• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402070503687
  • خبرنگار : 71021

توضیحات ضرغامی درباره درخواستش از ائمه جمعه

توضیحات ضرغامی درباره درخواستش از ائمه جمعه

عزت‌الله ضرغامی از ناتوانی پروازها که رونق گردشگری را دشوار کرده سخن گفت و به برخورد طنزآمیزی که با موضوع مهم سرویس بهداشتی می‌شود، اشاره کرد. او همچنین گفت در توئیت بعدی برای ائمه جمعه پیامی دارد.

به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه افتتاح ۱۸۸ پروژه گردشگری همزمان با روز جهانی گردشگری، با اشاره به آمار سفر به ایران، گفت:‌ با توجه به پدیده کرونا، رشد گردشگری ایران براساس آمار سازمان جهانی گردشگری، سه برابر متوسط رشد جهانی پس از همه‌گیری کرونا بوده است. این خیلی کارنامه خوبی است، اما آیا ما با این کارنامه رضایت داریم؟ هرگز اینطور نیست. نسبت به توانمندی گردشگری کشور، درصدد افزایش آمار واقعی و درست گردشگری هستیم. اقدامات متعددی هم انجام داده‌ایم که به تدریج اعلام می‌کنیم و مشکلات را هم آرام آرام برطرف خواهیم کرد.

او نظام مسائلی گردشگری را «پیچیده» ‌ و «متکثر» دانست و با اشاره به دیدار با رییس قوه قضاییه و طرح مشکلات حوزه گردشگری، گفت:‌ مجوعه‌ای از مشکلات گردشگری که به دستگاه‌های نظارتی و قوه قضاییه مربوط می‌شود، با صراحت با آقای اژه‌ای ـ رییس قوه قضاییه ـ مطرح شد. فرمایشات ایشان استثنایی و تاریخی بود، از معاون گردشگری خواستم سریع اطلاع‌رسانی و پیگیری کنند. نگاهی که بزرگان دارند صحیح و دقیق است، اما وقتی به سطوح پایین‌تر می‌رسیم دچار برخی مشکلات می‌شویم.

ضرغامی گفت:‌ بزرگترین کاری که مدیریت گردشگری در کشور انجام می‌دهد ایجاد تحول در نگاه همه کسانی است که باید گردشگری را رونق دهند. برخی از مشکلات خاصی را که در گردشگری داریم آرام آرام در سطح ملی و با همکاری دستگاه‌ها و مجموعه‌های مداخله‌گر در گردشگری برطرف می‌کنیم. هرچند مسائل سیاسی وجود دارد، برای نمونه پس از رفتارهای سیاسی دولت آذربایجان که ارتباط زمینی با ایران را قطع کرد، از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر گردشگر سالانه که از آذربایجان به ایران سفر می‌کردند به ۱۰ درصد این آمار و عدد ۱۸۰ هزار نفر رسیده‌ایم. البته این مهم نیست و از راه‌های دیگر ورود گردشگران را جبران می‌کنیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس به طرح لغو یکطرفه روادید ایران با کشورهای مجاور، همسایه و گروه پنج‌گانه‌ای که درنظر گرفته شده است، اشاره کرد و افزود:‌ با همکاری و حمایت وزارت خارجه، تسهیلات بیشتری برای ورود گردشگران فراهم خواهد شد.

او درباره تسهیلات مختص سرمایه‌گذاری گردشگری نیز اظهار کرد: در سال نخست مدیریتم در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، تسهیلات خوبی را در قالب تبصره ۱۸ به سرمایه‌گذاران پرداخت کردیم و به گفته مسئولان سازمان مدیریت، وزارت میراث فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی بهترین عملکرد را در استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ داشته است. درحال حاضر هم ۱۰ هزار پروندۀ آماده در بانک‌ها وجود دارد که کارشناسی شده و آماده اعطای وام است.

ضرغامی افزود:‌ البته در سال دوم تسهیلات بانکی دچار سکته شد، اما طبق آخرین آمار در یک ماه گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان از تبصره ۱۸ به پروژه‌های گردشگری تخصیص داده شد که با توجه به سهمیه بانک‌ها این رقم دوبرابر می‌شود و راه برای اعطای سه همت (سه هزار میلیارد تومان) باز شده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: آنچه ما دنبال آن هستیم رفع موانع از کسانی است که سرمایه دارند و علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری هستند، ولی با موانع مواجهند. بخشی از موانع به دستگاه‌های نظارتی مربوط می‌شود که به اطلاع آقای اژه‌ای ـ رییس قوه قضایی ـ رسانده شد.

او اضافه کرد: بخشی از این موانع به زیرساخت‌ها مربوط می‌شود. از جمله این زیرساخت‌ها که به حوزه گردشگری مربوط می‌شود ایرلاین‌ها هستند. در سفر جیرفت (کرمان) ‌ با پرواز ۵ صبح رفتم و قرار بود یک ربع به ۱۰ شب با هواپیما از بم برگردم، اما پرواز تا ساعت ۲ بامداد تاخیر داشت و مردم چهار ساعت در سالن ترانزیت فرودگاه معطل بودند. با این توانمندی هوایی آن توقعی که برای ارتقاء گردشگری می‌رود، اتفاق نمی‌افتد. البته ما دنبال راه حل هستیم و راه حل هم داریم، اما نمی‌خواهیم با حاشیه مطرح کنیم، چون متاسفانه عده‌ای به جای آن‌که دنبال حل مشکل باشند، دنبال حاشیه‌ها می‌روند و اجازه نمی‌دهند مشکل گردشگری حل شود.

ضرغامی بیان کرد: تصورم این است اگر گردشگری رونق بگیرد و سرمایه‌گذاران بتوانند وارد شوند، ما هم می‌توانیم ریسک کنیم. کشورهای همسایه با تصمیمات خیلی معمولی مثل خرید یک فوتبالیست و یک قرارداد در ظاهر بزرگ، چندبرابر از آن در گردشگری بهره می‌برند، ما هم باید راه‌های جدید را تجربه کنیم، فقط به خط‌شکنی احتیاج داریم، به تحول در نگاه همه نیاز داریم. البته مقداری این کار را بلدیم و سعی می‌کنیم مقداری جرأت به خرج دهیم و این‌ها را مطرح کنیم، مثلا چند روز پیش یک توئیت درباره سرویس بهداشتی فرستادم که مساله بسیار مهمی است؛ مساجد اهل سنت در طول روز باز است و سرویس بهداشتی آن‌ها تمیز است، اما مساجد شیعه مثل خانه شخصی می‌ماند به وقت اذان کلید می‌اندازند و در آن را باز می‌کنند و نماز را می‌خوانند و بعد دوباره در آن را قفل می‌کنند. گردشگر خارجی نقل کرده که وارد مسجد شده‌اند که از سرویس بهداشتی استفاده کنند، اما خادم مسجد اجازه استفاده به آن‌ها نداده است. اینطوری نمی‌شود کار گردشگری انجام داد. در توئیت بعدی از ائمه جمعه خواهم خواست که جدیت به خرج دهند، مساجد زیرنظر ائمه جمعه است. مساجد باید باز باشند، نظافت شوند و خدمات خوب دهند و ما هم الگوی سرویس بهداشتی و نمازخانه‌ای را که در پاکدشت افتتاح می‌شود تکثیر می‌کنیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سرویس بهداشتی خیلی مهم است، اما معمولا با آن برخورد طنزآمیز می‌شود. درحالی که هر کسی که با خانواده به جاده می‌رود اولین موضوعی که با آن برخورد می‌کند سرویس بهداشتی است. ما این مشکلات را یکی یکی شناسایی کرده و با جدیت برطرف می‌کنیم و روز به روز شاهد رشد خواهید بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۰۲:۳۲

نظر شما کاملاً درست است.

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۰۷:۲۰

خدا وکیلی این آقای ضرغامی فکر نو و بروز و ایده های حداقل ۵۰ سال جلوتر دارند سنتی و درویشی فکر نمیکنند انشا الله یک روز رئیس جمهور بشوند واقعا کار بلد هستند تو صدا و سیما هم هنرمندان را با هر تیپ و گرایشی جذب میکرد ایشان رفتند همه هنرمندان فراری شدند دمت گرم عزت الله 👏👏

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۰۸:۵۵

با سلام ممکن است بعد از اذان دو الی سه ساعت در خواندن نماز به دلایلی تاخیر بیفتد سرویس بهداشتی ومسجد هیچ وقت نباید بسته باشد در همه ساعتها امکان نماز خواندن در مسجد ها باید مهیا باشد اصلا شاید یکی دلش گرفته تنها هست می خواهد برود در مسجد با خدا درد دل کند نماز قضا بخواند چرا باید مسجد بسته باشد مثل امام زاده ها که همیشه باز هستند مسج هم باید ۲۴ ساعته باز باشد ممنون اگر پی گیری کنید

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۰۹:۳۹

سلام آقای ضرغامی خسته نباشید شما ۲ماه پیش از مجتمع خورشید واقع در ۲۵کیلومتری شیراز بازدید کردید ولی متاسفانه پیرو نامه شما ب اداره گردشگری و اداره راه تا امروز هیچ اقدامی در رابطه با مشکلات این مجتمع انجام نشده است

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۰۹:۵۵

ایران که از لحاظ گردشگری رتبه دوم جهانی بعداز آمریکا هست چرا شرایط را هموار نمی‌کنیم بخدا حیفه استفاده نکردن از این موهبت الهی

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۰:۰۹

درود بر شما سرویس بهداشتی سیار کانکس که در کربلا بود در مرکز شهر ها وراه ها مناسب است .و باکس اشغال هم در بیرون گذاشته شود ..

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۱:۰۱

دمت گرم خصوصا در خصوص دستشویی ها و مساجد حرف حقی زده ای

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۲:۵۳

گردشگر همه اش سود است اگر گردشگری داخلی و خارجی تقویت بشه به هیچ صنعت دیگه نیاز نیست. چون خودش صنعت پیشرو است. از زمانی که گردشگر عزم سفر میکند پول خرج میکند تا آخرش و این تمام صنایع را درگیر می‌کند

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۴:۱۵

ضرغامی انسان شریفی هست

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۶:۰۸

سرویس‌های بهداشتی پارک‌ها. پمپ بنزین‌ها و مراکز بین راهی قابل استفاده انسان نیست . کثیف . متعفن . مستعمل . وابرو بر باد میده.‌

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۶:۰۸

سرویس‌های بهداشتی پارک‌ها. پمپ بنزین‌ها و مراکز بین راهی قابل استفاده انسان نیست . کثیف . متعفن . مستعمل .

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۸:۰۳

فکر کنم میخواد کاندید ریاست جمهوری آینده بشود .که اینطوری به تکاپو افتاده جناب ضرغامی

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۸:۳۸

حجاب درست بشه همه چیز درست میشه

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۹:۰۹

کشور های همسايه با خرید یک بازیکن گران قیمت یا یک قرارداد به ظاهر بزرگ گردشگر جذب می کنند. و اهل‌سنت با مساجد همیشه باز! اینها همه از بی‌عرضه گی ‌آنهاست. لازم نیست از بی‌عرضه ترین کشورهای دنیا تقلید کنید . اگر بلند ترین برج دنیا در بی‌عرضه ترین کشور دنیا باشد باز برای او افتخار نیست . اونوقت تو میخواهی از دستشویی و سرویس بهداشتی همیشه باز الگو برداری کنی ؟ تا کی دنباله رو تا کی خود باختگی ؟

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۹:۱۵

سلام .اقای ضرغامی شما خوب میدانید که مساجد هیات امنایی هستند .باز بودن در احتیاج به بودجه دارد. در اختیار قرار دهید تا خادم قرار دهیم قبلا لااقل خادم مسجد را بیمه میکرد اوقاف الان که هیچ. دریغ از یک ریال کمک به مساجد. امام جمعه مگر بودجه دارد که در اختیار قرار دهد اگر دفتر خودش را بتواند از کمک های مردمی بچرخاند شاهکار کرده. مردم عزیز یک یک تومانی دولت ها به مساجد و دفاتر ائمه جمعه نمیدهند بعد ....

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۲۱:۳۹

۵۰۰۰پمپ بنزین بین راهی وشهری سرویسهای بهداشتی بسیار کثیفی دارند

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۷ ۰۸:۰۷

واجب الوجود گردشگری در مناطق مخصوصا در طالقان کرج با داشتن خانواده سرویس دستشویی است

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۱۲

درصدی حرفهای آقای مهندس ضرغامی عید گذشته ۱۵۰۰۰۰ میهمان در قشم بود و به علت نبودن سرویس بهداشتی در سطع شهر اومدند جزیره رو نابود کردن و رفتند. منطقه ازاد قشم سی و چند سال است دارد شرایط توریستی جزیره را فراهم می‌کند یک دستشویی ناقابل هم در سطح شهر با هماهنگی شهرداری نساخته است. درضمن طبق آمار خودشان جزیره ۱۵۰۰۰۰نفر گردشگر در عید گذشته داشته