• یکشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402110100199
  • خبرنگار : 71610

طرح مقام اطلاعاتی سابق رژیم صهیونیستی برای «غزه پس از جنگ»

طرح مقام اطلاعاتی سابق رژیم صهیونیستی برای «غزه پس از جنگ»

رئیس سابق شعبه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی (آمان) به زعم تحقق توهم «نابودی حماس» طرحی را برای غزه پس از جنگ مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، «آموس یادلین» رئیس سابق آمان در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت که در گزارش مطبوعاتی خود مهمترین توصیه‌ها را برای «آینده نوار غزه و عرصه فلسطین» ارائه خواهد کرد.

وی گفت که پیشنهادهای وی بر اساس طرح «مایند یسرائیل» و تحت نظارت «گیولا آیلند» افسر مشهور ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی است و در آن فرض بر این است که اهداف جنگ محقق شده است.

یادلین گفت که قرار است این طرح را به نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی ارائه کند.

یادلین در این باره تصریح کرد: طرح «مایند یسرائیل» دو فرض اساسی دارد؛ یکی اینکه حماس برچیده شده است و طرح الحاق نوار غزه به دلیل مخالفت آمریکا که از تل‌آویو حمایت می‌کند، امکان پذیر نیست. در این فرضیه، «اسرائیل» باید سیاست خود را در نوار غزه به خوبی برنامه ریزی کند و فرصت‌هایی را برای ایجاد یک پویایی جدید در صحنه فلسطین و بهبود موقعیت منطقه‌ای خود شناسایی کند.

وی ادامه داد: فرضیه دوم، ادغام شرکای ضروری عرب در مدیریت غزه است و این امر مستلزم موافقت «اسرائیل» با شرایط ایجاد افق سیاسی و ادغام تشکیلات خودگردان فلسطین با این تیم عربی است. در این لحظه خاص و درشرایطی که کرانه باختری در آستانه انفجار است، این فرصت مناسبی برای تل‌آویو است تا به سوی انجام اصلاحات مهم در تشکیلات خودگردان فلسطین فشار بیاورد.

یادلین همچنین گفت: مرحله انتقالی که پس از جنگ شکل می‌گیرد، به مدت یک سال کامل اما با تمرکز رزمی و جنگی کمتر ادامه خواهد داشت و این مرحله مستلزم گفت‌وگوهای سیاسی و اقداماتی است که باید از امروز انجام شود.

وی ادامه داد: در غزه، تا زمانی که هیچ جایگزینی برای حماس در قدرت نباشد و تا زمانی که فعالیت‌های مسلحانه علیه اسرائیل ادامه داشته باشد، تل‌آویو آزادی عمل نظامی و امنیتی را در صورت لزوم حفظ خواهد کرد، هدف از این اقدام جلوگیری از رشد قدرت حماس یا هر جناح دیگری به منظور حفظ امنیت شهرک نشینان است.

رئیس سابق آمان همچنین افزود: در کرانه باختری نیز تشکیلات خودگردان فلسطین باید به تغییر و اصلاح تن دهد و تحت حمایت جامعه بین‌المللی قرار گیرد تا بتواند بعداً در اداره نوار ادغام شود.

صهیونیست‌ها درحالی رویای «پساجنگ» در غزه و توهم «نابودی» حماس را در سر می‌پرورانند که علی‌رغم گذشت ۱۰۷ روز از جنایت در غزه مقاومت همچنان با قدرت درحال ضربه زدن به ارتش رژیم اشغالگر است و هر روز تلفات سنگینی از آن می‌گیرد.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

طی این مدت و به‌رغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به ویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش به اصطلاح افسانه‌ای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بی‌سابقه‌ای شده است، تا جایی که خود صهیونیست‌ها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شده‌اند.

به‌رغم سانسور شدید نظامی، رسانه‌های عبری هر از چند گاهی گزارش‌هایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر می‌کنند که با آمار و ارقام مقاومت مغایرت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha