• شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101307922
  • خبرنگار : 71935

وزیر دفاع ونزوئلا: از وجب به وجب خاک خود دفاع خواهیم کرد

وزیر دفاع ونزوئلا: از وجب به وجب خاک خود دفاع خواهیم کرد

وزیر دفاع ونزوئلا با محکوم کردن حملات موشکی ارتش آمریکا به نقاط مختلف این کشور، از آغاز عملیات دفاع همه‌جانبه و استقرار نیروهای مسلح در سراسر قلمرو ملی خبر داد.

به گزارش مانیتورینگ ایسنا، «ولادیمیر پادرینو لوپز» وزیر دفاع ونزوئلا، ظهر شنبه و ساعاتی پس از آغاز تجاوز نظامی آمریکا به این کشور، در سخنانی که از شبکه «تله‌سور» پخش شد، جزئیات تهاجم نظامی واشنگتن و تصمیم کاراکاس در واکنش به این تجاوز را تشریح کرد.

وی با «وحشیانه» توصیف کردن این حملات، اعلام کرد که ارتش آمریکا با استفاده از بالگردهای جنگی و شلیک موشک، نقاطی در کاراکاس، آراگوآ و مناطق دیگر را هدف قرار داده است.

وزیر دفاع ونزوئلا تصریح کرد: «ما شدیدترین اعتراض و شکایت خود را به جامعه بین‌المللی ابراز می‌کنیم تا دولت ایالات متحده محکوم شود؛ چرا که این اقدامی در جهت نقض آشکار منشور سازمان ملل متحد و قوانین بین‌المللی است. جامعه جهانی حضور این نیروهای بین‌المللی را که در حال کاشتن بذر مرگ، غم و نابودی هستند، رد می‌کند.»

او افزود: «این اقدامات در پاسخ به طمع آن‌ها برای منابع طبیعی ونزوئلا انجام می‌شود. آن‌ها دروغ‌هایی درباره "نارکو-تروریسم" (تروریسم مرتبط با مواد مخدر) منتشر کرده‌اند و به دست امپریالیسم ایالات متحده به دنبال تغییر رژیم در ونزوئلا هستند. ما بر حق سلب‌ناشدنی خود برای دفاع از خویش تاکید می‌کنیم؛ ما فراخوانده شده‌ایم تا با عزت و شرف از خود دفاع کنیم. در این ساعت، ما به سنت آزادی‌خواهانمان استناد می‌کنیم.»

وزیر دفاع ونزوئلا تأکید کرد: «ما مورد حمله قرار گرفته‌ایم، اما آن‌ها بر ما پیروز نخواهند شد؛ ما یک بلوک مقاومت تشکیل خواهیم داد. فراخوان ما، صلح است و اتحاد خود را در دفاع از آنچه متعلق به ماست، گسترش خواهیم داد. ما قدرت مقاومت را پیدا خواهیم کرد. این حمله امپریالیستی وضعیتی را ایجاد کرده که ما را ملزم به حفظ آرامش می‌کند؛ چرا که ناامیدی، متحدِ متجاوز است. ما دربرابر وحشتی که دشمن به دنبال کاشتن آن است، تسلیم نخواهیم شد.»

پادرینو لوپز همچنین با اشاره به دستورات «نیکولاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا، از اجرایی شدن قانون وضعیت فوق‌العاده و فرمان «آشوب ملی» در تمام کشور خبر داد. وی تصریح کرد که در حال حاضر، نیروهای مسلح در قالب یک اتحاد منسجم با پلیس و گروه‌های مردمی، در تمامی ابعاد زمینی، هوایی و دریایی مستقر شده‌اند تا نظم و صلح را در سراسر کشور بازگردانند.

وزیر دفاع ونزوئلا با دعوت مردم به حفظ آرامش و اجتناب از هراس، خاطرنشان کرد که ناامیدی بزرگ‌ترین متحد اشغالگران است.

او در آخر تأکید کرد: «هدف ما از این دفاع همه‌جانبه، تحکیم تمامی قدرت‌هایمان برای مقابله با تهدیدات امپریالیستی و تشکیل یک بلوک واحد نبرد است. تاریخ ما را فرا می‌خواند؛ فریاد آزادی‌خواه در هر گوشه‌ای طنین‌انداز شده و پیروزی از آن ماست، چرا که عزت با ماست. ما پیروز خواهیم شد؛ یا وطن یا مرگ!»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۵:۳۸

مادورو که اسیر شده

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۷:۱۳

اعزام نیروهای ملی از سوی کشورهای آمریکای. لاتین برای مقابله با دزدان آمریکایی؟!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۷:۱۵

اکنون زمان تحقیر دزدهای آمریکایی در منظر بین‌المللی فرا رسیده است!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۷:۱۷

تظاهرات ملیونی مردم آمریکای لاتین را علیه دزدهای آمریکایی فراخوان دهید. دولت‌های آمریکای لاتین از مردم خود بخواهند تا در خیابان‌های کشورهای خود برای محکوم کردن تجاوز دولت دیکتاتور آمریکا راهپیمایی کنند!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۷:۲۳

چرا به امریکایی ها شلیک نکردین

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۱۸:۲۳

خوب شما چرا حمله نمی‌کنید. یه جواب به آمریکا بدهید.

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۲۱:۳۲

مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۲۲:۱۷

درود بر ملت ونزویلاا ومرگ بر ترامپ وامریکای وحشی

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۲۳:۴۰

عجب جنگل بزرگی این دنیا قانون فقط قانون هر کی زورش بیشتره هست وقتش نرسیده مردم مظلوم دنیا کاری کنند یا فقط ناظرباشند تا نوبت خودشون برسه ۰سازمان ملل ، شورای‌عالی......... تف تو ذات نداشتتون

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۰:۵۶

زنده باد ونزوئلا زنده باد مردم ونزوئلا با خون خود خاک وطن را زنده خواهیم کرد و در آن بذر غیرت شرف آزادی غرور خواهیم کاشت. زنده باد وجب به وجب خاک کشورم و برای آینده گان درس شجاعت خواهیم نوشت

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۰:۵۸

ما به دولتمردان کشور ونزوئلا میگوییم تنهابا مقاومت میشودبر این جنایتکارنا پیروز شد اگر فروتنی کنند هم کشته میوند وهم منابع کشورشان غارت میشود پس فقط مقاومت وجنگ جهاد با این جنایتکاران را بایدپیشه کنند واز امام حسین ع باید الگو بگیرند و تن بذلت ندهند

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۱:۲۳

عجب دنیای وحشی!!!این تمدن غرب است مثلاً معنی متمدن بودن بعنی وحشیگری وربودن رئیس یک مملکت!.؟

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۱:۲۸

اگه رئیس جمهور مادرو بابمباران کشته میشد بهترازاین بودکه ازسرنوشت او ااضحار بی اطلاعی کنیدحالا چه جوری میخواهید ازکشورتون درمقابل این گانگستر ها دفاع کنید. کسانی هستند که خیانت کرده‌اند خداکمکتان کند

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۲:۲۰

سلام امیدواریم فریب حقه های امریکا را که تو سوریه سر نظامی هاش آورد نخورید . مقاومت کنید پوز این سگ زرد را زدید .

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۰۶:۱۵

فعلا که از هوا و دریایش نتوانستید دفاع کنید.‌اینجاست که جرات ایران مشخص می شود و معلوم می شود چرا باوایران مشکل دارند. .‌هیچ‌کسی نمی تواند به آمريکا یک تیر شلیک‌کند

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۴ ۱۰:۵۹

مادوروفقط یک سربازبودبمانورحفظ ونزویلا بایدباامریگابجنگیدبرای حفط سرزمینتان،امروزوقت تولدحماسه است که درتاریخ بماندهمچنان که چگوارا تاریخی شد