• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 93042514892

واردکنندگان 5100 خودرو فرسوده اسقاط کردند

اولتیماتوم ستاد سوخت به واردکنندگان خودرو

اولتیماتوم ستاد سوخت به واردکنندگان خودرو

سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: خودروهای وارداتی قبل از 26 خرداد ماه تنها تا فردا برای استفاده از تسهیلات ستاد مهلت دارند.

سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: خودروهای وارداتی قبل از 26 خرداد ماه تنها تا فردا برای استفاده از تسهیلات ستاد مهلت دارند.

مهندس محمد حیدری پاشاکی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به مصوبه هیات دولت در خصوص الزام واردکنندگان خودرو به اسقاط خودروهای فرسوده به میزان مصرف خودروهای وارداتی جهت اخذ مجوز شماره گذاری گفت: برابر اعلام قبلی تمامی وارد کنندگان خودروها از 26 خردادماه امسال موظف شدند به جای پرداخت هزینه گواهی اسقاط خودرو نسبت به از رده خارج کردن خودروهای فرسوده اقدام کنند.

وی با تاکید بر این که تمامی واردکنندگان در این طرح موظف به تشکیل صفحه شخصی در سایت نوسازی ستاد سوخت به نشانی www.nosazinavgan.ir شده‌اند، گفت: بر اساس آخرین آمارها در کمتر از یکماه گذشته بیش از 110 شرکت صفحه شخصی در سایت نوسازی ناوگان تشکیل داده‌اند و 5100 خودرو را ثبت کرده‌اند.

به گفته سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور بیشترین خودروی ثبت شده در سامانه نوسازی ستاد حمل و نقل کشور در طرح جدید متعلق به یکی از شرکت‌ها با بیش از 400 دستگاه بوده است.

وی با اشاره به خودروهای وارداتی که پیش از 25 خرداد ماه وارد کشور شده‌اند گفت: مهلت یک ماهه‌ای برابر اعلام قبلی تا 26 تیرماه 93 برای این دسته از واردکنندگان درنظر گرفته شده بود که بر این اساس تا کنون بیش از 12 هزار خودرویی که پیش از 25 خردادماه وارد کشور شده بودند از گواهی‌های اسقاط ستاد برای اخذ مجوز شماره‌گذاری استفاده کرده‌اند.

سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با تاکید بر این که واردکنندگان خودرو که خودروی آنها پیش از 25 خردادماه وارد کشور شده است تنها تا پایان وقت اداری فردا (26 تیر ماه) فرصت دارند نسبت به ثبت‌نام و واریز وجه جهت استفاده از گواهی‌های اسقاط ستاد سوخت اقدام کنند خاطرنشان کرد: در صورتی که این دسته از وارد کنندگان اطلاعات خودروهای وارداتی را وارد نکنند از روز یکشنبه باید برای شماره‌گذاری خودروهای خود راسا نسبت به از رده خارج کردن خودروی فرسوده اقدام کنند.

وی افزود: اولین سری از اطلاعات خودروهای وارداتی که با توجه به اسقاط خودرو مجوز شماره گذاری دریافت کرده‌اند در اواخر هفته گذشته جهت شماره‌گذاری خودروها به پلیس معرفی شدند.

سرپرست معاونت نوسازی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود 400 هزار خودروی فرسوده با مشارکت وارد کنندگان از رده خارج شود.

وی به مصوبه دولت برای خودروهای وارداتی اشاره کرد و گفت: بر این اساس خودروهای وارداتی زیر شش لیتر مصرف سوخت نیازمند اسقاط یک خودروی فرسوده، شش تا 10 لیتر، چهار خودروی فرسوده و 10 لیتر به بالا ، شش خودروی فرسوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha