• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 93111910732
  • خبرنگار : 71506

اعتراض خریداران مسکن ویژه:

تحمیل قرارداد به متقاضیان مسکن ویژه‌+سند

تحمیل قرارداد به متقاضیان مسکن ویژه‌+سند

در حالی سازمان ملی زمین و مسکن از قرارداد نهایی واحدهای پروژه مسکن ویژه‌ تهرانسر رونمایی کرد که متقاضیان نسبت به بندهای مختلف آن معترض‌اند.

در حالی سازمان ملی زمین و مسکن از قرارداد نهایی واحدهای پروژه مسکن ویژه‌ تهرانسر رونمایی کرد که متقاضیان نسبت به بندهای مختلف آن معترض‌اند.

به گزارش ایسنا، سازمان ملی زمین و مسکن سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان قرارداد نهایی متقاضیان مسکن ویژه‌ تهرانسر را آماده کرد و آن را در سایت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران قرار داد تا متقاضیان طی مدت دو روز اگر اعتراضی نسبت به این قرارداد دارند آن را به اطلاع مسئولان برسانند.

اما نکته قابل ‌توجه در این میان این است که این قرارداد به زعم بسیاری از متقاضیان کاملا یک طرفه و قراردادی در حد ترکمانچای است! چرا که مسئولان سازمان ملی زمین و مسکن در این قرارداد فقط متقاضیان را در بندهای مختلف مسئول دانسته و گویا خود هیچ وظیفه‌ای ندارند که در قرارداد بخواهند به آن اشاره کنند.

در قرارداد نهایی بسیاری از مواردی که مسئولان چه به صورت شفاهی و یا چه به صورت کتبی در پیش قرارداد به آن اشاره کرده بودند آورده نشده که به تعدادی از این تناقضات در ذیل اشاره می‌شود:

1. در حالی که سند واحدهای مسکن ویژه‌ تهرانسر قرار است تا پایان پرداخت اقساط نزد سازمان ملی زمین و مسکن بماند، اما در قرارداد نهایی قرار است آن طور که آورده شده از متقاضیان برای ضمانت در پرداخت اقساط، سفته ، گواهی کسر از حقوق و ضامن معتبر گرفته شود! که متقاضیان مدعی‌اند این امر کاملا بر خلاف قانون و مقررات قرارداد است. آن‌ها می‌گویند اگر مسئولان این ادعا را دارند که سند در اختیارشان نیست و ضمانتی بابت پرداخت اقساط متقاضیان وجود ندارد آنها می‌توانند به صورت محضری از متقاضیان تعهد بابت پرداخت اقساط بگیرند تا دیگر نیازی به ضامن، سفته و گواهی کسر از حقوق نباشد. کما این که بیشتر متقاضیان از انجام آن ناتوانند.

2. در این قرارداد هیچ اشاره‌ای به جریمه تاخیر تحویل واحدهای مسکونی نشده، در صورتی که در پیش قرارداد آورده بودند از تاریخ 30 بهمن 92 در صورتی که پانزده ماه واحدها تحویل متقاضیان نشود جریمه تاخیر شامل حال سازمان ملی زمین و مسکن خواهد شد.

3. مسئولان در قرارداد نهایی مهلت پانزده‌ روزی ای را پس از اعلام به متقاضیان برای پرداخت قسط پنجم و دریافت کلید و دفترچه اقساط قرار داده‌اند، در حالی که حداقل می‌توانند فرصت یک ماهه ای را به متقاضیان بدهند تا آنها نسبت به تامین مبلغ 45 میلیون تومان که با توجه به وضعیت مالیشان و این که بیشترشان مستاجر هستند رقم کمی نیست اقدام کنند.

4. در این قرارداد هیچ اشاره ای به زمان تحویل سند نشده است.

5. قبلا به متقاضیان اعلام شده بود فروش، انتقال به غیر و یا رهن و اجاره واحدهای ویژه‌ مسکن تهرانسر آزاد است، اما در قرارداد نهایی آورده شده باید صلاحیت خریدار واحدها توسط مسئولان تایید شود که متقاضیان معتقدند این بند باید حذف گردد، چرا که متقاضیان پول ساخت واحدهای مسکن ویژه‌ تهرانسر را به طور کامل پرداخت کرده‌اند و تنها پول عرصه قرار است در مدت 10 سال از آنها گرفته شود. پس دیگر نیازی به این کار نیست.

6. در پیش قرارداد به طور دقیق امکانات این واحدها از قبیل آسانسور، کابینت و ... آورده شده، اما در قرارداد نهایی اشاره ای به آنها نشده است. همچنین در این قرارداد آورده نشده در صورتی که در قسمت‌های مختلف ساختمان تخریبی صورت بگیرد پیمانکار چه مسئولیتی در قبال متقاضیان خواهد داشت و زمان گارانتی این واحدها تا چه مدتی است.

7. در قرارداد نهایی آورده شده هزینه‌هایی مانند انشعابات آب، برق، گاز ، فاضلاب و خدمات زیر بنایی عمومی، عوارض قانونی، پروانه ساختمان، نقل و انتقالات، بیمه ، آموزش و پرورش و ... از متقاضیان دریافت خواهد شد. در صورتی که این مبلغ پیش از این متقاضیان اخذ شده است. کما این که به طور متوسط هزینه ساخت هر متر آپارتمان در تهران متری 800 هزار تومان است که حتی در بسیاری از موارد کابینت نیز توسط سازنده با این مبلغ نصب خواهد شد اما از متقاضیان بابت ساخت برای هر متر مبلغ یک میلیون و 190 هزار و 476 تومان گرفته شده است.

همچنین آورده شده مجموع این واحدها به عنوان شهرک محسوب نمی‌شود و شهرداری منطقه 21 در خصوص اقداماتی که در محدوده بلوک‌ها انجام دهد مانند سایر نقاط مختار خواهد بود ، اما از سوی دیگر هزینه‌های خدمات زیر بنایی را از متقاضیان دریافت می‌کنند؛ در صورتی که این موضوع از مسئولیت آنها خارج است و همچنین آورده شده پس از تسویه حساب کامل اقساط در هنگام تحویل سند متقاضیان موظفند که هزینه ثبت و اسناد املاک، کارهای مربوط به شهرداری و اداره اوقاف را با هزینه خود پرداخت کنند که مغایر با مفاد قرارداد است.

به گزارش ایسنا، متقاضیان در تماس‌هایی که داشتند درخواست این را دارند که مسئولان نسبت به احجاف صورت گرفته در حق‌شان رسیدگی کنند.

انتها‌ی‌ پیام

قرارداد مسکن ویژه

قرارداد مسکن ویژه

قرارداد مسکن ویژه

قرارداد مسکن ویژه

قرارداد مسکن ویژه

قرارداد مسکن ویژه

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۰۸

با سلام و تشكر فراروان بابت زحمتي كه در تهيه گزارش مسكن ويژه بخصوص احقاق حق مسلم متقاضيان مسكن ويژه تقبل مي نماييد. لطفاً در مورد سود حاصل از مكان‌هاي تجاري اين پروژه كه قطعاً بواسطه ساخت همين واحدهاي مسكوني هست نيز گزارش تهيه نماييد با تشكرفراوان

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۱۴

از خبرگزاري محترم ايسنا، به جهت همراهي با متقاضيان مظلوم و نجيب مسکن ويژه تهرانسر ممنونيم

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۱۶

الان ايام مبارک دهه فجر است مردم انقلاب کردند شهيد دادند تا دست ظالمين را کوتاه کنند . آيا اين قرارداد عين ظلم نيست ؟ آيا اين چنين مسئوليني آبروي نظام اسلامي را نميبرند ؟ آيا عدالت در يک نظام اسلامي بايد اينچنين به سخره گرفته شود ؟ آيا اينگونه ظلمها به پاي نظام عادل اسلامي نوشته نخواهد شد ؟ آيا مسئولين محترم مافوق و قوه قضاييه و سازمان بازرسي و ... در مقابل اين ظلم ساکت خواهند نشست ؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۱۷

مسئولان دولت تدبير و اميد به داد متقاضيان مسکن تهرانسر برسيد

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۰۴

اين آقايون همان به اصطلاح مسئولان دولت تدبير و اميدندكه اين شرايط رو براي ما فراهم كردند

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۲۲

شرم باد بر تنظيم کنندگان اين قرارداد ننگين.صد رحمت به قرارداد ترکمانچاي.واقعا" روتون شد بعد از سه سال و اون افتتاحيه دروغين و نمادین اين قرارداد رو روسايتتون بزارين.واقعا" ما رو چي فرض کردين.بس نيست.سه ساله دارين خون ما رو تو شيشه ميکنين.فکر کردين با يه مشت بيسواد طرف هستين.کدوم انسان عاقلي مياد پاي اين قرارداد ترکمانچاي رو امضا ميکنه.ما حقمون رو ازتون ميگيريم.قانوني بر اساس پيش قراردادي که با شما داريم.اون سود 60 ميليون توماني که به زور از ما ميخواين بگيرينم بزودي تکليفشو روشن خواهيم کرد.ما 2310 خانواده ايم.حق يه مشت آدم آبرو دار خوردن نداره آقايون.سه ساله داريم به زن و بچه وعده و وعيد ميديم و امروز و فردا ميکنيم.نکنه طمع برتون داشته که همه انصراف بدن و 80 تومن بهشون بين و بگين به سلامت.شده چادر بزنيم اونجا خونه هامونو ازتون ميگيريم.شک نکنيد

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۳۲

تازه يکي از بندهاي قرارداد اينه که اگه پارکينگ اضافه اي توي محوطه حياط وجود داشته باشه متعلق به اداره مسکنه!!! درصورتيکه ما هزبنه زمينو داريم پرداخت ميکنيم و اونا حق تصرف تو زمين فروخته شده رو ندارن‌‌‌‌،شايد فردا روزي دلشون بخواد باغچه حياطمونو آسفالت کنن و به عنوان پارکينگ به افراد غيرساکن دوباره بفروشن! خداوکيلي با عقل جور در مياد اين بند قرارداد؟يعني تصرف تو زمين فروخته شده به متقاضي؟...خدا آخر و عاقبت ما رو با اينا بخير کنه

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۴:۵۴

از خبرگزاري ايسنا بخاطر انعكاس اين حق كشي مسلم تشكر ميكنيم، متاسفانه برخي از مسئولين آگاهانه و يا ناآگاهانه آب به آسياب دشمن ميريزند و در زمين دشمن بازي ميكنند، اين پروژه ها براي خانه دار شدن اقشار متوسط ايرانيها است نه دشمن، اين متقاضيان تاكنون 125ميليون را واريز كرده اند مسلما مابقي را هم طبق اقساط واريز خواهند كرد نياز به قرارداد تركمنچاي نيست، ظاهراً اين دولت تمام تلاش خود را براي ناكارامد نشان دادن پروژه هاي دولت قبل انجام ميدهد اما غافل از آنكه دولت در اين پروژه هيچ هزينه اي نكرده و فقط آورده مردم بوده است.

avatar

تو را به خدا يکي از دستگاههاي نظارتي و قانوني کشور به داد و فرياد ما برسد

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۵:۱۳

با سلام و تشكر و دعاي خير براي خبرنگار محترم و خبرگزاري ايسنا تشكر از درج اين خبر، كاش حداقل يك مسئول از خدا بترس پيدا بشه و نگاهي اجمالي به شيوه نامه و پيش قرارداد و قرارداد نهايي بياندازد باور كنيد مسئولان اين پروژه مردم و متقاضيان رو مجبور به اعتراض و تجمع ميكنند تا آبروي نظام رو بريزند عمل اينها نوعي خيانت و تحريك مردم است

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۵:۲۲

لطفا شما به داد دل ما برسيد به خدا ديگه خسته شديم ازين بازيها

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۵:۳۲

مسئولين دلسوز لطفا به دادمون برسيد

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۵:۵۹

تمام قسمتهاي اين قرارداد فاقدرعايت ارزشهاي انساني است

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۰۸

مديران محترم قبلا قول دادن با اعلان رسمي قرارداد ما سورپرايز نمي شيم. وا.. معناي سورپرايز نشدن رو هم فهميديم. انصاف هم خوب چيزيه... حداقل از اين دولت انتطار بيشتر از اين بود.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۲۱

از کارشناسان محترم تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد که متقاضيان براي احقاق حقوق خود از کدام راههاي قانوني سريعتر نتيجه ميگيرند؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۲۴

آيا در اين مملکت هيچکس نيست که داد مظلوم را از ظالم بگيرد؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۲۵

باسلام خدمت دوستان متقاضي مسکن ويژه تهرانسر ضمن تشکر از خبرگزاري ايسنا واقعا اين قراداد يک طرفه است. ما متقاضيان مسکن ويژه نسبت به اين قرارداد اعتراض داريم خواهشمنديم نسبت به درخواست ما متقاضيان ترتيب اثرداده شود تاهردو طرف از آن راضي باشند

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۳۹

اين قرارداد يکطرفه و کاملا ظالمانه است . يک آدم زيرديپلم که وکالت هم نخونده باشه ميتونه بفهمهه اين قرارداد تمام بندها را به نفع طرف اول که همان مسکن و شهرسازي است تهيه کرده . متاسفم که تو اين مملکت روي کار مديران نظارتي نيست

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۶:۳۹

يا مگر نه اينست که ما يک پيش قرارداد امضا کرده ايم و بايد قرارداد اصلي طبق آن تنظيم شود؟ آيا قانون مجلس شوراي اسلامي در مورد پيش فروش آپارتمان جهت اجرا در اين کشور تصويب شده يا براي اجانب؟ شايد اين هم توطئه آمريکا و اسرائيل است!

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۷:۰۳

تو رو خدا مسئولين محترم يه فكري به حال ما بكنيد تو اين روزگار براي 2 ميليون وام كسي ضامن نميشه چه برسه به اين مقدار اصلا كسي جرات نميكنه تازه هيچ شركتي يا سازماني اين مبلغ رو نامه ي كسر از حقوق نميده خواهشن يه كاري بكنيد

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۷:۱۷

سلام بنده از اين آقايان صادقانه بپرسم واقعا" اين قرارداد را خوانديد واقعا" نظرتان همين است اگر چنين باشد بايد يك فاتحه خواند و به خيلي چيزهاي ديگر شك كرد باور كنيد ما ايراني هستم و باور كنيد ما مسلمان هستم و شمارا مسلمان مي دانيم پس چرا....؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۷:۳۱

واقعا بدتر از اين نمي تونستن در حق متقاضيا اجحاف کنند

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۸:۲۵

سپاس از شما بابت اين گزارش جامع و کامل. ولي حقيقتا بعد از دو سال و نيم قراردادي را تهيه کرده اند که با پيش قراردادي که خودشون هم تهيه کرده اند مطابقت ندارد تا الان هم کلي هزينه اضافه کرده اند به بهانه هاي گران شدن مصالح و هزار و يک دليل ديگر ولي اين حقيقتا قرارداد نيست

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۸:۴۹

با سلام مسئولين اداره راه و شهرسازي و ملي مسکن و ستاد مسکن ويژه چرا بايد براي 2310 متقاضي که از بد روزگار مستاجر هستند و به اميد خانه دار شدن هست و نيست خود را فروخته بازي ميکنيد اين سه روش ضامن کاملا اشتباه و بي عدالتي محض هست متقاضيان دزد و اجنبي نيستند که اينطور با انها رفتار ميکنيد شما جزيي از اين مردم هستيد و به واسطه همين مردم بر سر قدرت هستيد و اين پست و مقام ها به هيچکس وفا نکردو به شما هم نخواهد کرد پس سريعتر اين کل اين قراداد ظالمانه و يکطرف را با نظر خواهي از متقاضيان اصلاح کنيد و الان که بالا هستيد سر را پايين اورده و از ديد متقاضيان به قضيه نگاه کنيد در پايان از خبرنگار ايسنا به خاطر تهيه و درج اين گزارش کمال تشکر را دارم

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۸:۵۸

با سلام وتشکر ازخبرگزاري ايسنا بنده يکي از 2310متقاضي هستم که به اين قرارداد يکطرفه وبيجا شديدا اعتراض دارم حيف از دولت تدبيرواميد که چنين مديراني باعث نااميدي اين قشرزحمت کش ومظلوم شدن.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۹:۰۷

حقيقتا نميدونم در مورد کسانيکه چنين قرارداد ظالمانه اي رو که بر خلاف قرارداد اوليه تنظيم شده توسط همين آقايان است چي بگم . مگر اين خود شما نبوديد که قرارداد اوليه رو پس از يکسال ونيم از فراخوان و کلي افزايش قيمت بر خلاف شرايط اعلامي در رسانه ملي به متقاضيان تحميل کرديد؟ چرا وفاي به عهد رو که در دين ما به آن توصيه اکيد شده رعايت نميکنيد ؟ چرا با ما اينگونه رفتار ميکنيد ؟ چه هدفي را از اين حرکت دنبال ميکنيد ؟ چرا از مظلوميت عده اي نياز مند يک سرپناه سواستفاده ميکنيد ؟ انسانيت شما کجاست؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۹:۴۲

با اين قرارداد ننگين ترکمنچاي، ننگ بر اداره اي که اين قرداد را تنظيم کرده

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۹:۴۶

اين قرارداد ظالمانه‌ترين قراردادي که اداره مسکن داره تحميل ميکنه بعد از اظافه کردن مبلغ 60 ميليوني هر واحد حالا با اين نوع قرارداد داره ظلم بيشتري به مردم ميکنند و هيچ کس هم جوابگو نيست ...

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۱۹:۵۸

از خبرنگار محترم و حلال زاده ايسنا که اين گزارش را تهيه کرده متشکرم برادر يا خواهر عزيز نمي دانم کي هستي ولي به خاطر رساندن صداي 2310 مظلوم که دو سال و نيم طعمه فريب‌ها و دغل‌بازي‌هاي مسکن و شهرسازي شده اند ازت واقعا متشکرم. از مسئولين مملکتي هر کسي اگر کامنت ما را مطالعه مي کند بداد مظلوم برسد - رئيس محترم قوه قضائيه - رئيس بازرسي کل کشور - وزير محترم اطلاعات کجائيد چرا مي گذاريد در مملکت امام زمان و دهه فجر يک سري اينطور با اعصاب و آبروي مردم بازي کنند؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۰:۰۶

دولت تدبير و اميد چرا وزير مسکنت را سوال جواب نميکني؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۰:۱۳

با تشکر از شما عوامل خبرگزاري ايسنا به خدا ديگه خسته شديم قرارداد نهايي با قرارداد قبلي ما کاملا متفاوت است و اين ظلمي است که در حق ما انجام داده‌اند. هر چه بگندد نمکش مي زنند، واي به روزي که بگندد نمک قابل توجه وزارت مسکن

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۰:۲۰

اي کساني که اين قرارداد يک طرفه و ظالمانه را باغرورکاذب تنظيم کرديد بدانيد ک اين پست ومقام ها وفاندارندومشغول دنياي زودگذر نشويد وازعاقبت خود بترسيد که والعاقبت للمتقين ....از عذاب الهي بترسيد که آه مظلوم در همين دنيا هم گريبان ظالمين را ميگيرد.واگر حقي از کسي ضايع شود خداوند مسببينش رارسوا خواهد کرد..

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۰:۴۶

با سلام. از روز افتتاحيه تا به امروز حدودا 1 ماه گذشته اما واحدي تحويل کسي نشده و بعد يک ماه چنين قرارداد ظالمانه‌ای را روي سايت قرار دادند. خداوکيلي اين آقايون ما متقاضيان رو پير کردند. با تشکر از ايسنا

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۱:۰۴

باعرض سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز خبر نگار ودست اندرکاران سايت ايسنا فقط يک حرف دارم وبس اقايان مديران ارشد دولت ايا اين بود راه وروش خانه‌دار کردن ملت؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۲:۰۰

لطفا پيگيري کنيد واقعا ظلم به ما داره ميشه

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۲:۱۴

اجحاف در قرارداد تحميلي و همچنين روند دو ساله آن موج مي زند

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۲:۲۲

آقايان مسئول بارها به صورت علني و در وبسايت خودشون عنوان کردند خريد و فروش آزاده ولي در قرارداد اصلي براي فروش شرط و شروط گذاشتند

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۲:۳۴

سلام... 3 ساله منتظر هستيم...خدايا به داد مستضعفين برس...همين که سند صادر نشده بزرگترين ضمانت خريداران هست که اقساط رو پرداخت کنند تا سند به نامشون انتقال داده بشه

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۱۰

در اين قرار داد جاي چه چيزي جابجا شده است: 1- طرف اول با طرف دوم 2- کارفرما با پيمانکار 3- بدهکار با بستانکار 4- خدمت گذار با خدمت ديده 5- مالک با مستاجر 6- شاکي با متشاکي

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۲۶

از مديران بسيار محترمي که اين قرارداد را تنظيم کرده اند خواهشمنديم اگر هيچ اصلاحي در قرارداد نميکنند لااقل اين آيه شريفه را از ابتداي قرارداد بردارند چون استفاده سوء از آن شده است.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۳۴

آقايان مدير خودرا نوکرمردم ونظام نمي دانند؟اين بود حمايتي که قراربود ازماشود؟اين بود پاسخ اعتماد ما به شما؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۳۸

حداقل عبارت {اوفوا بالعقود} را از بالاي قراردادبرداريدتا مردم را به اسلام بدبين نکنيد.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۴۲

دولت تدبير واميد براي زير سوال بردن دولت قبل با تمام طرح هاي موفقي چون مسکن مهرو... اقدام به کارشکني مي کند.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۴۴

چرا کسي پيگير نيست ظلم تا چه حد ... قرداد يک طرفه مي خواهند به متقاضيان تحميل کنند...

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۴۵

آقاي نيکزاد جندبار درماه به اين پروژه سرمي زد،اما مديران جديد پشيزي ارزش براي ما قائل نيستند.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۱۹ ۲۳:۴۷

اين قرارداد يک چشمه کوچک از ظلمي است که اداره کل راه و شهرسازي بر ما روا داشته است.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۰:۲۳

من تمام پس‌انداز و داراييهاي خود را در مسکن تهرانسر هزينه کردم به اميد اينکه طرف حساب ما دولت است و مطمئن‌تر از دولت مگر ميشود پيمانکاري پيدا کرد؟ آن روزها معتقد بودم هر کسي خانه پيش‌خريد کنم احتمال اينکه از من کلاهبرداري کند هست اما در اين پروژه دولت فخيمه يک طرف قرارداد واقع شده و مگر ميشود به فکر کلاهبرداري از امثال ما باشد؟ حال پس از 3 سال آقايان قراردادي را تنظيم کرده‌اند که تنها ميتوان گفت شرم و ننگ بر شما باد. پس از چندين سال تاخير در ساخت و تحويل واحدها و پس از چندين برابر کردن چندين باره قيمتها و کيفيت ساخت بسيار پايين آپارتمانها به گفته يکي از اشخاص مسئول در شرکت احرار و پس از افتتاح دروغين و نمادين پروژه قراردادي رونمايي کرده‌ايد که ننگين‌ترين قرارداد واگذاري واحد مسکوني در طول تاريخ بشريت مي باشد و واقعا ننگ بر همه کساني که در تنظيم اين قرارداد نقش داشته اند.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۰:۵۳

با سلام به ايسنا تشکر فراوان از بابت گزارشي که ارائه کرديد لطفاً دوباره پيگيري کنيد ما فقط به ايسنا اعتماد داريم وبس

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۱:۲۴

در اين قرارداد تمام اختيارات از طرف اول سلب شده و اختيار تام به طرف اول داده شده که طبق منافع خود قرارداد را تنظيم کند و کاملا با پيش قرارداد مغاير است و به هيچ وجه جنبه قانوني و اجرايي ندارد.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۷:۴۸

با سلام واقعا چرا يک سازمان دولتي هر عمل غير قانوني ميتواند انجام دهد و 2500 خانوار نميتوانند کاري کنند؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۸:۰۱

با سلام آيا اين بود تدبيرو اميد؟ با اين به اصطلاح قرارداد، تدبيرو از خود و اميدو از ما گرفتيد. واقعا متاسفم براتون. آيا نيست ياري‌كننده‌اي كه ما را ياري كند؟

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۸:۱۲

هميني که هست ميخوان بخوان نميخوان نخوان ...

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۸:۲۸

کساني که اين همه مدت به هيچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند حالا در ظرف مدت دو روز ايرادات قرارداد خود را ميخواهند. آيا اين نشان نمي دهد که باز هم بدنبال فرصت براي ضعف مديريتي خود مي باشند ولاغير.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۹:۰۷

باتشکر از سايت ايسنا ..از مجلس خواستار برکناري وزير و معاون آن، پژمان و واحدي را خواستاريم

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۹:۱۰

با تشکر از شما اميدوارم با ياري دوستان بتوانيم به خواسته‌هاي بر حقمان برسيم

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۹:۱۵

ننگ بر اين قرارداد و هر کسي که به فکر منافع شخصي خودش هست تا الان دو سري قرارداد امضا شده که هر دفعه با دفعه بعد فرق کرده تا آخرش هم خدا به دادمون برسه

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۰۹:۴۹

با تشكر از انعكاس ظلمي كه در حق ما شده است. حداقل انتظار اين بود كه قرارداد اصلي مطابق پيش قرارداد امضا شده قبلي باشد. نه آنكه به صورت كاملا يكطرفه و مانند كسي كه هيچ سابقه قبلي در موضوع ندارد قرارداد را تنظيم كنند. پيشنهاد من اين است كه مسئولين وزارت مسكن حداقل براي امضاي خودشان ارزش قايل باشند.

avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۰ ۱۶:۱۳

وقتي به اجحاف خودرو سازان تونستند رسيدگي کنند به اين هم ميتونن.