• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404100301859
  • خبرنگار : 71667

/لایحه بودجه ۱۴۰۵/

حق بیمه برق افزایش یافت

حق بیمه برق افزایش یافت

براساس لایحه بودجه سال آینده، حق بیمه پایه هر واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق برای سال بعد ۲۷.۳ تومان الزام شده که نسبت به سال قبل ۱۰.۵ تومان افزایش یافته است. 

به گزارش ایسنا، روز گذشته مسعود پزشکیان- رئیس جمهور- لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را که متشکل از چهار زیربخش شامل احکام، سقف منابع بودجه عمومی دولت، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی و فروض براورد منابع و مصارف است به مجلس ارائه کرد. این بودجه از حیث منابع و مصارف بودجه کل کشور بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۴۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون و ۵۰۵  هزار و ۶۰۰ ریال است.

در این بودجه پیشنهادی، طبق ماده‌های (۲ )و ( ۴) قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی حق بیمه پایه هر واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق برای سال بعد ۲۷.۳ تومان الزام شده است. درحالی که در سال ۱۴۰۴ سهم این بخش ۱۶.۸ تومان بوده که بیانگر افزایش ۱۰.۵ تومانی این سهم در لایحه بودجه سال آینده است.   

در بخش الزامات حوزه نفت و انرژی نیز، هزینه‌های تولید و تامین برق، حمایت از توسعه فناوری‌های مورد نیاز صنعت برق، طرح‌های بهینه‌سازی و اصالح الگوی مصرف انرژی، اتمام طرح‌های نیمه‌تمام صنعت برق با اولویت نوسازی شبکه فرسوده انتقال برق برای سال بعد به ترتیب  ۴۵، ۰.۵، ۴.۵ و ۵۰ درصد الزام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha