• چهارشنبه / ۱۳ مهر ۱۳۸۴ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8407-06221
  • خبرنگار : 90069

مصرف ميوه و سبزيجات احتمال ابتلا به سرطان ريه را كاهش مي‌دهد

آمارها نشان مي‌دهد كه هر ساله 174 هزار بيمار جديد مبتلا به سرطان ريه در آمريكا به تعداد بيماران قبلي افزوده مي‌شود اما تنها 15 درصد بيماران بعد از گذشت 5 سال از ابتلا به اين بيماري، از آن جان سالم به در مي‌برند. به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري يونايتدپرس، متخصصان مي‌گويند كه علت اصلي تلفات زياد ناشي از ابتلا به اين بيماران تشخيص ديرهنگام آن است. طبق مطالعات، دخانيات عامل اصلي 87 درصد از مرگ و ميرهاي ناشي از ابتلا به سرطان ريه است. از سوي ديگر محققان موسسه تحقيقات سرطان آمريكا اعلام كردند افرادي كه تا قبل سن 50 سالگي سيگار را ترك مي‌كنند از نظر احتمال ابتلا به سرطان ريه تقريبا مانند افراد غير سيگاري هستند. سازمان جهاني بهداشت در همين رابطه اعلام كرده است كه اگر افراد حداقل 4 فنجان در روز از سبزيجات و ميوه‌ها مصرف كنند ميزان ابتلا به سرطان ريه در سراسر جهان تا حدود 12 درصد كاهش پيدا مي‌كند. انتهاي پيام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha