• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93070603708

کارشناسان تغذیه در انگلیس تاکید کردند

حجم غذاهای سرو شده در رستوران‌ها کم شود

حجم غذاهای سرو شده در رستوران‌ها کم شود

کارشناسان تغذیه در انگلیس معتقدند به منظور کاهش نرخ چاقی و جلوگیری از اتلاف موادغذایی در رستوران‌ها، مقدار غذاهای سرو شده در این اماکن باید کاهش یابد و یا برای تهیه حجم غذای بیشتر بر مبلغ آن افزوده شود.

کارشناسان تغذیه در انگلیس معتقدند به منظور کاهش نرخ چاقی و جلوگیری از اتلاف موادغذایی در رستوران‌ها، مقدار غذاهای سرو شده در این اماکن باید کاهش یابد و یا برای تهیه حجم غذای بیشتر بر مبلغ آن افزوده شود.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، موسسه سلامت محیط زیستی لندن اعلام کرده است که در واقع کاهش میزان غذاهای سرو شده در رستوران‌ها، صرفه جویی قابل توجهی را برای فروشگاه‌های مواد غذایی و شرکت‌های تهیه غذا موجب می‌شود. این کارشناسان معتقدند حجم وعده‌های غذایی سرو شده در رستوران‌ها بسیار زیاد است و به دنبال آن میزان مصرف غذا از سوی مردم نیز بالا می‌رود.

بسیاری از انجمن‌ها در زمینه کاهش اتلاف مواد غذایی توسط مصرف کنندگان تلاش کرده‌اند اما موسسه سلامت محیط زیستی لندن اعلام کرده است که به جای تاکید بر مصرف‌کنندگان، اولویت با تغییرات در صنایع غذایی است چرا که امکان اعمال کنترل بر این صنایع بیشتر است.

به گزارش اورنج نیوز، در واقع رستوران‌های کوچک و متوسط حتی با کاهش اندک گوشت و موادغذایی مصرفی دیگر می‌توانند بسیاری از هزینه‌های خود را کاهش دهند که روی هم رفته این هزینه‌ها مقدار کمی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha