• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 95061509595
  • خبرنگار : 71541

گیمرهای ایرانی نیازمند حمایت و توجه دولتی

گیمرهای ایرانی نیازمند حمایت و توجه دولتی

یک‌ گیمر ایرانی، با بیان اینکه گیمرها با کمی حمایت و توجه دولتی، می‌توانند حرف زیادی برای گفتن داشته باشند، از منفعت مطرح شدن بازی‌سازان ایرانی در جهان سخن گفت.

به گزارش ایسنا، نوید برهانی با تاکید بر منفعت مطرح شدن بازی‌سازان ایرانی در جهان بیان کرد: با مطرح شدن بازی‌سازان ایرانی در جهان، ایران شناخته می‌شود و کشورهای مختلف متوجه می‌شوند که سطح گیمرها در ایران بالاست، زیرا حتی زمانی که من قهرمان جهان شدم در خارج از ایران فکر نمی‌کردند که چنین امکاناتی در کشور ما وجود داشته باشد، چه برسد به اینکه ما قهرمان جهان شویم. چیزی شبیه به المپیک که وقتی از ورزش حمایت می‌کنند، علاوه بر افتخار برای ورزشکار برای کشور هم افتخار کسب می‌شود.


برهانی با اشاره به حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از لیگ مسابقات رایانه‌ای اظهار کرد: این حمایت‌ها باید ادامه‌دار باشد. دو سال پیش من قهرمان دنیا شدم و سال گذشته دوستم مقام چهارم دنیا را کسب کرد. این نشان می‌دهد با کمی حمایت و توجه دولتی، گیمرها می‌توانند حرف زیادی برای گفتن داشته باشند و ما می‌توانیم مقام‌های بسیار عالی در سطح دنیا کسب و نگاه‌ها را به سمت ایران جلب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر گیم در دنیا جز پرسودترین صنعت‌هاست و سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند بازگشت خیلی زیادی داشته باشد و در همه جای دنیا توجه خاصی به این موضوع وجود دارد، در حالی که حالا علی‌رغم حمایت‌های اولیه و ابتدایی، مقام‌های بسیار بالای جهانی در دست ایرانیان است.

این گیمر با اشاره به زمینه قهرمانی در جهان و رده سنی بازی‌ها گفت: برای شرکت در مسابقات رده سنی خاصی مطرح نیست، اما معمولا قهرمانان از سنین ۲۰ تا ۲۸ سال هستند. وقتی من وارد بازی شدم و تمرین کردم، موفق شدم بر حریف‌های خوبی در ایران غلبه کنم و حس کردم با تمرین‌های مرتب و حرفه‌ای دست یافتن به قهرمانی جهان ممکن است.

برهانی با تاکید بر منفعت مطرح شدن بازی‌سازان ایرانی در جهان بیان کرد: با مطرح شدن بازی‌سازان ایرانی در جهان، ایران شناخته می‌شود و کشورهای مختلف متوجه می‌شوند که سطح گیمرها در ایران بالاست، زیرا حتی زمانی که من قهرمان جهان شدم در خارج از ایران فکر نمی‌کردند که چنین امکاناتی در کشور ما وجود داشته باشد، چه برسد به اینکه ما قهرمان جهان شویم. چیزی شبیه به المپیک که وقتی از ورزش حمایت می‌کنند، علاوه بر افتخار برای ورزشکار برای کشور هم افتخار کسب می‌شود.

وی با اشاره به حمایت‌ها و امکانات بازی‌های رایانه‌ای در اصفهان گفت: اگر دولت از مسابقات حمایت کند انگیزه‌ها برای استقبال از سطح حرفه‌ای بیشتر  و بازیکنان سطح بالای ایرانی به جهان معرفی می‌شوند.

این گیمر با بیان اینکه سطح مسابقات لیگ بسیار بالاست، افزود: درواقع این بازی‌ها تفاوت چندانی با مسابقات جهانی ندارد. البته این مسابقات سالی یک‌بار برگزار می‌شود و گیمرها یک سال تمرین می‌کنند و انتظار می‌کشند تا مسابقات برگزار شود که نهایتا یک جایزه و یا اعزام به یک تورنومنت جهانی است، در حالی که اگر این مسابقات بیشتر باشد و حمایت‌ها گسترده شود، گیمرها می‌توانند به عنوان یک شغل به این بازی‌ها نگاه کنند و همانند کشورهای دیگر به صورت کاملا حرفه‌ای بازی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha