران برای ثبت جهانی میراث ناملموس «ضیافت افطاری»، از عربستان سعودی برای پیوستن به این پرونده دعوت کرد.

دارابی گفت: ضیاف افطار، میراث بسیار ارزشمند و مشترک میان تمام مسلمانان است که سنتی حسنه از پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد (ص)  است که برای ما مسلمانان به یادگار مانده است.

در این دیدار راکان الطوق نیز بر اهمیت توسعه روابط فرهنگی و گردشگری میان ایران و عربستان تاکید کرد و افزود: زمینه‌های مشترک فراوانی در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران و عربستان وجود دارد و پاسداری از میراث ناملموس مشترک مسلمانان از جمله ضیافت افطاری از اهمیت بالایی برخوردار است.

دستیار ویژه وزیر فرهنگ عربستان سعودی با تقدیم احترامات کشور عربستان به ایران و خیر مقدم برای حضور در اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو، از ایران برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ٢٠٢٥ که در جده عربستان برگزار خواهد شد، دعوت کرد.

ایران پرونده ضیافت افطاری را برای اجلاس بعدی میراث ناملموس یونسکو درنظر گرفته و با سه پرونده کاروانسراها، منظر فرهنگی ماسوله و الحاق جنگل دیزمار به هیرکانی در چهل و پنجمین کمیته میراث فرهنگی یونسکو در ریاض شرکت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۳ ۱۷:۱۷

به امید دوستی و صلح و صفا بین ایران و کشورهای عرب و بدل شدن به الگوی دوستی و منافع مشترک و خیرخواهی برای جهان. انشاالله

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۲۳ ۲۳:۱۴

خیلی جالبه کشورهای دیگر برای عقد قراردادهای اقتصادی و صنعتی واستفاده از امکانات مالی واوضاع بسیار عالی اقتصادی عربستان دعوت به همکاری میکنند اینها هم برای ضیافت افطاری ببین فرق از کجا تا کجاست