• جمعه / ۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404100502936
  • خبرنگار : 71959

تهران از یکشنبه برفی و بارانی می شود

تهران از یکشنبه برفی و بارانی می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از بعدازظهر روز یکشنبه (۷ دی‌) با نفوذ سامانه بارشی در سطح استان، افزایش ابر در برخی مناطق به ویژه نیمه شمالی و غربی، گاهی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان کمی ابری ، گاهی همراه با وزش باد و یخبندان و مه (به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات) پیش‌بینی می‌شود.

روز شنبه (۶ دی‌ماه) پیرو هشدار سطح زرد آلودگی هوا و هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا، افزایش پایداری جو، افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

از بعدازظهر روز یکشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگری در سطح استان، افزایش ابر در برخی مناطق به ویژه نیمه شمالی و غربی، گاهی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

طی نیمه دوم هفته آینده، کاهش محسوس دمای هوا و وزش بادهای شدید در سطح استان دور از انتظار نخواهد بود. 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا شنبه (۶ دی‌ماه) کمی ابری همراه با غبار محلی گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی روز یکشنبه (۷ دی‌ماه) نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha