• جمعه / ۱۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402081208477
  • منبع : روابط عمومی برنامه

رونمایی از سه گانه متفاوت درباره کرونا

رونمایی از سه گانه متفاوت درباره کرونا

مراسم رونمایی از فیلم های سه گانه "دنیای زیبای من"،"رویای زیبای من" و "پارادوکس" به طراحی و کارگردانی الهام قره خانی و مهرتاش مهدوی با تم تأثیر کرونا در جهان و اسارت عشق بشر توسط شیطان و نیروهای پلید و در آخر نبرد خیر و شر با حضور بازیگران و سفیر کشور هند برگزار شد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، در این رویداد فرهنگی _ هنری که شامگاه ۱۱ آبان ماه در پردیس سینمایی مگامال برگزار شد، عادل بزدوده، شهره سلطانی، مرجانه گلچین، مرتضی شایسته، حسین فرح بخش، مجید آقاگلیان، حمید آقاگلیان، سیدامیر پروین حسینی، ایلیا کیوان، شادی احدی فر، سجاد بابایی، شایان احدی فر، بهرنگ دزفولی زاده، دکتر جمشید آیدنلو، دکتر بابک سالاریان، دکتر مجید رستمی تهرانی، دکتر معصومه میر اسماعیلی، دکتر آرش هیربد، دکتر سارا کلهری، غلامحسبن زمان آبادی؛ مشاور فرهنگی فدراسیون فوتبال، دکتر انیس خوش لهجه، سعیدبشری، هادی انباردار، سید حسام قریشی، ابوالفضل غلامزاده، علیرضا درویش نژاده،  آذر امیر خوانساری و  یادگاران استاد جمشید مشایخی؛ سام مشایخی، صحرا مشایخی،  لادن نعمتی حضور داشتند و حامد اکبری هم اجرای برنامه را برعهده داشت.

الهام قره خانی، طراح و کارگردان این سه گانه در حاشیه اکران خصوصی فیلمش عنوان کرد: هر سه فیلم از نظر سبک شناسی بر اساس مدل باروک ساخته شده و زبان مشترک آنها موسیقی کلاسیک است.

وی ادامه داد: آثار از نظر ساختار بهم مرتبط بوده، ولی سوژه فیلم "دنیای زیبای من" کاملا متفاوت است. هر سه فیلم سیاه و سفید بوده و لوکیشن آنها به دلیل اهمیت فورگراند یکی است. بدین طریق فیلم اول به سبک امپرسیون است یعنی هر چه چشم در لحظه می‌بیند به خاطر می‌سپارد و همان را تصور می‌کند.سوژه فیلم دوم که به سبک اکسپرسیون و "رویای زیبای من" نامیده می‌شود، عشق را به شکل سمبولیک به نمایش در آورده و در واقع مهمترین دغدغه آن عشق است، همان عشق به خدا، همنوع، وطن و یکدیگر.

در اپیزود سوم به سبک سوررئال روایی با عنوان پارادوکس به تجزیه و تحلیل پارادوکس سفیدی و سیاهی می‌پردازد. 

قره خانی در پایان با اشاره به دنیای تلخی که برای کودکان دنیا رقم خورده اظهار تاسف کرد و گفت: با آرزوی جهانی بدور از جنگ و خشونت و خونریزی امیدوارم که کودکان دنیا بتوانند در آغوش گرم پدر و مادرشان سهم یکسانی از آرامش و امنیت داشته باشند. 

محسن سندانی مدیر عامل بنیاد خرد که یک تشکل مردم نهاد در عرصه فرهنگی و اجتماعی است ، به عنوان سخنران این رویداد فرهنگی _هنری گفت: هنر تصویر می‌تواند بسیاری از مشکلات اجتماعی را مطرح کرده و مخاطب را به تفکر وادار کند. 

دکتر رضا سیدان؛ رئیس انجمن دوستی ایران و هند از دیگر سخنرانان این رویداد ضمن ابراز امیدواری به برگزاری این نوع رویدادها که در فضای کشورمان نام آشنا نیست گفت: امید است در آینده فیلم های بیشتری با این سبک و سیاق داشته باشیم.

وی در پایان با مردم مظلوم غزه که زیر بمباران و ظلم و ستم هستند ابراز همدردی کرد. 

سفیر جدید هند در کشورمان،"رودرا گائوراو شرست" به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این رویداد خاطرنشان کرد: که این فیلم می‌تواند در سطح بین الملل موفق باشد، چرا که با بیان احساس که فهم آن برای مخاطب دشوار نیست، مفهوم خود را می‌رساند.

وی ادامه داد: این نوع سبک و کار در مدیوم سینما قابل استفاده است و اصولا اهالی سینمای هند به فیلم های ظریف و هنری ایرانی بسیار علاقه مند هستند. 

رودرا گائوراو شرست اضافه کرد: این سه فیلم بایستی برای فستیوال هند اکران شود و به عنوان راه ارتباطی قوی و موثری با نسل جدید می‌تواند به کار برود. 

سفیر هند با اشاره به موضوع جهان شمول آثار که کوید ۱۹ بود، ادامه داد که تمایل دارد با همکاری انجمن دوستی ایران و هند در خصوص اعتلای فرهنگ و هنر مشترک ایران و هند همکاری متقابل داشته باشد. 
در ادامه برنامه دکتر سیدان برای فستیوال غذای هند و ایران در سه ماه آینده برای همکاری مشترک با گروه هنری خورشید وعده گرفت. 

در پایان محمد نبی؛ قائم فدراسیون فوتبال و رئیس تیم های ملی ایران ضمن ابراز قدردانی از تلاش سازندگان این فیلم ها ادامه داد: خاصیت بدون مرز بودن ورزش در خصوص صلح و دوستی مثل مدیوم سینما و فیلم میتواند در این زمینه وظیفه خود را به انجام رساند.

وی با بیان مثالی از تعداد اعضای فیفا که ده درصد از اعضای سازمان ملل بیشتر است ابراز امیدواری کرد که تمامی کشور های عضو فیفا میتوانند به نوعی در جشنواره و رویداد ها مشارکت موثری داشته باشند.

گروه هنری خورشید تهران به عنوان مجری و برگزار کننده این رویداد از سال ۷۸ با حمایت معنوی  زنده یاد جمشید مشایخی توسط مهرتاش مهدوی و الهام قره خانی آغاز به کار کرده است .  
اولین تولید این گروه تولید مستند استاد علی حاتمی در سال ۱۳۷۷ بود و نگارش فیلم مستند و کتاب زندگینامه عکس های نایاب و مصاحبه با دوستان زنده یاد خسرو شکیبایی از دیگر تولیدات این گروه هنری است‌.  
کلیپ های صلح، کودک و جام جهانی در سال‌های در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ از دیگر آثار این گروه است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha