• پنجشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91020703359

در سال 1390 رخ داد:

صادرات 358 ميليون دلاري شمش آلومينيوم ايران

ارزش صادرات آلومينيوم كار نشده (شمش) در سال 1390 با افزايش 15.2 درصدي بالغ بر 358 ميليون دلار شد.

ارزش صادرات آلومينيوم كار نشده (شمش) در سال 1390 با افزايش 15.2 درصدي بالغ بر 358 ميليون دلار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس تازه‌ترين آمار گمرك ايران در سال گذشته بيش از 166 هزار و 673 تن شمش آلومينيوم به ارزش بيش از 358 ميليون دلار از كشور صادر شد. اين ميزان صادرات از نظر ارزش و وزن به ترتيب 15.2 و 9.4 درصد نسبت به سال 1389 افزايش نشان داد.

در سال 1390 ايران شمش آلومينيوم خود را به كشور‌‌هاي پاكستان، چين، افغانستان، امارات، تايوان، تركيه، كره‌جنوبي، سنگاپور، عراق، مالزي، هند و ويتنام صادر كرد. در بين اين امارات با 19.5 ميليون دلار، تايوان با 140 ميليون دلار، تركيه با 56.5 ميليون دلار، كره‌جنوبي با 17.2 ميليون دلار، سنگاپور با 20.8 ميليون دلار، مالزي با 63.2 ميليون دلار، هند با 26.3 ميليون دلار، ويتنام با 9.2 ميليون دلار و چين با 4.1 ميليون دلار بيشترين سهم را از كل صادرات شمش آلومينيوم ايران به خود اختصاص دادند.

در سال گذشته كل تولید شمش آلومينيوم كشور در سه شركت تولیدكننده با رشد 8.2 درصدي به بیش از 328 هزار تن رسید. تولید شمش آلومینیوم كشور در كشور طی سال 1389 به 303 هزار تن رسیده بود. در بین سه شركت بزرگ تولیدكننده شمش این فلز، شركت آلومینیوم ایران (ایرالكو) با تولید بیش از 154 هزار تن در رتبه اول و پس از آن شركت آلومینیوم المهدی با تولید افزون بر 106 هزار تن در جایگاه دوم قرار گرفت و پس از آن شركت هرمزآل قرار دارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha