• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92092315499
  • خبرنگار : 71186

کمیته پشتیبانی تولید خودرو تشکیل شد

کمیته پشتیبانی تولید خودرو تشکیل شد

کمیته پشتیبانی تولید خودرو با هدف رفع موانع افزایش تیراژ تولید خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد.

کمیته پشتیبانی تولید خودرو با هدف رفع موانع افزایش تیراژ تولید خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اولین جلسه کمیته پشتیبانی تولید خودرو هفته گذشته در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

این کمیته زیرمجموعه شورای سیاست‌گذاری خودرو بوده و وظیفه انجام بررسی‌های تخصصی‌، پشتیبانی و مطالعاتی صنعت خودرو را بر عهده دارد.

جلسات کمیته پشتیبانی تولید خودرو هر هفته یکبار برگزار و خروجی آن به شورای سیاست‌گذاری خودرو ارجاع خواهد شد.

در نخستین جلسه این کمیته موانع و مشکلات فعلی در راه افزایش تیراژ تولید خودرو بررسی و راهکارهایی نیز مورد توجه قرار گرفت که برخی از این راهکارها از سوی این کمیته اجرایی شده و برخی نیز برای اجرا به شورای سیاست‌گذاری خودرو ارائه می‌شود.

مسوولان خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، مدیران عامل شرکت‌های خودروسازی کشور و نمایندگان انجمن‌های خودروسازان، قطعه‌سازان و انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور از اعضای کمیته پشتیبانی تولید خودرو هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۹-۲۳ ۱۱:۲۰

شما چطور دانشجوياني هستيد که جرات انتقاد نداريد؟