• شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402070100616
  • خبرنگار : 71342

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

اجرای نمایش «محاکات قبر» در تماشاخانه ایرانشهر ، اجرای دوباره نمایش «سیندرلا»، اعلام برنامه جدید مجموعه تئاتر شهر و انتشار پیام مدیر کل هنرهای نمایشی به جشنواره تئاتر آیینی سنتی ، پیام تشکر خزاعی از دولت، حضور فیلم «شهربانو» در یک جشنواره سینمایی از تازه‌ترین خبرهای دریافتی سینما، تئاتر است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر، نمایش «محاکات قبر» به نویسندگی و کارگردانی فرزاد امینی و با بازی مهدی ابراهیم زاده، نازنین زهرا برومند، بهاره زمانی، رها ساکی، علی شیرپی، شیرین علیشاهی، مونا کریمی، یاسمن مومنی از روز سه شنبه ۴ مهر ماه ساعت ۲۰:۱۵ اجراهای خود را در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی آغاز می‌کند.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: فرزاد امینی طراح صحنه و آکسسوار، حمید جلالی طراح نور، غزاله فراهانی‌کیا طراح لباس، امیر عباس مختاری طراح پوستر و لوگو تایپ، عماد دولتی عکاس، نازنین زهرا برومند دستیارکارگردان و مدیر صحنه، علی کیهانی مشاور رسانه‌ای، امیر حسین منصوری ساخت تیزر.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیش‌تر و خرید اینترنتی بلیت‌های این نمایش به سایت تماشاخانه‌ی ایران‌شهر یا سامانه‌ی تیوال مراجعه کنند.

«سیندرلا» به صحنه برمی‌گردد

مریم کاظمی ، کارگردان و سرپرست گروه تئاتر مستقل از آغاز تمرینات مجدد نمایش سیندرلا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر مستقل، مریم کاظمی از آغاز تمرینات گروه برای اجرای مجدد نمایش «سیندرلا» خبر داد و گفت: بعد از وقفه‌ای که داشتیم تمرینات آمادگی اجرای عمومی نمایش «سیندرلا» را شروع کرده‌ایم. 

وی ادامه داد: در دور جدید اجراها تغییراتی در گروه بازیگران ایجاد شده که نیازمند تمرین بیشتری است. 

این نویسنده و کارگردان تئاتر درباره سالن اجرای نمایش «سیندرلا» نیز گفت: نمایش سیندرلا که بهار گذشته بخشی از اجراهایش را در تالار هنر برگزار کرده بود به دلیل برخورد با جشنواره عروسکی و ایمن‌سازی و بهسازی تالار متوقف شد. با اظهار تمایل و پیشنهاد گروه و مدیریت تالار و با امیدواری، نمایش «سیندرلا» در مهرماه دور دوم اجراهای خودرا شروع می‌کند.

وی تماشاگران و خانواده‌ها را مشوق اصلی برای ادامه اجرای نمایش «سیندرلا» دانسته و گفت: ممنون و سپاسگزار استقبال تماشاگران و خانواده‌های علاقمند تئاتر هستیم که مشوق ما در ادامه اجراها هستند. 

نمایش «سیندرلا» نوشته دیوید وود و با ترجمه حسین فدایی حسین و کارگردانی مریم کاظمی اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۲ به مدت چهار هفته در صدر جدول پرفروش ترین نمایش‌های روی صحنه قرار داشت و با استقبال گسترده خانواده‌ها همراه بود.

اعلام برنامه اجراهای مجموعه تئاترشهر

برنامه اجراهای تالارهای نمایشی مجموعه تئاترشهر در هفته اول مهرماه با میزبانی از هفت نمایش، اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، در دور جدید اجراهای مجموعه تئاترشهر، در مهرماه ۱۴۰۲ هفت نمایش در تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش روی صحنه است.  
در تالار اصلی نمایش «بک تو بلک» به نویسندگی و کارگردانی سجاد افشاریان، با ساعت‌های ۱۸ و ۲۰:۳۰ مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۲۰۰، ۱۵۰ و  ۱۰۰ هزارتومان از ۲۶ مردادماه آغاز شده و در آن سجاد افشاریان، نیکو بستانی و مهدی زندیه به عنوان بازیگر حضور دارند. این نمایش جمعه ۷ مهرماه به اجرای خود پایان می‌دهد.
تالار چهارسو نیز میزبان نمایش «سوسمار» به نویسندگی حمید جبلی و کارگردانی رحمت امینی است. این نمایش از ۶ شهریورماه با ساعت ۲۰:۱۵ مدت زمان یک‌ساعت و قیمت بلیت ۱۲۰ هزار تومانی، میزبان علاقه‌مندان است. بهار مشیری، ابوذر ساعدی، فرزانه برهمن، عرفان معصومی و نوید جهانزاده به عنوان بازیگر در نمایش «سوسمار» ایفای نقش می‌کنند. همچنین این تالار از ۴ مهرماه، پذیرای اجرای نمایش «در انتظار گودو»‌به کارگردانی مازیار لرستانی خواهدشد. افسر اسدی، امیرعباس توفیقی، آبتین جاوید، محمد آقامحمدی، مصطفی فرهاد مهر و مهرزاد عسکری بازیگرانی هستند که در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.
تالار قشقایی نیز از روز دوشنبه ۲۷ شهریورماه در سری دوم، میزبان نمایش «هیدن» به نویسندگی مشترک ریحانه رضی و کوروش شاهونه و کارگردانی کوروش شاهونه با مدت زمان ۷۰ دقیقه، قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان و ساعت اجرای ۱۸ و ۲۰ شده است. حمید رحیمی، ریحانه رضی،‌ عطا عمرانی، آیت بی‌غم، فرناز حسین‌مردی و مبینا هداوندخانی در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.
در تالار سایه از روز جمعه ۳ شهریورماه دو نمایش «کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» به نویسندگی وکارگردانی مجید شکری و «آوینیون» به نویسندگی و کارگردانی حسن معینی به صحنه رفته‌اند.  
نمایش«کسی برای یک گوریل غمگین کاری نمی‌کند» ساعت ۱۸ با مدت زمان ۷۵ دقیقه قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان و بازی مجید شکری،‌ مرتضی دلداده، سارا رضایی، بنیامین صیادی‌نیا و مریم معصومی‌نژاد نیز از ۳ شهریورماه روی صحنه است.
نمایش دیگر تالار سایه با عنوان «آوینیون» ساعت ۲۰ و مدت زمان ۹۵ دقیقه و قیمت بلیت ۱۱۰ هزارتومان از ۳ شهریورماه شروع به اجرا کرده و در آن عبدالحمید گودرزی،‌ امیر جوشقانی، ملیحه بقایی و سعید عساکره به عنوان بازیگر حضور دارند.  
کارگاه نمایش، از روز ۲۶ شهریورماه میزبان نمایش «تفنگ‌های کارار» به کارگردانی بهروز سروعلیشاهی شده است که با مدت زمان ۶۵ دقیقه و قیمت بلیت ۷۰ هزار تومان، ساعت ۱۹ روی صحنه می‌رود. سایه کبیری، مهدی بازدار، بهروز سروعلیشاهی، مجید تیزرو، فریبا بکلو، عبدالرضا صفری دریایی و آرزو خلیلی به عنوان بازیگر حضور دارند.   
همچنین مجموعه تئاترشهر از روز ۳ تا ۶ مهرماه در ساعت‌های ۱۴ و ۱۶ میزبان بخش نمایش‌های رادیویی جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی خواهدبود.

پیام مدیرکل هنرهای نمایشی به جشنواره نمایش‌های آیینی سنتی

مدیرکل هنرهای نمایشی، در آستانه برگزاری بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی و در پیامی کوتاه بر جنبه‌های پژوهشی و ارزش‌های والای انسانی آیین‌های نمایشی تاکید کرد.

در متن پیام کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی، به جشنواره بیست و یکم آمده است:

«بی هیچ تردید و گمانی، می‌توان مدّعی بود که جامعه انسانی، امروزه بیش از هر عصر و زمانه‌ای، تشنه رویارویی با چشم انداز محکم و امیدبخشی است که از باور او به حقیقت خدایی لایزال، به عنوان پناهگاهی تردید ناپذیر در هرج و مرج‌ پریشانی‌ها، سرچشمه گرفته باشد.
چشم اندازی روشن که او را در روزگار پناهندگی آدمیان به زندگی مدرن فردگرایانه و تنهایی دسته جمعی آدم‌ها، در روزگار قحطی وجدان و غربت ارزش‌های والای انسانی،  دستگیری امین باشد و همواره او را در مدار بهنجاری و به آیینی، نگهدارد.
 این نقطه اتصال متین و آینده نگر، بعد از لطف الهی و عنایات ائمه نور (ع) و حضور بندگان صالح، نیازمند نگریستنی دقیق و عمیق به گذشته، و بازشناسی صحیح و کارشناسی شده داشته‌های آیینی  و مواریث سنّتی همین مردم فضیلت جوست.
 از این منظر، جای بسی خوش وقتی است که سرزمین عزیز ما و گستره وسیع فرهنگ ایرانی - اسلامی، لبریز از چنین داشته‌هایی قوام یافته و گنج‌هایی بی‌بدیل است که اگر با چشمی جستجوگر و قدرشناس،  کاویده شوند و در لباسی جذّاب و بیانی سحر انگیز، به ویژه از جنس هنرهای موثّر و فراگیر نمایشی به تماشای مخاطبان برسند؛ یقینا صحنه‌هایی شگفت از خودباوری و افتخار به هویّتی تاریخی ارائه می‌دهند که همگی سرشار از تلنگرهایی تاثیرگذار برای بهتر شدن و بهتر ماندن‌اند.
حقیقت برگزاری جشنواره‌های نمایش‌های آیینی و سنتی پهنه نمایش نیز، چنین رویکردی دارد و سودای جستجوگری در میانه چنان گنجینه‌هایی را در سر می‌پروراند.
در فرصت برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنّتی، نگاه امیدوار اینجانب آنست که این رخداد بی‌نظیر، بتواند آغازی مبارک برای انجام پژوهش‌هایی پیوسته برای بازشناسی سنت‌ها و آیین‌های مردمی ایران، و ارائه تعریفی تازه و روزآمد از این سنت‌ها و آیین‌ها و همچنین فرصتی فراهم برای تبادل تجربیّات کارشناسی و هم افزایی‌های اجرایی مفید، به منظور رسیدن به برداشت‌های دقیق‌تر و رهگشاتر، از این بستر وسیع و گنج عمیق، قرار گیرد.
با تمام ارادت و مودّت، تلاش تمامی همراهان کشوری این رخداد بزرگ را ارج نهاده و نفس گرم و حضور گشایشگر پیشکسوتان ارجمند و تلاش امیدوار کننده جوانان نوجوی این صحنه را صمیمانه سپاسگزارم و روزهای روشن تر و ارتقاء دهنده تری را برای تمامی ایشان، در سایه توجّهات حضرت حق، آرزو می‌کنیم.»

بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی با دبیری دکتر احمد جولایی از مهر علاوه بر تهران در پنج استان کشور برگزار می‌شود.

فراخوان نمایشنامه‌خوانی در عمارت نوفل لوشاتو برای فصل پاییز

عمارت نوفل‌لوشاتو برای برگزاری جلسات نمایشنامه‌خوانی در فصل پاییز فراخوان داد.

به گزارش روابط عمومی عمارت نوفل لوشاتو، این مجموعه در فراخوانی اعلام کرد که با توجه به اهمیت نمایشنامه و خوانش آن و نیز استقبال هنرمندان و مخاطبان از برگزاری جلسات نمایشنامه‌خوانی در تابستان، دور دوم این طرح در پاییز ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

دور اول این طرح در شهریورماه ۱۴۰۲ با هدف حمایت از هنرمندان جوان در ۱۵ جلسه، نمایشنامه‌خوانی برگزار شد.

علاقمندان می‌توانند تا نیمه مهرماه آثار مورد نظر خود را به دبیرخانه عمارت نوفل لوشاتو تحویل دهند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۶۶۹۵۲۶۰۰ تماس بگیرند.

چهار فیلم کوتاه در «یک سه‌شنبه کوتاه» نمایش داده می‌شود

فیلم‌های کوتاه «waran»، «هِبه»، «یه روز» و «ارفاق» در سومین برنامه «یک سه‌شنبه کوتاه» نمایش داده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی برنامه، چهار فیلم کوتاه «waran» به کارگردانی رضا توفیق‌جو، «هِبه» ساخته هاتف عسگری، «یه روز» به کارگردانی نفیسه زهری و «ارفاق» ساخته رضا نجاتی عصر روز سه‌شنبه چهارم مهرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۰ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.

همچنین پس از نمایش فیلم‌ها، نشست پرسش و پاسخ با حضور احسان طهماسبی (منتقد) و  سازندگان آثار برگزار می‌شود.

«یک سه‌شنبه کوتاه» عنوان مجموعه برنامه‌ای است که به نمایش و نشست پرسش و پاسخ با سازندگان فیلم‌های کوتاه اختصاص دارد.

نخستین جشنواره ملی «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» برگزار می‌شود

نشست هم اندیشی اعضای انجمن صنفی سراسری نمایشگران عروسکی و اعضای دبیرخانه جشنواره ملی «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» در شرکت توانیر برگزار شد.

در این هم اندیشی که در جهت همکاری به منظور برگزاری هرچه بهتر نخستین دوره جشنواره ملی «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» تشکیل شد، دو طرف در خصوص توسعه همکاری ها به تبادل نظر پرداختند.
بر اساس این گزارش، در این نشست چگونگی حضور فعال و پرشور  اعضای انجمن صنفی سراسری نمایشگران عروسکی در  جشنواره «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست هم اندیشی، رئیس انجمن نمایشگران عروسکی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» گفت: ممکن است با توجه به محوریت موضوعات آثار در این جشنواره، در ابتدای امر کار کمی دشوار به نظر برسد، اما با کلید خوردن این جشنواره، راه هموارتر و استقبال هنرمندان برای شرکت در این جشنواره در دوره های بعدی بیشتر و چشمگیرتر خواهد شد.
هما جدیکار افزود: نمایش عروسکی می تواند در شخصیت پردازی و شخصیت سازی کمک شایانی کند.
همچنین «روح اله حمیدیان» معاون روابط عمومی توانیر نیز با استقبال از توسعه همکاریها با این انجمن یادآور شد: در سال جاری با تدوین برنامه ای جامع، ماموریت های ملی به شرکت های تابعه و زیرمجموعه شرکت توانیر ابلاغ و در این زمینه ۵ جشنواره نیز تعریف شد که از آن جمله «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» است.
وی با بیان این که جشنواره ملی «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» قرار است به میزبانی توزیع برق لرستان برگزار شود، اظهار داشت: این جشنواره می تواند در شخصیت پردازی و تولید محتواهای جدید مبتنی بر آموزه های مدیریت مصرف برق و ترویج فرهنگ مصرف بهینه برق  موثر باشد.
بر اساس این گزارش، در این نشست مقرر شد دو طرف علاوه بر همکاری در برگزاری جشواره نمایش عروسکی مصرف بهینه برق، در زمینه سایر جشنواره های مرتبط از جمله جشواره قصه گویی نیز نشستهای مشترکی را برگزار کنند.

نامه خزاعی به مخبر

رئیس سازمان سینمایی کشور در نامه‌ای به محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور و رئیس شورای عالی سینما در راستای اهتمام و حسن نظر وی نسبت به سینماگران و سینمای ایران تشکر و قدردانی کرد.

متن نامه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و دبیر شورای عالی سینما به این شرح است: 

جناب آقای محمد مخبر / معاون محترم رئیس جمهور

با سلام و ادب

احتراما به استحضار می‌رسانم به عنوان عضو کوچک خانواده بزرگ سینمای ایران که درحال حاضر مسئولیت مستقیم مدیریت حوزه سینما را بر عهده دارم وظیفه و شایسته می‌دانم مراتب قدردانی خویش را از اهتمام و حسن نظر جنابعالی نسبت به سینماگران و سینمای ایران ابراز دارم.

شورای عالی سینمای ایران در دوره جدید به ریاست حضرتعالی با حمایت تمام قد شما به مصوبات و دستاوردهای ارزشمند و بی‌نظیری دست یافته است. 

اگر چه بخش اعظمی از این دستاوردها در قالب طرح‌های توسعه‌ پایدار طی ماه‌ها و سال‌های آینده، جامعه سینمایی و حوزه فرهنگ از برکات و اثرات آن بهره‌مند می‌شوند اما بدون شک، تصویب و عملیاتی کردن این گزاره‌های مهم در زمینه زیرساخت، تجهیز، معیشت، رفاه و مسکن سینماگران، رشد فناوری‌های آموزشی، پیش‌بینی ساز ‌وکارهای مهم‌ برای ایجاد پشتوانه‌های اقتصادی و تقویت اقتصاد سینما، احیای سینمای استانی و … باعث شکوفایی مضاعف سینمای کشور و ورود آن به بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شود.

تصویب طرح‌های بزرگ ملی از قبیل: اختصاص ۲۰۰۰ واحد مسکونی به خانواده سینما، حمایت تجهیزاتی از مراکز سینمای جوان تا سقف ۱۸۰۰ میلیارد ریال، تصویب طرح ساخت سینما در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر از محل منابع سفرهای استانی، تصویب طرح تاسیس شهرک سینمایی دیجیتالی، تصویب بودجه ارزی برای تولیدات ‌مشترک بین‌المللی، تصویب طرح «سینما- کارت » برای تضمین ‌دائمی مخاطبان سینما، تصویب تاسیس بنیاد ملی پویانمایی، و چندین طرح دیگر در کنار اهتمام همواره شما برای کمک و حمایت از معیشت و مباحث مالیاتی، بیمه بیکاری سینماگران و … برای سینمای پرافتخار ایران فرصت هایی طلایی و مغتنم است.

این روزها، بازتاب اخبار و گزارش مصوبات شورای عالی سینما در محافل سینمایی و فضای فرهنگی، جوی پرامید و روحیه‌بخش را ایجاد کرده و از هفته گذشته، پیام‌ها و تماس‌های بسیاری از سوی همکاران سینمایی‌ام دریافت کرده‌ام. 

از این رو، شایسته‌ می‌دانیم از مساعدت‌های حضرتعالی- که در کنار مشغله‌ها و دغدغه‌های بی‌شمار - به سینما، عنایت و التفات داشته‌اید به طور ویژه تشکر و سپاسگزاری نمایم.

 همچنین، جا دارد از هم اندیشی‌ها و مشاوره‌های اعضای محترم حقیقی و حقوقی شورا، و حمایت‌ها و پیگیری‌های وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی که در این مسیر همواره، همراه و حامی سینما و سینماگران بوده‌اند، قدردانی کنم.

سینمای ایران با کارنامه درخشان خود در چهار دهه گذشته به یقین، افق‌های بلندی را در شکل‌گیری تمدن جدید اسلامی در آینده‌ای نه چندان دور، خواهد داشت و این بسترسازی‌ها و حمایت‌ها ضمن تقویت و ارتقای سینمای ملی کمک خواهند کرد تا این سینما در بازارهای پررقابت منطقه‌ای و بین‌المللی نیز از جهش‌ها و پیشرفت جا نماند.

«شهربانو» به کلمبیا می‌رود 

فیلم سینمایی «شهربانو» ساخته مریم بحرالعلومی به بخش مسابقه زنان فیلمساز جشنواره بین‌المللی Violeta Film Festival کلمبیا راه یافت. 

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

این جشنواره از ۲۸ نوامبر تا ۶ دسامبر در شهرهای بوگوتا و کارتاخنای کشور کلمبیا با هدف کاهش شکاف‌های جنسیتی، آغاز به کار می‌کند و قصد دارد سالانه زنان و مردانی را در صنعت سینما معرفی کند که خود را متعهد به تغییر روایت‌ها و اقداماتی برای امکان مشارکت بیشتر زنان می‌دانند. 

«شهربانو» فیلمی اجتماعی و زنانه به شمار می‌رود که با عنوان انگلیسی «Lady of the City» به معنای بانوی شهر ساخته شده است.

فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمد ولی‌زادگان، علی کیان‌ارثی، ترنم کاظمی و بهرنگ علوی، با حضور یوسف تیموری و صدای افتخاری مه‌لقا باقری، بازیگران این فیلم هستند.

عوامل سازنده عبارتند از: کارگردان و مجری‌ طرح: مریم بحرالعلومی، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی‌تیرانی، مدیر صدابرداری: علی کیان‌ارثی، طراحی و ترکیب صدا: محمود موسوی‌نژاد، تدوین: سینا گنجوی، نویسنده: پژمان تیمورتاش، طراح صحنه: بابک کریمی‌طاری، طراح لباس: فرحناز نادری، طراح گریم: امید گلزاده، آهنگساز: امیریل ارجمند، اصلاح رنگ: سامان مجدوفایی، برنامه‌ریز: حبیب قلی‌زاده، دستیار اول کارگردان: مجید مافی، منشی صحنه: فرشته حجازی، عکاس: پویان بحق، مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا، مدیر تدارکات: حسین میرزامحمدی، مدیر تولید: روح‌اله مهاجری، تهیه‌کننده: پگاه احمدی، سرمایه گذاران: مریم بحرالعلومی و بنیاد سینمایی فارابی، پخش بین‌الملل: بحرفیلم.

رونمایی از پوستر بین‌المللی کاپیتان

همزمان با اولین حضور جهانی فیلم سینمایی «کاپیتان» در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان اشلینگل، پوستر بین‌المللی فیلم منتشر و رونمایی شد.

فیلم سینمایی «کاپیتان» به کارگردانی محمد حمزه‌ای و تهیه‌کنندگی سید صابر امامی در اولین حضور بین‌المللی خود در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان اشلینگل آلمان، در بخش رقابتی این رویداد هنری با دیگر آثار سینمای کودک و نوجوان جهان به رقابت می‌پردازد. «کاپیتان» در این جشنواره در دو نوبت ۲ و ۶ مهرماه (۲۴ و ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۳) اکران خواهد شد.

به بهانه اولین حضور جهانی این فیلم، پوستر بین‌المللی «کاپیتان» با طراحی محمد شکیبا رونمایی و منتشر شد.

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

بیست و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اشلینگل آلمان از اول تا ۸ مهرماه مصادف با ۲۳ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۳ در شهر کمنیتز آلمان برگزار می‌شود.

در این دوره جشنواره اشلینگل، ۱۷۱ اثر از ۵۴ کشور حضور دارند. در بخش اصلی جشنواره که «فیلم های نوجوانان» نام دارد، به همراه «کاپیتان» از جمهوری اسلامی ایران، ۹ فیلم از کشورهای بلژیک، جمهوری چک، برزیل، کانادا، شیلی، فرانسه، اسپانیا، هلند و آمریکا به رقابت می‌پردازند.

کاترینا اندراشکه از اسلونی، میرکو ویرمن از آلمان، کلارا آرپا از جمهوری چک و ماریا میکوم از آمریکا داوران بخش سینمای حرفه‌ای این جشنواره هستند.

پیشتر، در بیست و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوان اشلینگل آلمان فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی توانست در بخش فیلم‌های نوجوانان، جایزه شهر کمنیتس را به خود اختصاص دهد.

پانته آ پناهی‌ها، پژمان بازغی، امیرحسین بیات، بهار نوحیان، ارغوان شعبانی، شایان دارمی پور، پرهام غلاملو و… گروه بازیگران اصلی این فیلم سینمایی را تشکیل می‌دهند.

عوامل اصلی «کاپیتان» عبارتند از کارگردان: محمد حمزه ای، نویسنده: امیر محمد عبدی، مدیر فیلمبرداری: امین جعفری، تدوین: امید میرزایی، موسیقی: حبیب خزایی فر، مدیر تولید: امیر یمینی، صدابردار: داریوش صادق پور، طراح گریم: مهرداد میر کیانی، طراحی و ترکیب صدا: حسین مشعلی و امید محمدی پور، طراح صحنه: حامد اصلانی، طراح لباس: ملودی اسماعیلی، دستیار اول کارگردان: محمد عزیزی، برنامه ریز: امیر رونقی، عکس: محمدمهدی دلخواسته، روابط عمومی: آزاده فضلی، تهیه کننده: سید صابر امامی، محصول بنیاد سینمایی فارابی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha